Νέα

Παρίσι: Τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό των σκίτσων του Μωάμεθ (12 νεκροί)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ας πάρουμε το παράδειγμα με το σκίτσο της γκέι παρτούζας της αγ.τριάδας επ'αφορμής του γκέι γάμου.Όταν οι χριστιανοταλιμπάν χρησιμοποιούν τη θρησκεία για να απανθρωποποίησουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων ξεφτυλίζοντας τους τότε γιατί να μην κάνει το ίδιο κ η σάτυρα χτυπώντας τον φαρισαισμό τους?
τωρα το αν ξεφτυλιζουν οι "χριστιανοταλιμπαν" τους gay
ή οι gay το θεσμο του γαμου
ειναι μια αλλη κουβεντα

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
385
Πόντοι
36
άρα συνεπώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να προσβάλλει την χριστιανική πίστη ενώ κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει το ισλάμ ??
φυσικα όχι αλλα η θρησκεια αυτη σε συνδυασμο με το χαμηλο μορφωτικο και βιωτικο επιπεδο των χωρων αυτών, το δακτυλο των αμερικανων και των δυτικων εκει, εχει δημιουργησει ενα εκρηκτικο συνδυασμο...για μενα ειναι μια καθαρη δολοφονια που δε δικαιολογειται ακομα και στην υπερτατη προσβολή προς το Ισλαμ (που δεν ηταν)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
παράξενα δυσνόητα σκηνικά πάντως..
φιρί φιρί το πάνε οι μουσουλμάνοι να ξυπνίσουν ακροδεξιές μνήμες και τέρατα του παρελθόντος στην ευρώπη και μετά δεν τους κόβω καλά  :P
Τυπε αντιλαμβανεσαι οτι την τρομοκρατικη επιθεση δεν την εκανε ο μουσουλμανος της διπλανης πορτας με το ψιλικατζιδικο ή ο ταξιτζης, ετσι? Τι δεν τους κοβεις καλα? Πας καλα? Που ζεις? ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Ειτε πισω απο τη γαλλικη επιθεση ειναι το ISIS που σκοπευουν να γεμισουν τις ταξεις τους με μουσουλμανους που εχει "απορριψει" (ή ακομα χειροτερα, συμφωνα με το ποστ σου που "δεν τους κοβεις καλα") η Ευρωπαικη κοινωνια και τους συγγενεις τους, ειτε οι Σαουδαραβες που εξαγουν εξτρεμισμο, αλλα ειναι φιλοι μας ( ;)), ειτε στην τελικη η Μοσσαντ που θορυβηθηκε απο την προσφατη αναγνωριση της Γαλλιας του παλαιστινιακου κρατους με δηλωσεις του Μπιμπι για grave consequences ;). Δε βλεπω καποιον αλλο πισω απο τις επιθεσεις. Και οι τρεις ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ σε αυτο που εσυ νομιζεις οτι φοβουνται. Αυτα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ρε σείς ?

λέτε να διαβάζουν τίποτα ταλιμπάν το μπουρδέλατελεία κόμ

και να μας κάνουν κανά καρτέρι στην ομόνοια και μας κόψουν κανένα κώλο ? !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
ερώτησις και μην το πάρεις ότι σε βρίζω....

ξέρεις ότι η μητέρα σου είναι μια ηθική γυναίκα που δεν έχει πειράξει κανέναν στην ζωή της ... ξαφνικά ένας γελοιογράφος βγάζει ένα γελοιο σκίτσο της να κάνει πίπες σε gang bang... δεν θα θιγόσουν ?? (ασχετο το πως θα αντιδράσεις που είναι αντικείμενο δεύτερης ερώησης)....
σε πρωτο χρονοως αμεση αντιδραση ,επειδη ειμαι πολυ νευρικος και μονο γι αυτο τον λογο,παιζει να του εσκαγα κανα μπουκετο(για να προλαβω την δευτερη ερωτηση σου)....η απαντηση βεβαια ειναι οτι γνωριζω πολυ καλα τη μητερα μου και ναι  θα με αφηνε παντελως αδιαφορο ενα τετοιο σκιτσο....αντε το πολυ πολυ να αισθανομουν λυπη για το ποσο μαλακας κακομοιρης ειναι....

Επισκέπτης
Ειναι αληθεια τυπε

Για να ειμαι παντως ακριβης, ηταν στο μαγαζι και αλλοι αραβες που απο οτι καταλαβα του ελεγαν να κουλαρει

Καλά εντελώς χωριατέ θα ήταν.Εγώ κάθε μέρα εργάζομαι και με Μουσουλμάνους κ μάλιστα λόγω της φύσης της εργασίας μου (συμβουλευτική) τους μοιράζω με τα χέρια μου το κοράνι για όσους το ζητάνε από τους κοινωνικούς λειτουργούς μας.Εργάζομαι σε περιβάλλον κράτησης όπου πολλοί στρέφονται στη θρησκεία ακόμα παραπάνω για να την παλέψουν κ μάλιστα αρκετοι μου πιάνουν κουβέντα για το εαν το έχω διαβάσει,τι γνώμη έχω κτλ.

Αυτά τα κουλά είναι αντιδράσεις εντελώς αγγράματων ή φανατίλων.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
Τυπε αντιλαμβανεσαι οτι την τρομοκρατικη επιθεση δεν την εκανε ο μουσουλμανος της διπλανης πορτας με το ψιλικατζιδικο ή ο ταξιτζης, ετσι? Τι δεν τους κοβεις καλα? Πας καλα? Που ζεις? ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Ειτε πισω απο τη γαλλικη επιθεση ειναι το ISIS που σκοπευουν να γεμισουν τις ταξεις τους με μουσουλμανους που εχει "απορριψει" (ή ακομα χειροτερα, συμφωνα με το ποστ σου που "δεν τους κοβεις καλα") η Ευρωπαικη κοινωνια και τους συγγενεις τους, ειτε οι Σαουδαραβες που εξαγουν εξτρεμισμο, αλλα ειναι φιλοι μας ( ;)), ειτε στην τελικη η Μοσσαντ που θορυβηθηκε απο την προσφατη αναγνωριση της Γαλλιας του παλαιστινιακου κρατους με δηλωσεις του Μπιμπι για grave consequences ;). Δε βλεπω καποιον αλλο πισω απο τις επιθεσεις. Και οι τρεις ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ σε αυτο που εσυ νομιζεις οτι φοβουνται. Αυτα.
δηλαδη ποσο απλουστερα να τους τα γραψεις.....σε δεκαρικακια τους το εκανες παιχτη μου!!!! :thumbsup: :thumbsup: απλα αλλη καβλα απο τον καναπε να πατανε τα πληκτρα με νευρο...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δηλαδη ποσο απλουστερα να τους τα γραψεις.....σε δεκαρικακια τους το εκανες παιχτη μου!!!! :thumbsup: :thumbsup: απλα αλλη καβλα απο τον καναπε να πατανε τα πληκτρα με νευρο...

εγώ νεύρα και καύλα για πολιτικά θέματα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι ακριβώς,

είπα και πρίν:

θα σε σεβαστώ αν και εσύ σέβεσαι
αν δεν σέβεσαι τότε δεν σε σέβομαι

είναι απλό

Ε,αντίστοιχα κ με το Ισλάμ λοιπόν.Η σάτυρα δεν πρέπει να έχει όρια.Κανένα.Αυτό είναι ο σκοπός.Να καυτηριάζει και τον φαρισαισμό κ στην προκειμένη τον φαρισαισμό των φανατικών ισλαμιστών.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η σάτυρα δεν πρέπει να έχει όρια.Κανένα
η μεγαλυτερη παπαρια απο τις φρασεις του συρμου
αντιστοιχη με το "η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα" και "εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σε πρωτο χρονοως αμεση αντιδραση ,επειδη ειμαι πολυ νευρικος και μονο γι αυτο τον λογο,παιζει να του εσκαγα κανα μπουκετο(για να προλαβω την δευτερη ερωτηση σου)....η απαντηση βεβαια ειναι οτι γνωριζω πολυ καλα τη μητερα μου και ναι  θα με αφηνε παντελως αδιαφορο ενα τετοιο σκιτσο....αντε το πολυ πολυ να αισθανομουν λυπη για το ποσο μαλακας κακομοιρης ειναι....

μπράβο.... επειδή λοιπόν σε πρώτο χρόνο και επειδή ο καθένας μπορεί να είναι νευρικός η άμεση αντίδραση μπορεί να είναι από το (λιγώτερο) να πέσουν μερικά μπουκέτα έως το (χειρότερο) να πέσουν μερικά πιστολίδια καλό θα είναι να αποφεύγονται αυτά τα πράγματα...

και πάμε τώρα στο δεύτερο ερώτημα.... η άμεση αντίδραση σου θα ήταν δικαιολογημένη ??

Επισκέπτης
η μεγαλυτερη παπαρια απο τις φρασεις του συρμου
αντιστοιχη με το "η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα" και "εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη"

Η ελευθερία του λόγου κ η δημοκρατία δε χαμπαριάζουν από φανατίλες.Θα τους γαμάμε τα πρέκια μέχρι να στρώσουν,αν δε το αντέχουν...well tough

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
γιατι δεν εχει καταδικαστει ανοιχτα κ με δυνατη φωνη ποτε απο καποιους ισχυρους του ισλαμ ολη αυτη η κατασταση με τουσ τζιχαντιστες τωρα κ με την αλ καιντα πριν??δεν εχει βγει ποτε καποιος π.χ προεδρος ιραν κ να τα καταδικασει,η καποιος ιμαμης μεγαλος η οπως αλλιως λεγονται..αναρωτιεμαι γιατι???

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
και η δημοκρατια και η ελευθερια του λογου και η σατιρα εχουν ορια
δεν υπαρχει τιποτα στο συμπαν που δεν εχει ορια
μονο ο θεος (οπως λενε οι θεολογοι) δεν εχει ορια
αλλα κι αυτο ειναι θεμα αμφισβητησης
ολα τα ανθρωπινα εχουν ορια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατι δεν εχει καταδικαστει ανοιχτα κ με δυνατη φωνη ποτε απο καποιους ισχυρους του ισλαμ ολη αυτη η κατασταση με τουσ τζιχαντιστες τωρα κ με την αλ καιντα πριν??δεν εχει βγει ποτε καποιος π.χ προεδρος ιραν κ να τα καταδικασει,η καποιος ιμαμης μεγαλος η οπως αλλιως λεγονται..αναρωτιεμαι γιατι???

γιατί πολύ απλά δεν τις καταδικάζουν.. ενδόμυχα και κρυφίως τις επικροτούν...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

τι να σε πω...
εντάξει πραγματικά πέρα από πλάκα δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τα σκηνικά για να φτάσω στο σημείο να έχω άποψη  :P

μπορεί να είναι και τυχαία, μπορεί να παίζουν και πράγματα, who knows  :dunno:

Επισκέπτης
γιατί πολύ απλά δεν τις καταδικάζουν.. ενδόμυχα και κρυφίως τις επικροτούν...

Kαλά πες τα αυτά στη Κυβέρνηση του Πακιστάν.Που μετά την επίθεση στο Πεσαβάρ τους έχει ξεκοιλιάσει.Μέχρι κ τη θανατική ποινή επανέφεραν για τα Ταλιμπάνια κ στα καπάκια είναι θέμα χρόνου η ταυτόχρονη εκτέλεση 500 πολιτικών κρατουμένων καταδικασμένων για τρομοκρατία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Kαλά πες τα αυτά στη Κυβέρνηση του Πακιστάν.Που μετά την επίθεση στο Πεσαβάρ τους έχει ξεκοιλιάσει.Μέχρι κ τη θανατική ποινή επανέφεραν για τα Ταλιμπάνια κ στα καπάκια είναι θέμα χρόνου η ταυτόχρονη εκτέλεση 500 πολιτικών κρατουμένων καταδικασμένων για τρομοκρατία.

ξεκώλε33αρη ... μιλάμε για την θρησκευτική ηγεσία η οποία σε πολλές χώρες είναι και πολιτική....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom