Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ἡ κομμουνιστικὴ διαστρέβλωσις τοῦ Ἰσοκράτους (ὁ ὁποῖος ΔΕΝ ἀνεφέρετο εἰς τοὺς ἀλλοφύλους ἀλλὰ εἰς ὅσους Ἕλληνας δὲν κατήγοντο ἐκ Νοτίου Ἑλλάδος) ἐπ' ἐσχάτως ὑπεσκελίσθη ἀπὸ τὴν μπαρούφαν τοῦ Brecht περὶ Ἐβραίων, κομμουνιστῶν κ.τ.λ. εἰς τοὺς ὁποἰους δὲν συμπαρεστάθη καὶ νῦν ἔρχεται ἡ σειρὰ του.

Τα έχεις χάσει. Τι σχέση έχει ο Ισοκράτης με την " μπαρούφαν τοῦ Brecht περὶ Ἐβραίων, κομμουνιστῶν κ.τ.λ";;;  :think: :think:

Αρχαία ελληνική γραμματεία του γεωργιάδη διαβάζεις; Μόνο τα καλά και συμφέροντα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όχι μαν, αυτό γίνεται όταν προσπαθούμε να βάλουμε ταμπέλες σε ανθρώπους.

Σιγα μη βαζουμε και φαναρια ρε τυπε ηρεμησε.

Οι ιδιοι αμα τους ρωταγες θα λεγανε οτι ειναι γαλλοι? Οτι ασπαζονται τη γαλλικη η ευρωπαικη παιδεια? Εσυ τι λες?
Μαλλον εσυ πας να τους βαλεις με το ζορι την ταμπελα του Γαλλου ( κατι που οι ιδιοι προφανως δεν θα ηθελαν ποτε.)
Ο αλλος που εκανε την ομηρια στο σουπερμαρκετ - κοσερ ειπε κατα λεξη " ειμαι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΙ" οταν ξεκινησε την δραση του εκει.  

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αν έχεις γεννηθεί στην Κίνα, έχεις Κινέζικη ταυτότητα (δεν γίνεται να μην έχεις), έχεις πάει σε Κινέζικο σχολείο, έχεις μεγαλώσει με τον Κινέζικο τρόπο ζωής, έχεις Κινεζάκια παντού γύρω σου, μιλάς Κινέζικα σε όλη σου την ζωή, έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ενός Κινέζου πολίτη, τι είσαι;  :think:

Κινεζος, ελληνικης καταγωγης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν έχεις γεννηθεί στην Κίνα, έχεις Κινέζικη ταυτότητα (δεν γίνεται να μην έχεις), έχεις πάει σε Κινέζικο σχολείο, έχεις μεγαλώσει με τον Κινέζικο τρόπο ζωής, έχεις Κινεζάκια παντού γύρω σου, μιλάς Κινέζικα σε όλη σου την ζωή, έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ενός Κινέζου πολίτη, τι είσαι;  :think:

Eλληνας ( η οτιδηποτε αλλο ). Μετανάστης στην κίνα ( η πολιτογραφημένος ή με υπηκοότητα ταδε). Οχι παντως κινέζος. Μη μαθουμε να μετραμε τωρα. Να ξεχωριζουμε τα αυτονοητα

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Eιχαν γεννηθει στη Γαλλία και ήταν Αλγερινοί. Μη παίζουμε με τις λέξεις

κάποιος ναζί μίλησε/έγραψε για κλείσιμο των συνόρων. Αφού παίζετε με τις λέξεις, οι συγκεκριμένοι ήταν ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και όπως καταλαβαίνεις το κλείσιμο συνόρων για συγκεκριμένη κατηγορία γάλλων πολιτών είναι εκτός από φασιστικό και ρατσιστικό, άτοπο και τελείως γελοίο ως πρόταση.

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
κάποιος ναζί μίλησε/έγραψε για κλείσιμο των συνόρων. Αφού παίζετε με τις λέξεις, οι συγκεκριμένοι ήταν ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και όπως καταλαβαίνεις το κλείσιμο συνόρων για συγκεκριμένη κατηγορία γάλλων πολιτών είναι εκτός από φασιστικό και ρατσιστικό, άτοπο και τελείως γελοίο ως πρόταση.
Αν είναι να κλείσουν τα σύνορα τότε να φύγουν και όλες οι "δυτικές¨επιχειρήσεις από αυτές τις χώρες.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Και είσαι και 3ης γενιάς

Το προσπέρασαν αυτό, δεν τους βολεύει.

αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάς με άνθρωπο που θεωρεί Έλληνα μόνο όσους έχουν αρχαίο ελληνικό αίμα μέσα τους και ούτω καθεξής;

Ναι, αλλά εγώ σου κλέβω τα παιχνίδια σου; Άσε με λίγο ακόμα ρε...

Σιγα μη βαζουμε και φαναρια ρε τυπε ηρεμησε.

Οι ιδιοι αμα τους ρωταγες θα λεγανε οτι ειναι γαλλοι? Οτι ασπαζονται τη γαλλικη η ευρωπαικη παιδεια? Εσυ τι λες?
Μαλλον εσυ πας να τους βαλεις με το ζορι την ταμπελα του Γαλλου ( κατι που οι ιδιοι προφανως δεν θα ηθελαν ποτε.)
Ο αλλος που εκανε την ομηρια στο σουπερμαρκετ - κοσερ ειπε κατα λεξη " ειμαι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΙ" οταν ξεκινησε την δραση του εκει. 

"Άμα". Δεν ξέρω, όπως δεν ξέρεις κι εσύ.

Γιατί, ἔχουσιν σχέσιν τὰ λεγόμενὰ σας μὲ τὴν πραγματικότηταν;

Τα δικά μου ναι, για τα δικά σου δεν ξέρω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το τι πολιτες ηταν ειναι ενα νομικο τερτιπι. Στην εθνικοτητα ηταν Αλγερινοι οπως και να το κανουμε .
Φυσικα οτι ειναι γαλλοι πολιτες τοσο το χειροτερο. Επειδη δειχνει οτι οχι μονο τα συνορα ειναι ανοιχτα , αλλα ενσωματωνονται κιολας διαλυοντες τις κοινωνιες εκει, και καθισταται πιο δυσκολη η απομακρυνση τους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

..ωχ μην αρχιζεις πάλι τα ρατσιστικά σου

NiggaPlease.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το προσπέρασαν αυτό, δεν τους βολεύει.

Ναι, αλλά εγώ σου κλέβω τα παιχνίδια σου; Άσε με λίγο ακόμα ρε...

"Άμα". Δεν ξέρω, όπως δεν ξέρεις κι εσύ.

Τα δικά μου ναι, για τα δικά σου δεν ξέρω.

Tι αμα? Μιλησες για παιδεια. Διεβλεψες πολλα στοιχεια γαλλικης παιδειας στους εν λογω?  ο αλλος δραστης σου λεω οτι το πε οταν εκανε την επιχειρηση ομηριας στο εβραικο . Ειπε , αυτοσυστηθηκε ως ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΙ, οχι ως Γαλλος.

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Το τι πολιτες ηταν ειναι ενα νομικο τερτιπι. Στην εθνικοτητα ηταν Αλγερινοι οπως και να το κανουμε .
Φυσικα οτι ειναι γαλλοι πολιτες τοσο το χειροτερο. Επειδη δειχνει οτι οχι μονο τα συνορα ειναι ανοιχτα , αλλα ενσωματωνονται κιολας διαλυοντες τις κοινωνιες εκει, και καθισταται πιο δυσκολη η απομακρυνση τους.
Οι πολιτισμένοι γαλλοι τι ακριβώς ήθελαν στην αλγερία (και όπου αλλού πήγαν); Με βιβλία στο χέρι πήγαν;;;

Και για να μη παρεξηγούμαι. Δεν χωράει βία πουθενά ειδικά σε αθώους πολίτες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι πολιτισμένοι γαλλοι τι ακριβώς ήθελαν στην αλγερία (και όπου αλλού πήγαν); Με βιβλία στο χέρι πήγαν;;;

Και για να μη παρεξηγούμαι. Δεν χωράει βία πουθενά ειδικά σε αθώους πολίτες.

Hταν στυγνοι αποικιοκράτες κατακτητές.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν είναι να κλείσουν τα σύνορα τότε να φύγουν και όλες οι "δυτικές¨επιχειρήσεις από αυτές τις χώρες.

να φύγουνε να δούμε τι θα φάνε μετά...

και από την Ροδεσία (νυν Ζιμπάμπουε) φύγανε (τους διώξανε) κει είδαμε τα χαίρια τους ....

assets_LARGE_t_942_43372590_type12128.jpg

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Τι εννοείς νομικό τερτίπι; Υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι (και όχι τερτίπια) που ορίζουν ακριβώς ποιος δικαιούται να είναι Γάλλος πολίτης και ναι, τα κριτήρια ευτυχώς ΔΕΝ είναι ούτε φυλετικά ΟΥΤΕ θρησκευτικά.

Με αφορμή αυτό επανέρχομαι σε μια πρόταση που είχε κατατεθεί από διάφορους εδώ μέσα για οριστική απομάκρυνση ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων από την Ευρώπη. Όταν είχα ρωτήσει ΟΛΩΝ-ΟΛΩΝ, είχαν απαντήσει ΝΑΙ. Ρωτάω λοιπόν, τι θα γίνει με τους έλληνες μουσουλμάνους;;; Αυτοί να μείνουν ή είναι και αυτοί εν δυνάμει τρομοκράτες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom