Νέα

Παρτούζα με eva6969

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Κρίμα πάντως που ενώ έχεις ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ-δολάρια, σε φάρμακα, και hi society swinger's clubs,  προκειμένου να ικανοποιήσεις τα σεξουαλικά σου ένστικτα,  τελικά να παραμένεις στην μίζερη σου κλάψα, και με τα νεύρα να σου έχουν γίνει κρόσσια, να ουρλιάζεις σε έναν ιστότοπο που απευθύνεται κυρίως σε πουτανιάρηδες (τους οποίους παρεμπιπτόντως μισείς κατά δήλωση σου).

Αφού λοιπόν το να γίνεσαι δημόσιο πτύελο-ουρο-χυσοδοχείο, δεν απέδωσε, θα σου συνιστούσα να αρχίσεις να πειραματίζεσαι με ντρόγκια.  Το διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέως π.χ., κάνει θαύματα. :)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέως ΟΠΩς υποστηριζεις ρε οργιο!! Εινα ιοτι διαβασες για πρωτη φορα κειμενο κα ιεμαθες οτι υπαρχει και η βικυπαιδεια.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙΑ ΝΕΝΑΣ ΕΓΓΕΦΑΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ) ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. Επισης τεχνικη συμβουλη την επομενη φορα προτιμησε την ξενη εκδοση γιατι η ελληνικη ειναι πληρης ελειψεων και ανακριβειων. Εκει θα μαθενενς και τι καλες ιδιοτητες του LSD. οπα σορρυ τι μαλκιεσ σου λεω τωρα αφου δεν ξερεις καν αγγλικα τι να διαβασεις?εξαλλου το ξενο αρθρο ειναι ΣΕΝΤΟΝΙ 5 φορες μεγαλυτερο απο αυτα που γραφω εγω. Μαλλον αυτοι που το εγραψαν ειναι απλα ¨μεγαλυτερα χυσοδοχεια¨ απο μενα!!!! εξαιρετικοσ τροποσ να ΑΥΤΟ-αποδειξεις ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΟΥ. την επομενη φορα που θα διαβασεις τεχνικο αρθρο, μαθε οτι τα ποι ζουμερα κρυβονται στην βιβλιογραφια και οχι στο briefing!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Πως κέρδισες την ασυλία στο φόρουμ?
Έγινε κάποιος διαγωνισμός και τον κέρδισες?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Παροιμοιωσ σαν κατωτερης ποιτητας ανθρωπινη υπαρξη σου επιτρεπω να μην εχεις τετοιες αποψεις και οι υπολοιποι ας κρινουν. Σε συγγριση παντα με εσενα και οπως παρουσιαζεις τον εαυτο σου! γιατι απο ολα οσα ειπες τιποτα δεν ειπωθηκε απο μενα. ΟΛΑ εινα ιδικες σου λεξεις σκεψεις που φορτωνεις σε μενα αλλα κα ισε ολους οσους δεν συμφωνεις
τι ακριβως  φορτωσα σε εσενα  ;;  και με  ποιον δεν συμφωνησα εδω  και  σε τι ..;

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Τη μεγαλομανία πολλοί εζήλωσαν, τον κομπορρήμονα ουδείς...

Πρέπει πάντως να νοιώθεις πολύ σεξοαπαξιωμένη για να μπαίνεις σε ένα site που λοιδωρούσες στις "καλές σου εποχές", 13 χρόνια μετά και να γράφεις παραληρηματικά σεντόνια, μπας και σου κάτσει κανάς πούτσος. Γιατί αν ήσουν χορτάτη από "παρέες" ούτε που θ' ασχολούσουν. Η επιθετικότητα που ξερνάς είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο στα "κάτω" είναι πλέον η φάση σου. Ο χρόνος είναι αδυσώπητος σύντροφος και η λογοδιάρροια δεν είναι δείγμα χόρτασης.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!
ευτυχως που οι συναδελφοι σου εδω πιστοποιουν οτι γαμιεμαι με ολους καιπερισσοτερο απ οολες και ολους και ερχεσαι εσυ να υπερασπιστεις την παρθενία μου.  :S  :S Εσυ δεν εισαι που ειχες προτεινει ενα διαγωνισμο καποτε να δοκιμασουμε εναν αντρα και μια γυναικα ποσο αντεχουν σε μια βραδυα? θελεισ να βελουμε μια αγγελια μαζι σαν ζευγαρι να δουμε ποσοι θα ερθουν για σενα και ποσοι για μενα  :grin: :grin: και φυσικα να δωσουμε προσβαση σε ολουσ εδω μεσα που τολμησαν να αμφισβητησουν τα λεγομενα σου και στην συνεχεια για να εξακριβωσουμε και το προσδοκιμο ζωης οπως το καταλαβες εσυ  :think: :think: :think: οχι οπως το ειπα εγω, να αρχισουμε εγω να γαμιεμαι εγω με οσους αντεξω ολο το βραδυ, χυνοντασ καθε φορα που μου ερχεται και εσυ με οσες γυναικεσ μπορεισ (αν ερθει καμμια φυσικα) χυνοντας οσες φορεις μπορεις῞ και οι δυο συνδεδεμενοι με καρδιογραφο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: φυσικα και καρδιολογο. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΥΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ!!!  :dancing: :dancing: :dancing:ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ. Τις εκσπερματωσεις σου μπρουμε να τις εξακριβωσουμε ποιο ευκολα! εκτος αν εχεις κανει εγχειριση προστατη και μας πεις οτι εχεις μονο εσωτερικες εκσπερματωσεις. ΕΓω λεω οτι μπορω να χυσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ενω ΕΣΥ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ; ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ====?? *ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!! :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Τύπισσα βλέπω είσαι όλο αμερικανιές,λογικά έχεις κάνει και κονέ με διάσημους σουινγκερς της ηπείρου.Αν θέλεις δώσε μας και κανα όνομα που έπαιξε παρτούζα εκεί στο αμέρικα να ξεροχύσουμε όλοι μαζί.

Αλλος ενας που νομιζει οτι το πηδημα εινα ιαποκυημα της τρελλης φαντασιας του Χολυγουντα κα ιοτι ολα αυτα γινονται μονο στον κινηματογραφο απο ηθοποιους και celebrities!! Ευγε τεκνον μου. Σου αξιζει μια συνδρομη στην μονη του αγιου εσχισμενου στο αγιο ορος μιας που οι γυναικες δεν μπαινουν εκει μεσα. Οσο για τις εμερικανιες μολις εκανες μια εσυ. Ετσι λενε στο δικο μου το χωριο την μαλακια. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ. επισης εχουμε και μια ερωτηση για να δειξουμε στον αλλον ποσο μαλακας ειναι  . ¨Για αμερικανακι με περασεσ?¨
Λαικη σοφια ποτε δεν κανει λαθος!!!
Υ.Γ. ΤΟ χωριο μου ειναι το κεντρο τησ αθηνας. Στουρναρη και Κανιγγος!!! Απλα για να μην βριζεται αλλα χωρια!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Είναι όμως ανίκητη, είναι γεγονός.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Καλυτερα το θεμα να κλειδωθει, γιατι η καημενη αυτοξεφτιλιζεται σιγα σιγα. Θυμιζει αυτους τους λουμπεν τυπους που πηγαιναν στο μικρουτσικο και γινοντουσαν ρομπα. Λυπηθειτε την και αγνοηστε την. Αφηστε την στις παρτουζες με πειναμσενα και βρωμικα πακια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέως ΟΠΩς υποστηριζεις ρε οργιο!! Εινα ιοτι διαβασες για πρωτη φορα κειμενο κα ιεμαθες οτι υπαρχει και η βικυπαιδεια.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙΑ ΝΕΝΑΣ ΕΓΓΕΦΑΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ) ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. Επισης τεχνικη συμβουλη την επομενη φορα προτιμησε την ξενη εκδοση γιατι η ελληνικη ειναι πληρης ελειψεων και ανακριβειων. Εκει θα μαθενενς και τι καλες ιδιοτητες του LSD. οπα σορρυ τι μαλκιεσ σου λεω τωρα αφου δεν ξερεις καν αγγλικα τι να διαβασεις?εξαλλου το ξενο αρθρο ειναι ΣΕΝΤΟΝΙ 5 φορες μεγαλυτερο απο αυτα που γραφω εγω. Μαλλον αυτοι που το εγραψαν ειναι απλα ¨μεγαλυτερα χυσοδοχεια¨ απο μενα!!!! εξαιρετικοσ τροποσ να ΑΥΤΟ-αποδειξεις ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΟΥ. την επομενη φορα που θα διαβασεις τεχνικο αρθρο, μαθε οτι τα ποι ζουμερα κρυβονται στην βιβλιογραφια και οχι στο briefing!

Κλαψομουνιάρικο πτύελο-ουρο-χυσοδοχείο!!!

Είσαι ημιμαθής. Και ως γνωστόν η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Συνήθως διαβάζω πρώτα τις μελέτες από το πρώτο χέρι, και μετά από το δεύτερο.

Όταν μάθεις λοιπόν τι είναι η "ερυσίβη" και γενικότερα οι claviceps, έλα να τα ξαναπούμε.  

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Παρεμπιπτόντως ο εμβολιασμός για την φυματίωση είναι υποχρεωτικός στην Ελλάδα και γινεται στο 6ο Έτος της ηλικίας. Εμβόλιο  ΒCG Αφού προηγηθεί η  περιφημη δερμοαντιδραση  Μantoux. Σε ομάδες υψηλού κινδύνου γίνεται και στα νεογνά.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΤΛ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΗΙΛΙΘΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΟΡΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕ ΙΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑ ΙΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΠΑΡΧΙΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 10 ΕΤΗ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΥΝΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ HIV ΧΩΡΙΣ TBCΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΤ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ Η ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.
ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΠΟΝΥ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!

Μετάγγιση αίματος  90%
Φυσιολογικός τοκετός / γέννα  25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών  0,67%  
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή             0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας         0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή  0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή  0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή  0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή  0,01%

Risk factors
Main article: Risk factors for tuberculosis

A number of factors make people more susceptible to TB infections. The most important risk factor globally is HIV; 13% of all people with TB are infected by the virus.[39] This is a particular problem in sub-Saharan Africa, where rates of HIV are high.[40][41] Of people without HIV who are infected with tuberculosis, about 5–10% develop active disease during their lifetimes;[16] in contrast, 30% of those coinfected with HIV develop the active disease.[16]

Transmission

When people with active pulmonary TB cough, sneeze, speak, sing, or spit, they expel infectious aerosol droplets 0.5 to 5.0 µm in diameter. A single sneeze can release up to 40,000 droplets.[47] Each one of these droplets may transmit the disease, since the infectious dose of tuberculosis is very small (the inhalation of fewer than 10 bacteria may cause an infection)

Vaccines
Main articles: Tuberculosis vaccines and BCG vaccine

The only available vaccine as of 2011 is Bacillus Calmette-Guérin (BCG).[81] In children it decreases the risk of getting the infection by 20% and the risk of infection turning into active disease by nearly 60%.[82]

[size=30pt]Vaccine hesitancy[/size]
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to navigation
Jump to search
James Gillray, The Cow-Pock—or—The Wonderful Effects of the New Inoculation! (1802)
This article is part of a series on
Alternative and pseudo‑medicine

Outline-body-aura.svg
General information
[show]
Fringe medicine and science
[show]
Conspiracy theories
[hide]

Anti-fluoridation/Water fluoridation movement Big Pharma conspiracy theory GMO conspiracy theories HIV/AIDS denialism
       Discredited HIV/AIDS origins theories OPV AIDS hypothesis Vaccine hesitancy
       Vaccines causing autism

Classifications
[show]
Traditional medicine
[show]
Diagnoses
[show]

vte

Vaccine hesitancy, a reluctance or refusal to be vaccinated or to have one's children vaccinated, is identified by the World Health Organization as one of the top ten global health threats of 2019.[1][2] Arguments against vaccination are contradicted by overwhelming scientific consensus about the safety and efficacy of vaccines.[3][4][5][6]

Epidemiology
[size=30pt]
Studies have shown that parents who refuse vaccines are more likely to be white and highly educated than parents who do not.[191] [/size]

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1

Είσαι ημιμαθής. Και ως γνωστόν η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Συνήθως διαβάζω πρώτα τις μελέτες από το πρώτο χέρι, και μετά από το δεύτερο.

Όταν μάθεις λοιπόν τι είναι η "ερυσίβη" και γενικότερα οι claviceps, έλα να τα ξαναπούμε. 
οταν η μαλακια συνδεεται με εντυπωσιακους ορους κα ιμαθαινουμε ολοι οσους μυκητες η υιουσ η κορες η ανηψιες δεν μας αφορουν η υπαρχουν στο συμπαν τοτε εχουμε ολοι προβλημα. Συγνωμη που ξεχασα να σου πω οτι η βικιπαιδιεα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗ!!! αλλα βριεεφινγ με ολες τις ατελειες που αυτο συνεπαγεται και γιαυτο γραφει πανω πανω οτι τα λημματα μπορει να εινα ιελλειματικα η μη ακριβη. τωρα θα μας πεις εσυ που ξερεις ποιος ειναι ο βαθμος diffraction των 560nm σε ενα πρισμα 120μοιρων σε μη νευτωνιο διαλυμα!!!!!!!!!!!!!!
Δε νμας χεζεις ρε ΝΤΑΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο ποιο χωριο κατεβηκες εσυ?

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Καλυτερα το θεμα να κλειδωθει, γιατι η καημενη αυτοξεφτιλιζεται σιγα σιγα. Θυμιζει αυτους τους λουμπεν τυπους που πηγαιναν στο μικρουτσικο και γινοντουσαν ρομπα. Λυπηθειτε την και αγνοηστε την. Αφηστε την στις παρτουζες με πειναμσενα και βρωμικα πακια.

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
βρε παιδια αφου η γυναικα γουσταρει να κανει αυτα που κανει εσεις τι ζόρι τραβατε;;;
εαν δεν γουσταρετε μην πατε να την πηδηξετε αλλα γιατι τετοια σχολια εναντιον της;;;
Ευη κανε οτι γουσταρεις και μην ασχολεισαι
Το να πηγαίνει επί πληρωμής ο κάθε παπουλής με κοπέλες στην ηλικία της εγγονής του είναι τιμή και καμάρι το να βγάζει γούστα μια γυναίκα ικανοποιώντας τις σεξουαλικές της ιδιαιτερότητες με ενήλικα άτομα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι κλαψομουνιάρικο πτύελο-ουρο-χυσοδοχείο  :headbang:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
οταν η μαλακια συνδεεται με εντυπωσιακους ορους κα ιμαθαινουμε ολοι οσους μυκητες η υιουσ η κορες η ανηψιες δεν μας αφορουν η υπαρχουν στο συμπαν τοτε εχουμε ολοι προβλημα. Συγνωμη που ξεχασα να σου πω οτι η βικιπαιδιεα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗ!!! αλλα βριεεφινγ με ολες τις ατελειες που αυτο συνεπαγεται και γιαυτο γραφει πανω πανω οτι τα λημματα μπορει να εινα ιελλειματικα η μη ακριβη. τωρα θα μας πεις εσυ που ξερεις ποιος ειναι ο βαθμος diffraction των 560nm σε ενα πρισμα 120μοιρων σε μη νευτωνιο διαλυμα!!!!!!!!!!!!!!
Δε νμας χεζεις ρε ΝΤΑΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο ποιο χωριο κατεβηκες εσυ?

Ακριβώς έτσι.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν κατέβηκα από χωριό, σαν και του λόγου σου, δεν διακατέχομαι από σύμπλεγμα κατωτερότητας, και συνεπώς δεν καμώνομαι τον ξερόλα φωτεινό παντογνώστη. Το ότι έχεις κάποια εξειδίκευση στην οπτική, δεν σε κάνει αυτόματα αυθεντία στα πάντα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ισως θα πρπεπει να δοθει εμφαση στο πως ξεκινησε, τι εφταιξε και κατεληξε ετσι(πχ παρενοχληση απο καποιον θειο,γειτονα σε μικρη ηλικια, αλκοολ, ναρκωτικα , νταβατζης συζυγος κλπ) ωστε να γινει γνωστο να μην καταληξουν αλλες κοπελες ετσι.
Ευα πες μας για σενα. Τι εφταιξε και εισαι ετσι; Ανοιξε μας την καρδια σου εκτος απο τον κωλο σου. Εκφρασου ελευθερα.

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
634
Πόντοι
81
Το να πηγαίνει επί πληρωμής ο κάθε παπουλής με κοπέλες στην ηλικία της εγγονής του είναι τιμή και καμάρι το να βγάζει γούστα μια γυναίκα ικανοποιώντας τις σεξουαλικές της ιδιαιτερότητες με ενήλικα άτομα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι κλαψομουνιάρικο πτύελο-ουρο-χυσοδοχείο  :headbang:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ

Δίνεις την εντύπωση πως δεν διάβασες τίποτα στο παρόν νήμα.
Μπράβο της και ζητώ της οποιας γυναίκας γουστάρει τέτοιες ακριβως εξτριμ φασεις και το κάνει συστηματικά. Έχω γνωρίσει 3 και με την μια ειμαστε φιλοι και μαλιστα ειναι πολυ υψηλης ευφυιας κ μορφωσης κ είναι μικρή ακόμα σε ηλικία.

Αλλά...εδώ έχουμε το εξής..."το prep δεν σε εξασφαλίζει από την μετάδοση του hiv και από κανένα άλλο ΣΜΝ" ..απαντηση:" ΜΑΛΑΚΆ , ΡΑΤΣΘΙΣΤΗ ΝΑΖΙΙΙ,ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΘΕΣΣ ΝΑ ΠΕΦΕΝΟΥΝΝ ΒΡΈΦΗ ΜΑΛΑΚΆ ΓΚΕΜΠΕΛΣ Α....ΑΡΓΚ..ΦΑΖΑΣΦΣΑΡΡΡΓΚΚΚ!!!1!!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom