Ευχαριστώ τον κύριο Παπαροτρίφτουλα για το βήμα που μου δίνει να σας παραθέσω τις ταπεινες εμπειριες μου απο τα χοτ στέκια της πόλης , σορρυ παιδια αλλα αυτη τη περίοδο τρέχω δεν εχω προλάβει να πάω κάποιο κωλόμπαρο. Εχω κ ενα πιτσιρικι τωρα που ξεσκίζω και με έχει απορροφησει λίγο.
Μηπως να ανοιξω και εγώ ένα θρέντ "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΓΚΟΜΕΝΑ" να ειμαι στο πνευμα των καιρών ;
Η αληθεια ειναι οτι πιο πολλες γκόμενες βλέπω στα στριπ κατα καιρους παρά στα κωλόμπαρα. Στα κωλόμπαρα εχω δει 1-2 φορές στον Πρίγκηπα στο κερατσίνι ειχε σκάσει ενα ζευγάρι κ έκανε τρίο με την μια τη κωλομπαρού πισω κ τοτε ηταν που καυλωσα τοσο που ήθελα να γαμήσω τα πάντα κ ηρθε μια χοντρουλα λιγο παρακμιακη και μου έπαιζε το πουτσο κάτω απο το τραπεζάκι μέχρι που έχυσα δυνατα με ολο αυτο το σκηνικό (εχω ανεβάσει προσφατα κριτική πρεπει να ειναι μέσα στις 10 τελευταιες όποιος θέλει ας ανατρέξει).
Σκηνικο με μονη γκομενα εκτος κωλομπαρου που πηγε σε κωλομπαρο δεν έχω κανει κ δεν εχω πετυχει αλλα σίγουρα εχω πετυχει κωλομπαρούδες οπως η Αλεξάνδρα απο PUB 65 οι οποιες δεν ηταν πολύ της δουλειας κ μετά απο ενα καιρο εφευγαν απο το χώρο αυτες ειναι ευκαιρια μάγκες αν τους αρέσετε να τους τη πέφτετε ωστε να τις τραβήξετε εκτος κωλόμπαρου κ να τις γαμάτε με την ησυχια σας σε κάποιο χοτελάκι.
Κατα τα αλλα πιθανολογω οτι το ζευγάρι που προανέφερα είναι απο εκείνα που έσκασε για την εμπειρία ηταν μέσης ηλικιας 40-50 πέρασαν καλά οι 3 και έφυγαν μετά.