Ξεκινά απόψε σε ξενοδοχείο στην Πορταριά swingers Πάρτι.
Τελευταία τροποποίηση:
Η γη είναι επίπεδη και είμαστε στο σωτήριο έτος 20154-6 Δεκεμβρίου του 2015 έγινε το πάρτι όπως αναφέρει το άρθρο από τις 8/12/2015.
Εσύ που το αναφέρεις 8 χρόνια μετά ,προσπαθείς να μας πεις κάτι;
μηπως ειναι καμιά επέτειος και πρεπει να διοργανωθει καμιά παρέλαση απο τα μέλη ??4-6 Δεκεμβρίου του 2015 έγινε το πάρτι όπως αναφέρει το άρθρο από τις 8/12/2015.
4-6 Δεκεμβρίου του 2015 έγινε το πάρτι όπως αναφέρει το άρθρο από τις 8/12/2015.
καποιας μορφης κωδικοποιημενο μηνυμα ειναι αυτο για λίγους τυχερουςτυπε μπορει να ειναι παλαιοημερολογιτης ο τυπος
Η πιθανότατα να είναι φετινό πάρτυ σου πέρασε από το μυαλό; Το ότι μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο ( πλην περιόδου πανδημίας) στην Πορταριά ;4-6 Δεκεμβρίου του 2015 έγινε το πάρτι όπως αναφέρει το άρθρο από τις 8/12/2015.
μαλλον οι τυποι ειναι συριζαιοι και εχουν μυστικες δημοσκοπησεις για ποσοστα εκλογων 2015 ,4 με 6 μοναδες διαφορα ,σιγουρα τους παρακολουθει ο μπαγλαμας και δεν θελουν να το μαθει για να μην πλακωσει τιποτα επιδοματα σε ολους για τα παντα και ανατρεψει το σκηνικο....πορταρια λογικα εννοουν την πορτα του μαξιμου!καποιας μορφης κωδικοποιημενο μηνυμα ειναι αυτο για λίγους τυχερους
δεν μπορει να ειναι τοσο βλαμμένα τα μελη του νήματος
Εγώ είμαι έτοιμος τύπε ξέρω και τη μυστική φράση που θα πω στη πόρτα (Fidelio)Απόψε είναι το πάρτυ όποιοι έχουν διασυνδέσεις και ενδιαφέρονται ας το ψάξουν είδηση σε ενημερωτικό μέσο το πρωί .Γι αυτό το ανέβασα, δεν γνωρίζω περισσότερα .Τώρα για τις μαλακίες που γράφει ο κάθε πικραμένος πρόβλημά του.
ξεκίνησες μαν στο δρομο εισαι?Εγώ είμαι έτοιμος τύπε ξέρω και τη μυστική φράση που θα πω στη πόρτα (Fidelio)
έλα παίκτη ,ο κάθε πικραμένος είμαι.Απόψε είναι το πάρτυ όποιοι έχουν διασυνδέσεις και ενδιαφέρονται ας το ψάξουν είδηση σε ενημερωτικό μέσο το πρωί .Γι αυτό το ανέβασα, δεν γνωρίζω περισσότερα .Τώρα για τις μαλακίες που γράφει ο κάθε πικραμένος πρόβλημά του.
Τι τσιμπησες μαν?έλα παίκτη ,ο κάθε πικραμένος είμαι.
Αυτοί που έχουν διασυνδέσεις μάλλον δεν περίμεναν εσένα να τους το πεις.
Αν θέλεις να βάλεις και άλλους στη φάση ,δεν έδωσες σωστές πληροφορίες.
Πες του μουνιού να φέρει κάνα πεινερλι από Βολοξεκίνησες μαν στο δρομο εισαι?
Έχεις κατσίκες μαν?Χόρτα από τον κήπο μας, από τα αυγά το ασπράδι, τυρί και παξιμάδι. Καιρός για αποτοξίνωση.
μπα θα τα φάει όλα η γαμιολαΠες του μουνιού να φέρει κάνα πεινερλι από Βολο
Ξεκινά απόψε σε ξενοδοχείο στην Πορταριά swingers Πάρτι.
Δεν μπορούν να μπούν άλλοι στην φάση , ότι συνθηματικό κι αν πούν στην είσοδο ακόμη κι αν πρόκειται για ζευγάριαέλα παίκτη ,ο κάθε πικραμένος είμαι.
Αυτοί που έχουν διασυνδέσεις μάλλον δεν περίμεναν εσένα να τους το πεις.
Αν θέλεις να βάλεις και άλλους στη φάση ,δεν έδωσες σωστές πληροφορίες.
4-6 Δεκεμβρίου του 2015 έγινε το πάρτι όπως αναφέρει το άρθρο από τις 8/12/2015.