Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Το "αράπης" δείχνει το επίπεδό σας, για άλλη μια φορά. Επειδή όμως δεν υπάρχει ως εθνικότης, πείτε μου τί εννοείτε γιατί στα δικά μου μάτια και οι μιχαλοδιάκοι και κλασιδιάρηδες μοιάζουν με Αλγερινούς.

Επισκέπτης
Γαλλοποιηθέντες..

Ἔχω ἕν θηλυκὸν yorkshire terrier, ὁπότε ὑποθέτω ἐὰν γεννήσῃ εἰς ἐκτροφεῖον γερμανικῶν ποιμενικῶν θὰ ἡμπορέσω κατ' ἀναλογίαν νὰ λάβω πιστοποιητικὸν γερμανικοῦ ποιμενικοῦ διὰ τὰ κυνάρια.

Επισκέπτης
Το "αράπης" δείχνει το επίπεδό σας, για άλλη μια φορά. Επειδή όμως δεν υπάρχει ως εθνικότης, πείτε μου τί εννοείτε γιατί στα δικά μου μάτια και οι μιχαλοδιάκοι και κλασιδιάρηδες μοιάζουν με Αλγερινούς.

Εἶμαι ἄνθρωπος τοῦ λαοῦ.

Ὁ μεσογειακὸς ἀνθρώπινος τύπος εἶναι καὶ αὐτὸς βιολογικῶς τμῆμα τῆς Λευκῆς Φυλῆς.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε φιλε εγω αν ειχα γεννηθει στην Κινα επειδη οι δικοι μου θα ετυχε να βρισκονται εκει εκεινη την περιοδο θα ημουν κινεζος?

Να σου θυμίσω τον Ισοκράτη; Αν λάμβανες Κινέζικη παιδεία και ήσουν γεννημένος εκεί, ναι θα ήσουν Κινέζος με ελληνική καταγωγή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να σου θυμίσω τον Ισοκράτη; Αν λάμβανες Κινέζικη παιδεία και ήσουν γεννημένος εκεί, ναι θα ήσουν Κινέζος με ελληνική καταγωγή.

Βρε ας τον ισοκρατη τωρα και τις παιδειες. Τι θα πει δηλαδη κινεζικη παιδεια? Τι διαφορα θα ειχε απο τις αλλες? Μαθαμε τωρα η παιδεια . Τι ακριβως ειναι η " παιδεια" και θα με εκανε κινεζο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

το θέμα είναι οι εν λόγω έλαβον γαλλικήν παιδείαν ή την έγραψαν εις τα παλαιότερα των υποδημάτων τους ??

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
βουί μεσιέ... οι γονείς...

αυτό γίνεται όταν ταυτίζουμε την έννοια ιθαγένεια με υπηκοότητα...

Όχι μαν, αυτό γίνεται όταν προσπαθούμε να βάλουμε ταμπέλες σε ανθρώπους.

Επισκέπτης
Ἡ κομμουνιστικὴ διαστρέβλωσις τοῦ Ἰσοκράτους (ὁ ὁποῖος ΔΕΝ ἀνεφέρετο εἰς τοὺς ἀλλοφύλους ἀλλὰ εἰς ὅσους Ἕλληνας δὲν κατήγοντο ἐκ Νοτίου Ἑλλάδος) ἐπ' ἐσχάτως ὑπεσκελίσθη ἀπὸ τὴν μπαρούφαν τοῦ Brecht περὶ Ἐβραίων, κομμουνιστῶν κ.τ.λ. εἰς τοὺς ὁποἰους δὲν συμπαρεστάθη καὶ νῦν ἔρχεται ἡ σειρὰ του.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

τι περίμενεις από ορφανά του Χίτλερ και εσύ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το θέμα είναι οι εν λόγω έλαβον γαλλικήν παιδείαν ή την έγραψαν εις τα παλαιότερα των υποδημάτων τους ??

Nαι ειχαν κλασικη γαλλικη παιδεια , θεριζεις κοσμο για του Αλλαχ την πιστη :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Βρε ας τον ισοκρατη τωρα και τις παιδειες. Τι θα πει δηλαδη κινεζικη παιδεια? Τι διαφορα θα ειχε απο τις αλλες? Μαθαμε τωρα η παιδεια . Τι ακριβως ειναι η " παιδεια" και θα με εκανε κινεζο?

Αν έχεις γεννηθεί στην Κίνα, έχεις Κινέζικη ταυτότητα (δεν γίνεται να μην έχεις), έχεις πάει σε Κινέζικο σχολείο, έχεις μεγαλώσει με τον Κινέζικο τρόπο ζωής, έχεις Κινεζάκια παντού γύρω σου, μιλάς Κινέζικα σε όλη σου την ζωή, έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ενός Κινέζου πολίτη, τι είσαι;  :think:

Επισκέπτης
Νὰ καὶ ἡ μήτηρ τῶν γερμανικῶν ποιμενικῶν μου  :2funny:

URL]]

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Αν έχεις γεννηθεί στην Κίνα, έχεις Κινέζικη ταυτότητα (δεν γίνεται να μην έχεις), έχεις πάει σε Κινέζικο σχολείο, έχεις μεγαλώσει με τον Κινέζικο τρόπο ζωής, έχεις Κινεζάκια παντού γύρω σου, μιλάς Κινέζικα σε όλη σου την ζωή, έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις ενός Κινέζου πολίτη, τι είσαι;  :think:
Και είσαι και 3ης γενιάς

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάς με άνθρωπο που θεωρεί Έλληνα μόνο όσους έχουν αρχαίο ελληνικό αίμα μέσα τους και ούτω καθεξής;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

νίντζα.  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom