Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ σκληρή σάτυρα είναι η αλήθεια. Σίγουρα προκαλει. Η σάτυρα και η γελοιοποιηση του θρησκευτικόυ αισθήματος μπορεί να προκαλέσει έντονο εκνευρισμό, και αν ο εκνευριζομενος είναι και τρελλός - φανατικος-  αμόρφωτος, δεν ξέρεις που μπορεί να φτασει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
τα πετυχες και τα 2
οι χιτες ηταν αντιστασιακη οργανωσα αναγνωρισμενη απο το ελληνικο κρατος μετα τον πολεμο
δεν ειναι το ιδιο με τους ταγματασφαλιτες
παντως γενικα μιλωντας
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
.....δυσκολευτηκα ειναι η αληθεια... :sunglasses:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ο Λέγκολας βέβαια θα ξετρελάθηκε από το τραινάκι! :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
παμε αλλου μετα ρε παιδια, αυτο δεν ειναι σατυρα...ελεος
οκ,

να σου πώ την άποψή μου...:

με τέτοια σκίτσα θίγονται όσοι παίρνουν την θρησκεία κυριολεκτικά
και θρησκόληπτα , ενώ δεν θίγονται όσοι παίρνουν την θεολογία
πιο αφαιρετικά (αν θές)...

τι εννοώ όμως? :

αν πχ παίρνεις στα σοβαρά ότι κάποιος περπάτησε στα νερά , έκανε παράξενα
χειρουργεία στα μάτια τυφλών , έκανε μάγια και σκοτώθηκε και μετά ξαναζωντάνεψε
και με διαστημόπλοιο πήγε κάπου εκεί ψηλά στην θύρα 13 , ε τότε δεν υπάρχει σωτηρία για την περίπτωσή του

αν απο την άλλη , ψάχνεις φιλοσοφικές έννοιες απο τα κείμενα των αποστόλων
κάνοντας τους δικούς σου ισομορφισμούς , τότε δεν σε πειράζουν τα σκίτσα

είναι όλα το πώς αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια : "θρησκεία"

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
οι χιτες ηταν αντιστασιακη οργανωσα αναγνωρισμενη απο το ελληνικο κρατος μετα τον πολεμο
δεν ειναι το ιδιο με τους ταγματασφαλιτες
παντως γενικα μιλωντας
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
.....δυσκολευτηκα ειναι η αληθεια... :sunglasses:

Πας μη κομμουνιστής, φασίστας - νεοναζί και δωδακαθεΐστής τύπε μου; :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγώ που είμαι άθεος δεν θίχτηκα, αλλά μου φάνηκε πολύ κακόγουστη.
Βέβαια η ουσία είναι πως κανένας φανατικός χριστιανός δεν σκέφτηκε να πάρει καλάσνικοφ, δεν νομίζω καν να εκανε κάποιος αγωγή ή κάτι τέτοιο...
θυμαμαι σαν τωρα μια πολιτικη εκπομπη παλια που μιλαγαν για πουστηδες κλπ
και ειχαν καλεσμενους κατι τυπους, το Βαλιανατο, εναν ιερεα ονοματι Ζομπολα η καπως ετσι και ενα μουσουλμανο
σε καποια φαση ο πατΕρ ειπε κατι αρνητικο για τους πουστηδες και πεταγεται ο Βαλιανατος και λεει "κι εσεις οι παπαδες που ειστε οι μισοι πουστηδες και το παιζεται ηθικοι κλπ" η κατι τετοιο
κατι ψελλισε ο παπας και δεν ξαναμιλησε
μετα απο λιγη ωρα ειπε μια παπαρια ο Βαλλιανατος για το Μωαμεθ
και σκυβει ο μουσουλμανος, τον καρφωνει με ενα αυστηρο βλεμμα και του λεει "προσεξε γιατι εγω ειμαι μουσουλμανος και αν ξαναπεις οτιδηποτε για τον προφητη θα ερθω εκει και δεν ξερω κι εγω τι θα γινει"
αν θυμαμαι καλα δεν ξαναμιλησε ο γκρεγκορυ στην υπολοιπη εκπομπη

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
οκ,

να σου πώ την άποψή μου...:

με τέτοια σκίτσα θίγονται όσοι παίρνουν την θρησκεία κυριολεκτικά
και θρησκόληπτα , ενώ δεν θίγονται όσοι παίρνουν την θεολογία
πιο αφαιρετικά (αν θές)...

τι εννοώ όμως? :

αν πχ παίρνεις στα σοβαρά ότι κάποιος περπάτησε στα νερά , έκανε παράξενα
χειρουργεία στα μάτια τυφλών , έκανε μάγια και σκοτώθηκε και μετά ξαναζωντάνεψε
και με διαστημόπλοιο πήγε κάπου εκεί ψηλά στην θύρα 13 , ε τότε δεν υπάρχει σωτηρία για την περίπτωσή του

αν απο την άλλη , ψάχνεις φιλοσοφικές έννοιες απο τα κείμενα των αποστόλων
κάνοντας τους δικούς σου ισομορφισμούς , τότε δεν σε πειράζουν τα σκίτσα

είναι όλα το πώς αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια : "θρησκεία"

εγω μπορει να πιστευω κ στις πετρες, εσυ ποιος εισαι που θα προσβαλεις τη θρησκεια μου?
εδω σκοτωνουν για τις ομαδες ρε φιλε, με τετοια σκιτσα τι εκανε εντυπωση? οτι τους εφαγαν ή οτι αργησαν τοσο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
Εγώ που είμαι άθεος δεν θίχτηκα, αλλά μου φάνηκε πολύ κακόγουστη.
Βέβαια η ουσία είναι πως κανένας φανατικός χριστιανός δεν σκέφτηκε να πάρει καλάσνικοφ, δεν νομίζω καν να εκανε κάποιος αγωγή ή κάτι τέτοιο...
σε καμια περιπτωση ανθρωπος που ζει εν χριστω δεν θα θυμωνε με αυτη τη καρικατουρα....το πολυ πολυ να αισθανοταν λυπη για αυτους...βαρια βαρια...εναν θρησκευομενο ανθρωπο ειναι αδιανοητο να του κλονισει μια κωμικη μπαρουφα την πιστη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
σε καμια περιπτωση ανθρωπος που ζει εν χριστω δεν θα θυμωνε με αυτη τη καρικατουρα....το πολυ πολυ να αισθανοταν λυπη για αυτους...βαρια βαρια...εναν θρησκευομενο ανθρωπο ειναι αδιανοητο να του κλονισει μια κωμικη μπαρουφα την πιστη...

Η συγκεκριμένη σάτιρα σου φάνηκε εσένα καλόγουστη ας πούμε;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δε νομιζω οτι ειναι ακριβως σατιρα αυτο
αλλα τελος παντων ειναι μεγαλη κουβεντα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
εγω μπορει να πιστευω κ στις πετρες, εσυ ποιος εισαι που θα προσβαλεις τη θρησκεια μου?
εδω σκοτωνουν για τις ομαδες ρε φιλε, με τετοια σκιτσα τι εκανε εντυπωση? οτι τους εφαγαν ή οτι αργησαν τοσο?
...ίσως αυτά τα σκίτσα να έχουν αφυπνιστικό χαρακτήρα για κάποιους που είναι στο "ενδιάμεσο"
(να πιστέψω στις πέτρες ή να μην πιστέψω ? και αν δεν πιστέψω στις πέτρες μήπως να πάρω αντ'αυτού
κανά βιβλίο να διαβάσω ? )

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
...ίσως αυτά τα σκίτσα να έχουν αφυπνιστικό χαρακτήρα για κάποιους που είναι στο "ενδιάμεσο"
(να πιστέψω στις πέτρες ή να μην πιστέψω ? και αν δεν πιστέψω στις πέτρες μήπως να πάρω αντ'αυτού
κανά βιβλίο να διαβάσω ? )

καλη η μαλακια σου!!

δλδ ειχαν εκπαιδευτικο κ αφυπνιστικο χαρακτηρα τα σκιτσα ε?

για καποιους η θρησκεια (αν εσυ το βλεπεις σαν πετρες η' ξυλα δικαιωμα σου) ειναι πιο σημαντικη απ οτισηποτε αλλο

αυτο που εγινε θα ξαναγινει κ θα ξαναγινει φιλε

δεν το επικροτω , αντιθετα το κατακρινω αλλα δεν θελει κ πολλα βιβλια κ πολυ μυαλό για να μαθεις

να μην πατας τον κάλο του αλλου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ενας άνθρωπος που ζεί εν Αλλάχ όμως ???

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
καλη η μαλακια σου!!

για καποιους η θρησκεια (αν εσυ το βλεπεις σαν πετρες η' ξυλα δικαιωμα σου) ειναι πιο σημαντικη απ οτισηποτε αλλο

αυτο που εγινε θα ξαναγινει κ θα ξαναγινει φιλε

δεν το επικροτω , αντιθετα το κατακρινω αλλα δεν θελει κ πολλα βιβλια κ πολυ μυαλό για να μαθεις

να μην πατας τον κάλο του αλλου

για κάποιους μπορεί να έχουν αφυπνιστικό χαρακτήρα ρε φίλε αυτά τα σκίτσα
δλδ τι θέλεις να γίνει ?

