Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν βγαζει κανεις ακρη με αυτους αφου πολυ ευκολα δινουν και τη ζωη τους για τη θρησκεια πιστευοντας ότιθα αγιασουν μαλιστα στην επομενη ζωη, αυτο τους κανει πολυ επικινδυνους, η ζωη δεν εχει αξια μπροστα στον Αλλαχ

άρα συνεπώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να προσβάλλει την χριστιανική πίστη ενώ κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει το ισλάμ ??

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Eγω τυποι θυμαμαι να παρεβρισκομαι σε μαγαζι αραβα και καποια στιγμη να πιανω να επεξεργαστω ενα μικρο ασημι βιβλιαρακι πανω στον παγκο. Ο αραβας αφρισε και αρχισε να φωναζει. Ο τυπος που ειχαμε παει μαζι μου ειπε να το αφησω κατω γρηγορα γιατι ηταν το κορανι και δεν επιτερεπεται να το αγγιζουν απιστοι :jerking:

Δεν ξερω αν στο κορανι υπαρχουτν διδασκαλιες που κανουν την πιστη τους πιο δυνατη γιατι δεν το εχω μελετησει. Μια εξηγηση που δινω οσον αφορα την την ενταση που βιωνουν την πιστη τους ειναι το οτι εμεις (οι δυτικοι) εδω και πανω απο εναν αιωνα καλυπτυμε τυχον πνευματικες μας ανησυχιες και κενα με την καταναλωση ενω αυτοι δεν το μπορουν και δινονται στις διδασκαλιες του κορανιου ολοψυχα

Ενα αλλο επισης που μπορει να επηρεασε ειναι οτι στην δυση πλεον οι ιδεες κυκλοφορουν ελευθερες, μπορουμε να μελετησουμε θρησκειες, φιλοσοφιες και ρευματα, ενω στις αραβικες χωρες πεφτει μαυρο σκοταδι

Συνοπτικα θεωρω οτι στην δυση εχουμε πολλα ερεθισματα να το σκεφτουμε διαφορετικα πραγμα το οποιο απουσιαζει απο τις αραβικες χωρες. Γιαυτο και η θρησκευτικη εξοπυσια εκει ειναι και κοσμικη (αρα εχει τεραστια δυναμη) ενω εμεις δεν θα δεχομασταν ποτε κατι τετοιο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εξαρταται απο πολλους παραγοντες αυτο...κανεις δεν αμφισβητει το γεγονος οτι η θρησκεια αυτη ακμαζει σε κρατη οπου το μορφωτικο επιπεδο ειναι ανυπαρκτο , οι συνθηκες διαβιωσης -αβιωτες και οι κοινωνικες ελευθεριες ανεκδοτο του στυλ ηταν ενας αμερικανος ενας γερμανος και ενας ποντιος....

δηλαδή να υποθέσω ότι στην Γαλλία (γιατί γάλλοι μουσουλμάνοι ήταν οι φονιάδες) το μορφωτικό επίπεδο είναι ανύπαρκτο, οι συνθήκες διαβίωσης αβίωτες και οι κοινωνικές ελευθερίες ανέκδοτο...

Επισκέπτης
Eγω τυποι θυμαμαι να παρεβρισκομαι σε μαγαζι αραβα και καποια στιγμη να πιανω να επεξεργαστω ενα μικρο ασημι βιβλιαρακι πανω στον παγκο. Ο αραβας αφρισε και αρχισε να φωναζει. Ο τυπος που ειχαμε παει μαζι μου ειπε να το αφησω κατω γρηγορα γιατι ηταν το κορανι και δεν επιτερεπεται να το αγγιζουν απιστοι :jerking:

Τι μαλάκας.Έχω το κοράνι στα Αραβικά κ Ελληνικά ενσωματωμένο σε ένα βιβλίο κ ο Πακιστανός μου ποτέ δεν μου έχει πει τέτοιες παπάτζες.Απεναντίας εντυπωσιάστηκε που αποφάσισα να το διαβάσω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Κατάλαβες εσύ να υποστηρίζω την κίνηση που έγινε?
Απ την άλλη αυτό που πιστεύω εγώ για σένα είναι πέτρες κ για σένα είμαι μαλακας. .
Αυτό δεν σου δίνει δικαίωμα να ξεφτυλιζεις το δικό μου το πιστεύω ...

δεν μου δίνει το δικαίωμα όντως να ξεφτυλίζω το δικό σου πιστεύω
αν όμως αυτό το πιστεύω δεν γαμάει το δικαίωμα στην ελεύθερη σκέψη
και δεν παίρνει κεφάλια , χέρια και πόδια
γιατί αν  σεβαστώ τα δικά σου πιστεύω με τις προαναφερθείσες συνέπειες και συνεπαγόμενα,
αυτό με κάνει συνέννοχο στην αδικία και μου περιορίζει το μυαλό.

και στο κάτω κάτω τοις γραφοίς , δεν σέβομαι τα πακιστανοθρησκοπρεζάκια ,για τον ίδιο λόγο
που δε σέβομαι τα βίαια πιθήκια , τι να κάνουμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
Η συγκεκριμένη σάτιρα σου φάνηκε εσένα καλόγουστη ας πούμε;
εντελως αδιαφορη...στα ορια της γελοιογραφιας(και σιγουρα αυτο θελανε οι σκιτσογραφοι)...ο και καλα θεος ειναι σαν αλληθωρος μπεκρης,ο και καλα χριστος σαν αποτριχωμενη πουστριτα και το δηθεν αγιο πνευμα ενα τριγωνο με ματι....τι θα μπορουσε να εξωθησει εναν ανθρωπο που εχει κατανοησει τις βασικες αρχες του χριστιανισμου(δεν λεω καν εντρυφησει σε αυτον)σε παραλογες αντιδρασεις....και στην τελικη γιατι να θιχτει ενας χριστιανος που πιστευει απο σκιτσα ανθρωπων που δεν πιστευουν????

Επισκέπτης
δεν μου δίνει το δικαίωμα όντως να ξεφτυλίζω το δικό σου πιστεύω

Ας πάρουμε το παράδειγμα με το σκίτσο της γκέι παρτούζας της αγ.τριάδας επ'αφορμής του γκέι γάμου.Όταν οι χριστιανοταλιμπάν χρησιμοποιούν τη θρησκεία για να απανθρωποποίησουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων ξεφτυλίζοντας τους τότε γιατί να μην κάνει το ίδιο κ η σάτυρα χτυπώντας τον φαρισαισμό τους?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
παράξενα δυσνόητα σκηνικά πάντως..
φιρί φιρί το πάνε οι μουσουλμάνοι να ξυπνίσουν ακροδεξιές μνήμες και τέρατα του παρελθόντος στην ευρώπη και μετά δεν τους κόβω καλά  :P

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
δηλαδή να υποθέσω ότι στην Γαλλία (γιατί γάλλοι μουσουλμάνοι ήταν οι φονιάδες) το μορφωτικό επίπεδο είναι ανύπαρκτο, οι συνθήκες διαβίωσης αβίωτες και οι κοινωνικές ελευθερίες ανέκδοτο...
για τους συγκεκριμενους μπορεις να υποθεσεις τα 2 πρωτα ,για αυτους που τους εκπαιδευσαν και τους γαλουχησαν με αυτες τις ιδεες και τα 3...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ο νεος κλωνος του λαδακη ,σου κανει για απλος μη κουμμουνιστης?
Δυο παρατηρησεις. Τα ματια του γουρουνιου τα βλεπουν ολα γουρουνισια. Και τωρα που θα ανεβει στην εξουσια ο ΕΧΘΡΟΣ, χρειαζεται αλληλοκαλυψη, δε μπορουν να αφηνουν μικρες διαφορες να τους χωριζουν. Νυν υπερ παντων ο αγων. (τρομαρα τους)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εντελως αδιαφορη...στα ορια της γελοιογραφιας(και σιγουρα αυτο θελανε οι σκιτσογραφοι)...ο και καλα θεος ειναι σαν αλληθωρος μπεκρης,ο και καλα χριστος σαν αποτριχωμενη πουστριτα και το δηθεν αγιο πνευμα ενα τριγωνο με ματι....τι θα μπορουσε να εξωθησει εναν ανθρωπο που εχει κατανοησει τις βασικες αρχες του χριστιανισμου(δεν λεω καν εντρυφησει σε αυτον)σε παραλογες αντιδρασεις....και στην τελικη γιατι να θιχτει ενας χριστιανος που πιστευει απο σκιτσα ανθρωπων που δεν πιστευουν????

ερώτησις και μην το πάρεις ότι σε βρίζω....

ξέρεις ότι η μητέρα σου είναι μια ηθική γυναίκα που δεν έχει πειράξει κανέναν στην ζωή της ... ξαφνικά ένας γελοιογράφος βγάζει ένα σκίτσο της να κάνει πίπες σε gang bang... δεν θα θιγόσουν ?? (ασχετο το πως θα αντιδράσεις που είναι αντικείμενο δεύτερης ερώησης)....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν κλονιζεται η πιστη κανενος
απλως προσβαλλονται τα πιστευω σου
φυσικα η αντιδραση των γαλλων χριστιανων ηταν ανυπαρκτη
οπως και ολων των χριστιανων ανα τον κοσμο σε αναλογες περιπτωσεις
οι ζηλωτες ισλαμιστες ομως επειδη το ισλαμ κηρυσσει τη βια ειναι πιο αντιδραστικοι αν με εννοεις
οσον αφορα γιατι ενας πιστος θιγεται, για να το καταλαβεις ειναι κατι αντιστοιχο με τη μητερα σου
δε θα αλλοιωθει ο δεσμος σου με αυτην αν καποιος στη βρισει
αλλα δε φανταζομαι να του πεις κι ευχαριστω

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Τι μαλάκας.Έχω το κοράνι στα Αραβικά κ Ελληνικά ενσωματωμένο σε ένα βιβλίο κ ο Πακιστανός μου ποτέ δεν μου έχει πει τέτοιες παπάτζες.Απεναντίας εντυπωσιάστηκε που αποφάσισα να το διαβάσω.

Ειναι αληθεια τυπε

Για να ειμαι παντως ακριβης, ηταν στο μαγαζι και αλλοι αραβες που απο οτι καταλαβα του ελεγαν να κουλαρει

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ας πάρουμε το παράδειγμα με το σκίτσο της γκέι παρτούζας της αγ.τριάδας επ'αφορμής του γκέι γάμου.Όταν οι χριστιανοταλιμπάν χρησιμοποιούν τη θρησκεία για να απανθρωποποίησουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων ξεφτυλίζοντας τους τότε γιατί να μην κάνει το ίδιο κ η σάτυρα χτυπώντας τον φαρισαισμό τους?
ναι ακριβώς,

είπα και πρίν:

θα σε σεβαστώ αν και εσύ σέβεσαι
αν δεν σέβεσαι τότε δεν σε σέβομαι

είναι απλό

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom