Ἀραπάδες.
Το "αράπης" δείχνει το επίπεδό σας, για άλλη μια φορά. Επειδή όμως δεν υπάρχει ως εθνικότης, πείτε μου τί εννοείτε γιατί στα δικά μου μάτια και οι μιχαλοδιάκοι και κλασιδιάρηδες μοιάζουν με Αλγερινούς.
Ἀραπάδες.
Γαλλοποιηθέντες..
Γαλλοποιηθέντες..
Το "αράπης" δείχνει το επίπεδό σας, για άλλη μια φορά. Επειδή όμως δεν υπάρχει ως εθνικότης, πείτε μου τί εννοείτε γιατί στα δικά μου μάτια και οι μιχαλοδιάκοι και κλασιδιάρηδες μοιάζουν με Αλγερινούς.
Ρε φιλε εγω αν ειχα γεννηθει στην Κινα επειδη οι δικοι μου θα ετυχε να βρισκονται εκει εκεινη την περιοδο θα ημουν κινεζος?
Νατουραλιζέ;
Να σου θυμίσω τον Ισοκράτη; Αν λάμβανες Κινέζικη παιδεία και ήσουν γεννημένος εκεί, ναι θα ήσουν Κινέζος με ελληνική καταγωγή.
Να σου θυμίσω τον Ισοκράτη; Αν λάμβανες Κινέζικη παιδεία και ήσουν γεννημένος εκεί, ναι θα ήσουν Κινέζος με ελληνική καταγωγή.
Σαν τον ζινταν;;;;Eιχαν γεννηθει στη Γαλλία και ήταν Αλγερινοί. Μη παίζουμε με τις λέξεις
βουί μεσιέ... οι γονείς...
αυτό γίνεται όταν ταυτίζουμε την έννοια ιθαγένεια με υπηκοότητα...
Όχι μαν, αυτό γίνεται όταν προσπαθούμε να βάλουμε ταμπέλες σε ανθρώπους.
Σαν τον ζινταν;;;;
το θέμα είναι οι εν λόγω έλαβον γαλλικήν παιδείαν ή την έγραψαν εις τα παλαιότερα των υποδημάτων τους ??
Βρε ας τον ισοκρατη τωρα και τις παιδειες. Τι θα πει δηλαδη κινεζικη παιδεια? Τι διαφορα θα ειχε απο τις αλλες? Μαθαμε τωρα η παιδεια . Τι ακριβως ειναι η " παιδεια" και θα με εκανε κινεζο?
Και είσαι και 3ης γενιάςΑν έχεις γεννηθεί στην Κίνα, έχεις Κινέζικη ταυτότητα (δεν γίνεται να μην έχεις), έχεις πάει σε Κινέζικο σχολείο, έχεις μεγαλώσει με τον Κινέζικο τρόπο ζωής, έχεις Κινεζάκια παντού γύρω σου, μιλάς Κινέζικα σε όλη σου την ζωή, έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ενός Κινέζου πολίτη, τι είσαι;
Αν έχεις γεννηθεί στην Κίνα, έχεις Κινέζικη ταυτότητα (δεν γίνεται να μην έχεις), έχεις πάει σε Κινέζικο σχολείο, έχεις μεγαλώσει με τον Κινέζικο τρόπο ζωής, έχεις Κινεζάκια παντού γύρω σου, μιλάς Κινέζικα σε όλη σου την ζωή, έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ενός Κινέζου πολίτη, τι είσαι;
Αν έχεις γεννηθεί στην Κίνα, έχεις Κινέζικη ταυτότητα (δεν γίνεται να μην έχεις), έχεις πάει σε Κινέζικο σχολείο, έχεις μεγαλώσει με τον Κινέζικο τρόπο ζωής, έχεις Κινεζάκια παντού γύρω σου, μιλάς Κινέζικα σε όλη σου την ζωή, έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ενός Κινέζου πολίτη, τι είσαι;