The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.205
- Πόντοι
- 25.467
διορθωση οι τιμες ειναι τιμες για ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΙΑΛΗ!!!!!!!!!!
νεα υορκη Dungeon Prive Players club
Τιμη ουζου λευκη ετικετα ελληνικη (μαλλον ουζο τσανταλη ειναι):$40
Τιμη ουζου Μαυρη ετικετα ελληνικη (αγνωστη ετικετα):$400 ΜΟΝΟ για μελη
Topicana Tampa Florida Price of Oyzo Αγνωστη μαρκα MONO $150
και αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις μερικες χιλιαδες αλλα ιδιου στυλ!!!
Πολυ πριν το Νιρβανα γινει swingers club ηταν ενα μαγαζι οπως ολα τα αλλα και πηγαινα συχνοτατα. πηγαινα και ακομα πριν ξεκινησει την ιστορια που ξερετε ολοι τωρα αλλα δεν γινοταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα και ετσι ξεκοψα, αλλα ετυχε ταυτοχρονα και να φυγω απο την αθηνα. Ουτε το υποτιμω. Ειναι το πρωτο που τολμησε κατι τετοιο και μπραβο στα τοτε παιδια (που δεν ξερω αν ειναι τα ιδια και τωρα) γιατι περασαν δυσκολες καταστασεις γιατι εσεις νομιζετε οτι η γη αρχισε να περιστρεφεται οταν μαθατε οτι υπαρχουν παρτουζες και swinger clubs!!!
Περιμενετ να μαθετε τον επομενο αιωνα για της ηδονιστικες εκδρομες των swinger club απο ολο τον κοσμο!!!!!!! Δεν ειναι ακριβως καποιο μυστικο που φυλανε οι συνωμοτες εβραιοι κτλ γνωστα ελληνικα τραγελαφικα. Επισης θα σου προτεινα να δοκιμασεις μια χωρα που εχει swinging clubs σχεδον σε καθε τετραγωνο της πολης!!!!! δοκιμασε την τζαμαικα αν θες ποσοτητα αλαλ και ποιοτητα. Οτι Πληρωσεις αυτο θα παρεις!!!
Εκανα την πρωτη μου παρτουζα καπου το 1981 κα ιαπο τοτε δε νξερω καμμια και κανεναν αλλον να εχει παραμεινει στον χωρο τοσο πολυ εκτος απο τον δικο μου ¨πυρηνα¨ (οχι της φωτιας!!!) αλλα της καυλας. Γι αυτο πληηζ λιγο σεβασμο σε καποιον που εινα ικα ιμερικεσ 10ετιες ποι μεγαλη αλλα και ποιο εμπειρη!!! Δεν εινα ιδυνατον να κανει καποιος οσα εχω κανει εγω στην ζωη μου, εκτος και αν εχει προσδοκιμο ζωης τα 400 χρονια!!!!!!!!!
Τα καλαμάρια, πόσο τα χρεώνει το κιλό;