psilosmixalhs@in.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι ρε τι πατουσες να γλυψω????????? δεν φιλαω ουτε γλυφω της πουτανες,μονο της καρφονω το καβλι μου με καποτα.
ηταν ενας τυπος που ηθελε να γλειφει τις πατουσες του συναγωνιστη....εχουν δει πολλα τα ματια μας τοσα χρονια εδω μεσα μαν....οχι ρε τι πατουσες να γλυψω????????? δεν φιλαω ουτε γλυφω της πουτανες,μονο της καρφονω το καβλι μου με καποτα.
δηλαδη τωρα εισαι ετσι ρε τυπε? :-δεν ξερω ρε φιλε
η 1 απο τις 2 παντος ηταν απο αφτες τις μαβρες που εχουν μεγαλο κουτελο
ηταν ενας τυπος που ηθελε να γλειφει τις πατουσες του συναγωνιστη....εχουν δει πολλα τα ματια μας τοσα χρονια εδω μεσα μαν....
τυπε σε εχουμε μπερδεψει με τον κωστα27οχι ρε τι πατουσες να γλυψω????????? δεν φιλαω ουτε γλυφω της πουτανες,μονο της καρφονω το καβλι μου με καποτα.
δηλαδη τωρα εισαι ετσι ρε τυπε? :-
σιγα μην βαλω κοστουμι για να παω να γαμησω! εχω παει και με φορμα και με μπλουτσιν,παω ρε φιλε να γαμησω και οχι σε γαμο να βαλω κοστουμι.
δωσμου την συνταγη μαν γιατι ειμαι καραφλαςοχι φιλε ευτηχως πασαλιφτικα με μια φιτικη αλιφη και γλυτοσα
τυπε θα ηταν καποιο μικροβιο απτα βαθυ της αφρικης :Sοχι φιλε ευτηχως πασαλιφτικα με μια φιτικη αλιφη και γλυτοσα
απο παρτουζα και εσυ την επαθες τυπε?δωσμου την συνταγη μαν γιατι ειμαι καραφλας
απο αυτα που ακουω στο μπου τυπε..... ;)απο παρτουζα και εσυ την επαθες τυπε?
δωσμου την συνταγη μαν γιατι ειμαι καραφλας
αφτο σκεφτικα και εγω φιλε οταν θημυθηκα το μεγαλο κουτελοτυπε θα ηταν καποιο μικροβιο απτα βαθυ της αφρικης :S
οχι εχω καποια απλα τα ξυριζω να ναι ομοιομορφαδεν προλαβεμεις τορα φιλε η αλιφη σταματαει την τριχωπτοση αν πεσουν ομως δεν ξαναφιτρονουν
ετσι ηταν τυπε?αφτο σκεφτικα και εγω φιλε οταν θημυθηκα το μεγαλο κουτελο
μαλάκα απόλυτε και μόλις έφαγα...αηδίαετσι ηταν τυπε?
τυπε δεν διαβασες τι πακετο εφαγε ο ασημακης? :Sμαλάκα απόλυτε και μόλις έφαγα...αηδία
τον άμοιρο...κι εγώ σκέφτηκα το στομάχι μουτυπε δεν διαβασες τι πακετο εφαγε ο ασημακης? :S