cloudrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 11
thanks!!!!!!!!!! ;)...Μετά τις 11 το πρωί...
thanks!!!!!!!!!! ;)...Μετά τις 11 το πρωί...
για παρτουζιτσες που παμε που παιζουν??
Δεν ειπε για πορδελο...Στουντιο ζηταειΠάντως ξέρω μπουρδέλο που πάιζουν παρτουζίτσες ;) ;) ;)
Είναι νόμιμο όμως
Ολόκληρη συζήτηση έκανα με την τσατσά και μου είπε ότι είναι νόμιμο.
50 ευρώ έκαστος όταν η κοπέλα για το απλό παίρνει 30 ευρώ.
Μπορει να δοκιμασει στο Θησ.40
Εχω κανει παλιοτερα, δυο αντρες με δυο γυναικες, τοσο παλια που δεν θυμαμαι ουτε τιμη.Πάντως ξέρω μπουρδέλο που πάιζουν παρτουζίτσες
ο ενας θελει 2 γκομενες και ο αλλος λεει για 1 τανα 2 πηδηκουλες ... ;)
παρεξηγησης
Περιμενουμε να πεσουν τα.....spreads των τιμων και μετα θα ξαμολυθουμετωρα που υπαρχει κριση εκμεταλευτειται τις παρτουζες....Ξυπνηστε!
Μάλλον στα κασσάνδρας θέλεις να πεις και μάλλον σου λέγανε βλακείες γιατί στα περισσότερα της κασσάνδρας δουλεύουνε μαζί 2 κοπέλες !!!Καλημερα.
Σε μια βραδινη ...τελικα μονο αναγνωριστικη, βολτα στα στουντιο στην λεωφ. Καρεα την προηγουμενη εβδομαδα, ρωτουσα....και σχεδον ολα αυτα που βρισκονται πολυ κοντα το ενα με το αλλο (πανω-κατω) ή αμεσως διπλα, προσεφ'εραν την δυνατότα του σεξ με δυο κοπελες, μου εξηγησαν οτι μια απο τις δυο κοπελες "μετακομιζει" για λιγο απο το ενα στο αλλο κατοπιν συννενοησης τους!
Ρωτησα και για λεσβιακο που με ενδιαφερει αλλα δεν μου εδωσαν ξεκαθαρη απαντηση. Φανταζομαι παλι εξαρταται απο τις κοπελες και ισος επρεπε να επιμεινω λιγο παραπανω.
Επισης τριο γινεται και σε ενα μονο στουντιο κατα την διαρκεια της αλλαγης βαρδιας οταν συμπεφτουν δυο κοπελες.
είχα πάει Κυριακή πρωί Διδύμου 8Β, είχε 2 κοπέλες και έπαιζαν και duo {υποτίθεται lesbian}..Παιδιά υπάρχει κάποιο ντέλο που να μπορώ να πάρω δύο κοπέλες μαζί;
Τιμές - διευκρινήσεις;