απλα ηταν αποφασισμενοι να πεθανουν,με τον θανατο πιστευουν θα ζουν καλυτερα χαχαχαχ.για να κανεις εγλημα δεν χρειαζεσαι εκπεδευση ο καθε ασχετος αν του δωσεις οπλο τοση μεγαλη δυναμη νιωθει οτι ειναι μαγκας που μπορει να πυροβολησει χωρις λογο.το καταλαβα οταν ημουν ουκρανια,μιση ωρα που μου εδωσαν πιστολι με γκαζι,ειδα καυγα χωρις να εχω αναμηξη καθαρισα χαχαχαχ.εδω και 6 χρονια λεω στην αστυνομια στο χωρο που δουλευω οτι μονο εγω και ενας συναδελφος εχουμε καπεια εκπευδευση στις ειδικες δυναμεις και να μας χρεωσουν οπλα σε ωρα αναγγης αφου οι αστυνομικοι ειναι ασχετοι,για γελια,ο ανωτερος τους με παιρνει στα αστεια.δεν ξερει οτι σοβαρομηλω.αν γινει κατι τετειο στην κυπρο που εχουμε τοσους αραβες ολοι εδω εχουμε τα στρατιωτικα μας οπλα μαζι μας σπιτι,ολοι θα βγουν στον δρομο να τους φανε.καποτε κυπρο αιγυπτιοι κομαντος κατελαβαν ενα ισραηλιτικο αεροπλανο.η εθνικη φρουρα τους εκανε κειμα,ολοι η λαρνακα τους σφυροκοπουσε,σταματησαμε τισ διπλωματικες σχεσεις με την χωρα.αν γινει κατι τετειο ελλαδα?ο κοσμος πως βοηθα την αστυνομια?κυπρο ολοι θα ειναι με τα οπλα και οπου βλεπουν αραπη την εβαψε.ειναι λυπηρο αυτο που εγινε,οι αραβες τους μισω για αυτα που κανουν.