θα φιμώσουμε (ακόμα και κάποιες υπερβολικές)φωνές για να μην θίξουμε τους μ... που πιστεύουν στις πέτρες και στα ξύλα ?
και στο κάτω κάτω ας μην γράφουμε καθόλου πόστ με προσβλητικές ορολογίες για να μην θίξουμε τους μαλάκες...

και θα σου πώ και το άλλο :

τα πακιστανο-θρησκοπρεζάκια , δεν θα σωθούν αν ήταν πιο κομψά τα σκίτσα , αφού βλέπεις τι κάνουν
παίρνουν κεφάλια , κόβουν χέρια πόδια και πετροβολούν γυναίκες...

αλλά όχι και να σταματήσουμε να μιλάμε για πάρτη τους

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
36
δεν βγαζει κανεις ακρη με αυτους αφου πολυ ευκολα δινουν και τη ζωη τους για τη θρησκεια πιστευοντας ότιθα αγιασουν μαλιστα στην επομενη ζωη, αυτο τους κανει πολυ επικινδυνους, η ζωη δεν εχει αξια μπροστα στον Αλλαχ

Επισκέπτης

Θα μπορούσαν.Εαν πχ σε αυτό με τον γκέι γάμο είχε καπότα ο χριστός όταν γάμαγε τον θεό.Θα πέρναγε το μήνυμα του ασφαλούς σεξ.Κ τώρα όμως είναι καλό.Τεστάρει κ προκαλεί την υποκρισία των φανταμενταλιστών χριστιανών που στην προκειμένη απανθρωποποιούν τους γκέι με αφορμή τον γκέι γάμο.

Επιμένω πάντως πως αν έδειχναν κ πούτσες θα απομυθοποιούσε ακόμα περισσότερο τα φανταστικά δημιουργήματα του χριστιανισμού.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κυκλοφορεί πολύ στο νετ τις τελευταίες ωρες.Είναι η Ελληνική μετάφραση στο εξώφυλλο της Charlie οταν πριν μηνες ενας γνωστός Γαλλος εκπροσωπος της εκκλησιας ειχε καταδικάσει τον γκέι γάμο.Μια ωραία γκέι παρτούζα με τον πατηρ,υιο κ αγ.πνεύμα.

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/icache/520/661/1/773698_10384674_10204746514639386_8374646210964157675_n.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Καλα, για να μην ειχαν γινει αυτα στη Γαλλια, θα σε ειχαν σταυρωσει ολα τα χριστιανοπροβατακια εδω μεσα με αυτο που ανεβασες. :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
για κάποιους μπορεί να έχουν αφυπνιστικό χαρακτήρα ρε φίλε αυτά τα σκίτσα
δλδ τι θέλεις να γίνει ?

θα φιμώσουμε (ακόμα και κάποιες υπερβολικές)φωνές για να μην θίξουμε τους μ... που πιστεύουν στις πέτρες και στα ξύλα ?
και στο κάτω κάτω ας μην γράφουμε καθόλου πόστ με προσβλητικές ορολογίες για να μην θίξουμε τους μαλάκες...

και θα σου πώ και το άλλο :

τα πακιστανο-θρησκοπρεζάκια , δεν θα σωθούν αν ήταν πιο κομψά τα σκίτσα , αφού βλέπεις τι κάνουν
παίρνουν κεφάλια , κόβουν χέρια πόδια και πετροβολούν γυναίκες...

αλλά όχι και να σταματήσουμε να μιλάμε για πάρτη τους

Κατάλαβες εσύ να υποστηρίζω την κίνηση που έγινε?
Απ την άλλη αυτό που πιστεύω εγώ για σένα είναι πέτρες κ για σένα είμαι μαλακας. .
Αυτό δεν σου δίνει δικαίωμα να ξεφτυλιζεις το δικό μου το πιστεύω ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
εξαρταται απο πολλους παραγοντες αυτο...κανεις δεν αμφισβητει το γεγονος οτι η θρησκεια αυτη ακμαζει σε κρατη οπου το μορφωτικο επιπεδο ειναι ανυπαρκτο , οι συνθηκες διαβιωσης -αβιωτες και οι κοινωνικες ελευθεριες ανεκδοτο του στυλ ηταν ενας αμερικανος ενας γερμανος και ενας ποντιος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom