sotis25
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 493
- Πόντοι
- 306
καίγεσαι ε;;;καλησπερα παιδια.ποια μπουρδελα δεχονται 2 αντρες???
καίγεσαι ε;;;καλησπερα παιδια.ποια μπουρδελα δεχονται 2 αντρες???
Απλα πας και ρωτας, αλλα το μονο σιγουρο ειναι, οτι θα γινει αργα το βραδυ !!!καλησπερα παιδια.ποια μπουρδελα δεχονται 2 αντρες???
Και σε αλλα !!! ;)ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 Β
ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16 Γ
ΔΙΔΥΜΜΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟ
η παρτουζα απαγορευεται δια ροπαλου απο την εκκλησιαΚαι σε αλλα !!! ;)
:o :oλοιπον ξερω ατομο που παει μεταξουργειο και παιρνει 3-4 και πεντε γκομενες μαζι.σκαει ενα 50ρικο και γουσταρει ο ανθρωπας.τωρα μη με ρωτατε πως τις καταφερνει και τι κανει μαζι τους....
λοιπον ξερω ατομο που παει μεταξουργειο και παιρνει 3-4 και πεντε γκομενες μαζι.σκαει ενα 50ρικο και γουσταρει ο ανθρωπας.τωρα μη με ρωτατε πως τις καταφερνει και τι κανει μαζι τους....
http://[URL unfurl="true"]www.newsblog.gr/wp-content/uploads/2010/08/100fidia.jpeg[/img[/URL]]
Μου αρεσει που τον ρωτας κι εσυ, εμπειρος χυστης στα στενα του Μεταξιου. Αληθεια, που εχεις κανει την καλυτερη παρτουζα?
[/quote]
όσο και αν σου φαίνεται παράξενο 2 που ξεχωρίζω ήταν α) στο κολ 48 β) στο studio παιωνίου πριν χρόνια
αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος συνολικά σ'αυτόν τον τομέα , ελπίζω στα καλύτερα στο μέλλον...
όσο και αν σου φαίνεται παράξενο 2 που ξεχωρίζω ήταν α) στο κολ 48 β) στο studio παιωνίου πριν χρόνια
αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος συνολικά σ'αυτόν τον τομέα , ελπίζω στα καλύτερα στο μέλλον...
;)παρτουζοκατάνυξη ! - Γιαννα & Σοφια?
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:35884/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:35884/[/url]
Παιζουν ακομα μπαλα αυτες εκει?
Ε που εισαι ρε παιχτη εψαχνε τοσα χρονια ο κωστας ο κουστουματος παιχτες σας και εσας.αργησατε ομως.καλημερα παιδια,ξερετε κανενα μπουρδελακι που θελω ν παω με ενα αρρωστο φιλο για παρτουζα..?και κατι αλλο που να κανου τιποτα περιεργα?????????????θα ηθελα μια απαντηση!
καλημερα παιδια,ξερετε κανενα μπουρδελακι που θελω ν παω με ενα αρρωστο φιλο για παρτουζα..?και κατι αλλο που να κανου τιποτα περιεργα?????????????θα ηθελα μια απαντηση!
να φοραει κοστουμι ή οχι τυπε?καλησπεαρ παιδια,οποιος θελει να γαμησουμε παρτουζα σε μπουρδελο η στουντιο ας στιλει πριβε,δεν εχω καποιον φιλο να παμε για παρτουζα για αυτο ζηταω απο δω,μονο πριβε ας στιλει οποιος θελει,δεν απανταω απο δω.