psilosmixalhs@in.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι κοστουμι ρε φιλε λες? εγω παω χυμα και με φορμα εχω παει και με βερμουδα,σιγα μην βαλω κοστουμι να γαμησω.
Δάσκαλε εσύ είσαι;καλησπεαρ παιδια,οποιος θελει να γαμησουμε παρτουζα σε μπουρδελο η στουντιο ας στιλει πριβε,δεν εχω καποιον φιλο να παμε για παρτουζα για αυτο ζηταω απο δω,μονο πριβε ας στιλει οποιος θελει,δεν απανταω απο δω.
τυπε μηπως τον περασες για τον κοστα27;αυτος ειναι ο πετροςνα φοραει κοστουμι ή οχι τυπε?
τυπε μηπως τον περασες για τον κοστα27;αυτος ειναι ο πετρος
Μπαααα,ο kostas27 ειναι...αλλαξε ο μανωλιος κ εβαλε τα ρουχα του αλλιως!τυπε μηπως τον περασες για τον κοστα27;αυτος ειναι ο πετρος
μισο να τσεκαρωΜπαααα,ο kostas27 ειναι...αλλαξε ο μανωλιος κ εβαλε τα ρουχα του αλλιως!
καλησπεαρ παιδια,οποιος θελει να γαμησουμε παρτουζα σε μπουρδελο η στουντιο ας στιλει πριβε,δεν εχω καποιον φιλο να παμε για παρτουζα για αυτο ζηταω απο δω,μονο πριβε ας στιλει οποιος θελει,δεν απανταω απο δω.
την πατησες και εσυ οπως ο τυπος χυσανθος δικε μου? :Sφιλε προσεχε τις παρτουζες μπορει να μπλεξεις
μιλαω εκ πυρας
καλησπερα τρεντυ φιλε μου.....φιλε προσεχε τις παρτουζες μπορει να μπλεξεις
μιλαω εκ πυρας
φιλε βαριεμε να σου κανω μαθημα τωρα. δες τι εχω γραψει πιο παλια να καταλαβεις. αν και το στυλ πρεπει να το εχεις. καλο ειναι να περνεις ιδεες αλλα ο καθενας διαμορφονει το δικο του στυλ. εγω ας πουμε τωρα ετοιμαζομε να παω για καφε.
φοραω ασπρο παντελονι και μωβ πουκαμισο με χρυσες ριγες οι οπιες τεριαζουνε με το χρυσο ρολοι και τις χρυσες καδενες μου. παπουτσια κρεμ και εχω μαζι και μια ζακετα κιτρινη
ρησπεχτ φιλε
κι εμενα μαου αρεσει να ντυνομε ετσι εντυποσιακα
επαθα τριχωπτοση μετα απο παρτουζατην πατησες και εσυ οπως ο τυπος χυσανθος δικε μου? :S
καλησπερα τρεντυ φιλε μου.....
τι επαθες τυπε?επαθα τριχωπτοση μετα απο παρτουζα
ανιξα και θεμα αλλα το εσβισαν
οχι ρε φιλε......μπορει να μην τεριαζει και τοσο σε αντρα αλλα προσεχω πολλυ το ντυσιμο μου
κακο εινε;
ειχα κανει παρτουζα με 2 μαβρες και μετα απο λιγες μερες αρχισε τριχωπτοση και στο κεφαλι και στο σοματι επαθες τυπε?
μαλακια που το εσβησαν θα ηταν καλο θεμα για κουβεντα :S
δεν μας γραφεις εδω τι εγινε δικε μου
ειχα κανει παρτουζα με 2 μαβρες και μετα απο λιγες μερες αρχισε τριχωπτοση και στο κεφαλι και στο σομα
γιατι ετσι ρε τυπε?
λες να σε κολλησαν τιποτα?
και τι εγινε τελικα?
ουτε γουσταρεις να γλειφεις τιποτα πατουσες ετσι;παιδαια δεν ειαμι ο κοστας,που εγραψε καποιος απο σας οτι ειμαι. νομιζεε οτι μονο ενας ψαχνει να γαμησει παρτουζα με καποιον απο δω μεσα? απλα εγω δεν εχω καποιον φιλο αν παω να την παρυμε παρτουζα,γαι αυτο ζιτησα απο δω μεσα. δεω γουσταρω μπαιδεξουαλ η γκει,ειαμι στρειτ και ψαχνω καποιον στρειτ γαι απρτουζα.
παιδαια δεν ειαμι ο κοστας,που εγραψε καποιος απο σας οτι ειμαι. νομιζεε οτι μονο ενας ψαχνει να γαμησει παρτουζα με καποιον απο δω μεσα? απλα εγω δεν εχω καποιον φιλο αν παω να την παρυμε παρτουζα,γαι αυτο ζιτησα απο δω μεσα. δεω γουσταρω μπαιδεξουαλ η γκει,ειαμι στρειτ και ψαχνω καποιον στρειτ γαι απρτουζα.