Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.274
Πόντοι
2.606
Πουλι, αν ειδες το βιντεο της συμπλοκης ,οι τυποι δουλευαν το καλασνικωφ πολυ επαγγελματικα....πρεπει να εχουν αρκετη εμπειρια σε μαχη ,σε αντιθεση με τους γαλλους αστυνομικους ....αποφασισμενοι,εκπαιδευμενοι,μπαρουτοκαπνισμενοι....δυσκολοι στοχοι!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Πουλι, αν ειδες το βιντεο της συμπλοκης ,οι τυποι δουλευαν το καλασνικωφ πολυ επαγγελματικα....πρεπει να εχουν αρκετη εμπειρια σε μαχη ,σε αντιθεση με τους γαλλους αστυνομικους ....αποφασισμενοι,εκπαιδευμενοι,μπαρουτοκαπνισμενοι....δυσκολοι στοχοι!
κι ο κολα ηταν αγριμι τυπε αλλα στο τελος τον φαγανε τα σκυλια

URL]]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.274
Πόντοι
2.606
κι ο κολα ηταν αγριμι τυπε αλλα στο τελος τον φαγανε τα σκυλια

http://[URL unfurl="true"]www.ipiros.gr/portal2/images/hpeiros2013/albanos_drapetis2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αρχιδια ηταν ο κολα ...ενας εγκληματιας παρανοικος απο την κοκο και τιποτα παραπανω...ασε που τον μπαγλαμα αυτον τον φαγανε εκαμ οχι τσεοι...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Η σοβαρη αποψη ενος σοβαρου στοχαστη μακρια απο κορωνες και μισαλλοδοξιες

www.kathimerini.gr/798659/article/epikairothta/kosmos/oymperto-eko-nea-morfh-nazismoy-to-islamiko-kratos]Ουμπέρτο Έκο: Νέα μορφή ναζισμού το Ισλαμικό Κράτος[/url]

Ο Ιταλός φιλόσοφος και συγγραφέας Ουμπέρτο Έκο συνέκρινε σήμερα τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με τους ναζί, εκφράζοντας την άποψη ότι μοιράζονται την ίδια παράφορη, «αποκαλυπτική επιθυμία να κατακτήσουν τον κόσμο». «Δεν φαίνεται πως είναι δίκαιο να μιλάμε με γενικό τρόπο για τους "μουσουλμάνους", κατά τον ίδιο τρόπο που δεν θα ήταν σωστό να κρίνεται η χριστιανοσύνη βάση των μεθόδων του Καίσαρα Βοργία», το μοντέλο του Ηγεμόνα του Νικολό Μακιαβέλι, επισήμανε ο Ουμπέρτο Έκο σε δηλώσεις που έκανε στην ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντε λα Σέρα.
Μέγιστος ο Ουμπέρτος.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
...Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Παρισιού διαψεύδει την πληροφορία ότι υπήρξε νεκρός, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών....

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απλα ηταν αποφασισμενοι να πεθανουν,με τον θανατο πιστευουν θα ζουν καλυτερα χαχαχαχ.για να κανεις εγλημα δεν χρειαζεσαι εκπεδευση ο καθε ασχετος αν του δωσεις οπλο τοση μεγαλη δυναμη νιωθει οτι ειναι μαγκας που μπορει να πυροβολησει χωρις λογο.το καταλαβα οταν ημουν ουκρανια,μιση ωρα που μου εδωσαν πιστολι με γκαζι,ειδα καυγα χωρις να εχω αναμηξη καθαρισα χαχαχαχ.εδω και 6 χρονια λεω στην αστυνομια στο χωρο που δουλευω οτι μονο εγω και ενας συναδελφος εχουμε καπεια εκπευδευση στις ειδικες δυναμεις και να μας χρεωσουν οπλα σε ωρα αναγγης αφου οι αστυνομικοι ειναι ασχετοι,για γελια,ο ανωτερος τους με παιρνει στα αστεια.δεν ξερει οτι σοβαρομηλω.αν γινει κατι τετειο στην κυπρο που εχουμε τοσους αραβες ολοι εδω εχουμε τα στρατιωτικα μας οπλα μαζι μας σπιτι,ολοι θα βγουν στον δρομο να τους φανε.καποτε κυπρο αιγυπτιοι κομαντος κατελαβαν ενα ισραηλιτικο αεροπλανο.η εθνικη φρουρα τους εκανε κειμα,ολοι η λαρνακα τους σφυροκοπουσε,σταματησαμε τισ διπλωματικες σχεσεις με την χωρα.αν γινει κατι τετειο ελλαδα?ο κοσμος πως βοηθα την αστυνομια?κυπρο ολοι θα ειναι με τα οπλα και οπου βλεπουν αραπη την εβαψε.ειναι λυπηρο αυτο που εγινε,οι αραβες τους μισω για αυτα που κανουν.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
απλα ηταν αποφασισμενοι να πεθανουν,με τον θανατο πιστευουν θα ζουν καλυτερα χαχαχαχ.για να κανεις εγλημα δεν χρειαζεσαι εκπεδευση ο καθε ασχετος αν του δωσεις οπλο τοση μεγαλη δυναμη νιωθει οτι ειναι μαγκας που μπορει να πυροβολησει χωρις λογο.το καταλαβα οταν ημουν ουκρανια,μιση ωρα που μου εδωσαν πιστολι με γκαζι,ειδα καυγα χωρις να εχω αναμηξη καθαρισα χαχαχαχ.εδω και 6 χρονια λεω στην αστυνομια στο χωρο που δουλευω οτι μονο εγω και ενας συναδελφος εχουμε καπεια εκπευδευση στις ειδικες δυναμεις και να μας χρεωσουν οπλα σε ωρα αναγγης αφου οι αστυνομικοι ειναι ασχετοι,για γελια,ο ανωτερος τους με παιρνει στα αστεια.δεν ξερει οτι σοβαρομηλω.αν γινει κατι τετειο στην κυπρο που εχουμε τοσους αραβες ολοι εδω εχουμε τα στρατιωτικα μας οπλα μαζι μας σπιτι,ολοι θα βγουν στον δρομο να τους φανε.καποτε κυπρο αιγυπτιοι κομαντος κατελαβαν ενα ισραηλιτικο αεροπλανο.η εθνικη φρουρα τους εκανε κειμα,ολοι η λαρνακα τους σφυροκοπουσε,σταματησαμε τισ διπλωματικες σχεσεις με την χωρα.αν γινει κατι τετειο ελλαδα?ο κοσμος πως βοηθα την αστυνομια?κυπρο ολοι θα ειναι με τα οπλα και οπου βλεπουν αραπη την εβαψε.ειναι λυπηρο αυτο που εγινε,οι αραβες τους μισω για αυτα που κανουν.

Υπερβολικός σε όλα. Πήρες όπλο και ένιωσες μάγκας ενώ ο πραγματικά εκπαιδευμένος νιώθει φόβο για τυχόν περίπτωση που χρειαστεί να το βγάλει.

Σχετικά με το περιστατικό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, δεν τους έκανε ακριβώς κιμά το ΓΕΕΦ. Επέτρεψε μου να τα ξέρω από πρώτο χέρι καθώς έχω φίλο Ελλαδίτη που ήταν στο συμβάν και έφαγε σφαίρα στο πόδι. Αν αμφιβάλεις, πες μου να σου πω όνομα για να ψάξεις αν σου λέω μαλακίες.

Επισκέπτης
Κυκλοφορεί πολύ στο νετ τις τελευταίες ωρες.Είναι η Ελληνική μετάφραση στο εξώφυλλο της Charlie οταν πριν μηνες ενας γνωστός Γαλλος εκπροσωπος της εκκλησιας ειχε καταδικάσει τον γκέι γάμο.Μια ωραία γκέι παρτούζα με τον πατηρ,υιο κ αγ.πνεύμα.

URL]]

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Κυκλοφορεί πολύ στο νετ τις τελευταίες ωρες.Είναι η Ελληνική μετάφραση στο εξώφυλλο της Charlie οταν πριν μηνες ενας γνωστός Γαλλος εκπροσωπος της εκκλησιας ειχε καταδικάσει τον γκέι γάμο.Μια ωραία γκέι παρτούζα με τον πατηρ,υιο κ αγ.πνεύμα.

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/icache/520/661/1/773698_10384674_10204746514639386_8374646210964157675_n.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
σατυρα μετα σου λεει...
ελεος

Επισκέπτης
Μια χαρά είναι.Λίγο τις πούτσες να μας δείχναν κιόλας κ θα ήταν ακόμα καλύτερα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
charlie-hebdo-une-14309_w1000.jpg

ακόλαστος σκιτσογράφος  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
νταξει ρε τυποι
την ποσταρατε μια, δυο, τρεις τη μαλακια
φτανει
το εμπεδωσαμε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
ΑΦΟΥ ρε χρυσαβγουλο εσυ εισαι δωδεκαθειστης παναθεμα σε......θιχτηκες?

Εγώ που είμαι άθεος δεν θίχτηκα, αλλά μου φάνηκε πολύ κακόγουστη.
Βέβαια η ουσία είναι πως κανένας φανατικός χριστιανός δεν σκέφτηκε να πάρει καλάσνικοφ, δεν νομίζω καν να εκανε κάποιος αγωγή ή κάτι τέτοιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom