Νέα

Παρθένος-μπουρδέλο ή στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα partraptarp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 16K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τα καταφεραμε και παλι το γαμησαμε στις τρολιες και αυτο το θεματακι αντι να βοηθησουμε τον συνανθρωπα στο προβλημα που αντιμετωπιζει... >:( >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα καταφεραμε και παλι το γαμησαμε στις τρολιες και αυτο το θεματακι αντι να βοηθησουμε τον συνανθρωπα στο προβλημα που αντιμετωπιζει... >:( >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Επισκέπτης
Ρε τύπε , καμία πουτάνα δεν θα καταλάβει αν είσαι παρθένος.
Ούτε νοιάζεται.

Οι πουτάνες νοιάζονται για τα λεφτά μόνο.
Αν πεις ότι είσαιπαρθένος, είναι σαν να λες ότι είσαι εύκολο κορόϊδο να το μαδήσουν για αέρα λεφτά.
17 χρονών γαμούσα ξεπατωμένες ελληνίδες milf βίζιτες
και με πέρναγαν για 22 ....

σιγά μην σκέφτεσαι τι θα πει η κάθε πουτάνα .... έλεος .........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπέρα κι εδώ, χαιρετώ όλη την παρέα, σήμερα γράφτηκα μόλις, για λόγους που δεν είναι της παρούσης είχα περάσει ένα διάστημα δύο περίπου ετών με κατάθλιψη, από την οποία πλέον κι έχω ανακάμψει σε σημαντικό βαθμό μπορώ να πώ, το πρόβλημα ήταν κατά βάση σεξουαλικής υφής, κατά βάση θέμα άγχους και χαμηλής αυτοεκτίμησης, ενώ και σε μπουρδέλο που είχα πάει μιά φορά με φίλο μου δεν είχα καταφέρει να ολοκληρώσω(σ' αυτόν βέβαια δεν το είπα εννοείται)..

Σκοπεύω αυτή τη φορά να ξαναδοκιμάσω κι η απορία είναι μπουρδέλο η στούντιο;
Κλίνω(δεν έχω αποφασίσει ακόμη) πρός το στούντιο, αν κι ομολογουμένως πιο ακριβό ειδικά για τα δικά μου δεδομένα(φοιτητής γάρ άνεργος πλέον), γιατί θα υπάρχει περισσότερος χρόνος κι άνεση(δε νομίζω να μπορέσω να λειτουργήσω εύκολα, αν σκέφτομαι ότι από στιγμή σε στιγμή η τσατσά θα χτυπήσει την πόρτα), ενώ θέλω όταν θα πάω(είτε σε μπουρδέλο είτε σε στούντιο) ει δυνατόν να μην υπάρχει κανένας άλλος πελάτης να περιμένει, να πάω δηλαδή στην πιο χαλαρή περίοδο, που υπάρχει..
Από την άλλη μπουρδέλο από μπουρδέλο διαφέρει και σε μερικά μπορεί να υπάρχει άνεση χρόνου(αναλόγως και της ώρας που θα πάω, αυτά εσείς θα τα ξέρετε καλύτερα να μου τα πείτε, 1 φορά είχα πάει εγώ όλη κι όλη), ενώ και με ένα εικοσάρικο μπορώ να πάω 2 φορές, αντί για 1 στούντιο, βέβαια είναι η πρώτη φορά, οπότε ίσως δεν πρέπει να το σκέφτομαι αυτό..

Μένω Αθήνα, οπότε περιμένω συμβουλές είτε για μπουρδέλο, είτε για στούντιο κατ' αρχήν με επιχειρήματα, αν θέλετε guys και μετά συγκεκριμένα προτείνετέ μου μέρος και κατάλληλες "ήσυχες" ώρες και ωραίες κοπέλες, με προτίμηση να είναι ενθαρρυντικές για την πρώτη φορά κάποιου, τιμές, κτλπ..
Γράφτε λεπτομέρειες και βοηθήστε τον καινούργιο soon to become μπουρδελιάρη..

Γυναικα κανονικη εκτος απο πουτανες δεν παιζει? Πρεπει να βρεις κοπελα φιλε μου.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Οι πουτάνες νοιάζονται για τα λεφτά μόνο.
Αν πεις ότι είσαιπαρθένος, είναι σαν να λες ότι είσαι εύκολο κορόϊδο να το μαδήσουν για αέρα λεφτά.
αναλογα με την κοπελα..μερικες οταν βλεπουν εναν πιτσιρικα χαίρονται αντι να τους ερθει ενας γερος μεσα στην βρωμιά και στην μπιχλα...μην ξεχναμε οτι και αυτες άνθρωποι είναι..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αυτό το τόπικ  μπορεί να θεωρηθεί ως το επίσημο του Σαββάτου ή όχι ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν είσαι άνδρας πάνω από 18-19 και παρθένος,
δεν σου κάθεται ούτε μπετούγια.
Ειδικά αν σου "φαίνεται" ....

εγω αποψε ειδα αρκετα απλα καθημερινα παιδια με αρκετα εμφανισιμες γυναικες διπλα τους
παντως. Δεν ειχανε ολοι λεφτα και αν ειχε λεφτα ο αλλος δεν θα την ταιζε σουβλακια απο του Μπαιρακταρη θα την πηγαινε σε καμια Γλυφαδα

αρα για να εχουν αυτοι και οχι οι αλλοι κατι δεν κανουν σωστα ... δεν μπορει

Επισκέπτης
εγω αποψε ειδα αρκετα απλα καθημερινα παιδια με αρκετα εμφανισιμες γυναικες διπλα τους
παντως. Δεν ειχανε ολοι λεφτα και αν ειχε λεφτα ο αλλος δεν θα την ταιζε σουβλακια απο του Μπαιρακταρη θα την πηγαινε σε καμια Γλυφαδα

και ήταν παρθένοι όλοι αυτοί ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

για λεφτά μίλησε κανείς εδώ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
[size=9pt]Αν είσαι άνδρας πάνω από 18-19 και παρθένος,
Ειδικά αν σου "φαίνεται" ....[/size]

εγώ είπα ότι αν είσαι ενήλικος και παρθένος,
οι γκόμενες σε μυρίζονται και ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ .....

αν γαμάς , έστω και πουτάνες, έχεις πιο ξαλαφρωμένο ύφος
και αυτό το νοιώθουν οι γκόμενες και μετράει ....

(για λεφτά πάλι δεν είπα τίποτε, μην πεις μαλακία)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν είσαι άνδρας πάνω από 18-19 και παρθένος,
Ειδικά αν σου "φαίνεται" ....
Kαι μια φορα να εχει γαμησει δεν πιστευω οτι θα εχει και τρομερη διαφορα. Πανω κατω το ιδιο αγχος θα εχει ο νεος παιχτης.

Επισκέπτης
Kαι μια φορα να εχεις γαμησει δεν πιστευω οτι θα εχει και τρομερη διαφορα. Πανω κατω το ιδιο αγχος θα εχει ο νεος παιχτης.

Αν γαμάς όμως 2-3 τη βδομάδα (πουτάνες)
έχεις σαφώς πιο ξεψαρωμένο ύφος ....

οπότε πας με καλύτερες ελπίδες για να βρεις γκόμενα ......

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι άντρες ντρέπονται να πουν σε γκόμενα ότι είναι η πρώτη τους φορά
Όσο μεγαλύτεροι τόση πιο πολύ ντροπή

Οπότε πας πρώτα σε μια πουτανίτσα να σου σπάσει την παρθενιά και καθαρίζεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και ήταν παρθένοι όλοι αυτοί ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

για λεφτά μίλησε κανείς εδώ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εγώ είπα ότι αν είσαι ενήλικος και παρθένος,
οι γκόμενες σε μυρίζονται και ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ .....

αν γαμάς , έστω και πουτάνες, έχεις πιο ξαλαφρωμένο ύφος
και αυτό το νοιώθουν οι γκόμενες και μετράει ....

(για λεφτά πάλι δεν είπα τίποτε, μην πεις μαλακία)

ρε μλκα τι νομιζεις οτι ειναι ορισμενες γκομενες? πορνοσταρ ολες? μπορει η αλλη να ειναι στα ιδια με αυτον βεβαια μπορει να βαριεται να κατσει να ψαξει αλλο αυτο

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι άντρες ντρέπονται να πουν σε γκόμενα ότι είναι η πρώτη τους φορά
Όσο μεγαλύτεροι τόση πιο πολύ ντροπή

Βέβαια είναι μαλακία να το πεις.
Σε καλό αποκλείεται να βγεί.
Αν είσαι αλήτρα όμως , πίνεις και είσαι άνετος ,
ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Πρώτο γαμήσι που έριξα στη ζωή μου ήταν με γκόμενα.
Πολύ μεγαλύτερή μου.
Ήταν ξαδέλφη συμμαθήτριάς μου.
Εμείς 1η Λυκείου , αυτή 1ετής φοιτήτρια.
Χαμπάρι δεν πήρε το ζώο.

Και ούτε έχυσα γρήγορα και τέτοιες μαλακίες που λένε για "νέους".
Φυσικά με είχαν βοηθήσει σε αυτό
οι "προπονήσεις" μου και ο Άϊ Γιάννης ο Περιπατητής!
Μεγάλη η χάρη του !!!!!!

Επισκέπτης
ρε μλκα τι νομιζεις οτι ειναι ορισμενες γκομενες? πορνοσταρ ολες? μπορει η αλλη να ειναι στα ιδια με αυτον βεβαια μπορει να βαριεται να κατσει να ψαξει αλλο αυτο

όπως και να έχει , η γυναίκα θέλει τον άνδρα έμπειρο ....
και οι παρθένες, θέλουν να γαμηθούν με κάποιον έμπειρο  ή "έμπειρο" ....

Επισκέπτης

ψωνισμένες...

οι περισσότερες νομίζουν ότι το σύμπαν γυρίζει γύρω από αυτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom