Νέα

«Παρελθόν» για τον Παναθηναϊκό ο Τεν Κάτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Τελος ...

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση του Ολλανδού τεχνικού με την διοίκηση των «πράσινων».

Ο Νίκος Πατέρας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Τεν Κάτε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας του.

Στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται οι Νίκος Νιόπλιας και Κριστόφ Βαζέχα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ Τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον».

Από την μεριά του ο Χενκ Tεν Κάτε ανέφερε: «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

Πηγη  :

Επισκέπτης
Νομίζω ότι απεδείχθη μεγάλη φούσκα προπονητής και δικαίως πήρε τον πούλο

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Kριμα ρεεεεε,
επρεπα να τον κρατησετε!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω πηρα τηλ τον μεσσι παντως και μου ειπα οτι κακως το διωξαμε :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
OP
OP
N

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μην μπερδευεστε δεν ειναι ο εκλιπων........χενκ τεν κατε δεν θα σε ξεχασουμε ποτε για οσα μας προσφερες.
Ευχαριστουμε για ολα  :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο γιανακης ο τερις θα εχει αλλη αποψη τυπε..ειχαν παιξει μπουνιες στην τσελσι..
για κοπανα τηλεφωνο.. ;) :2funny: :2funny:
ρε τυπε ο τερις ειναι θηριο γιαυτο του εκανε μαγκιες
ο μεσσι ειναι μια κλανια :2funny:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
άντε επιτέλους με τον παϊτέρη που είχαμε μπλέξει...
τώρα τον πούλο και ο αντωνίου please

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι λόγοι της απομάκρυνσης
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2009 18:17

PrintShare5 Μοιράσου το Αποφάσεις σαν αυτή της αλλαγής δεν παίρνονται εν θερμώ ούτε σε μια μέρα. Υπάρχει προεργασία και επεξεργασία των δεδομένων.

Έτσι ακριβώς έγινε και λέγεται μάλιστα πως ο Νικόλας Πατέρας, είπε κάποια στιγμή στο περιθώριο της γιορτής του Ερασιτέχνη: «Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει ν’ αλλάξει».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατέληξε στο συμπέρασμα πως έτσι όπως παίζει η ομάδα θέτει σε αμφιβολία τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Αν κωδικοποιηθούν οι λόγοι της απομάκρυνσης, σαν συνέχεια του «δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει ν’ αλλάξει», ισχύουν τα παρακάτω:
1- Οι εμφανίσεις και η απόδοση της ομάδας επ’ ουδενί συμβάδιζαν με την ποιότητα και την αξία του ρόστερ.

2- Η κακή διαχείριση του υλικού ήταν και παραμένουν από τα σημεία αιχμής στην έκβαση της ιστορίας.

3- Υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που η ομάδα έκανε μέτριες εμφανίσεις, χωρίς να παρουσιάζει βελτίωση παρά τα χρονικά περιθώρια που δόθηκαν στην τεχνική ηγεσία.

4- Ακόμα και στα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός ήταν το λογικό και απόλυτο φαβορί, στο γήπεδο δεν έβγαινε αυτή η εικόνα. Αντίθετα πολλά από τα ματς κερδήθηκαν οριακά, με τους αντιπάλους να δείχνουν πως ανά πάσα στιγμή μπορούν ν’ αλλάξουν την κατάσταση – πήγε να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος με 10 παίκτες στο τελευταίο ματς.

5- Η ήττα στο ντέρμπι έπαιξε το ρόλο της, αλλά εκείνο που ενόχλησε περισσότερο ήταν η απαράδεκτη εικόνα, κυρίως στο β μέρος.

6- Η αδιαλλαξία του Ολλανδού, αλλά και τα αλλοπρόσαλλα που έκανε σε κάποιους αγώνες, μέτρησαν και κόστισαν.

7- Δεν υπήρχε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Τον τελευταίο καιρό αρκετοί παίκτες ζήτησαν να δουν κατ ιδίαν τον Ολλανδό, να συζητήσουν μαζί του με καλή πρόθεση για την κατάσταση στην ομάδα, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή.

8- Στον Τεν Κάτε δόθηκαν όλα, μαζί και η απαραίτητη πίστωση χρόνου. Πέρσι έλεγε πως δεν ήξερε το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν ήξερε την ομάδα, ότι έγιναν βιαστικά οι μεταγραφές. Τώρα ενάμιση και πλέον χρόνο μετά με ποιοτικότατο ρόστερ η ομάδα παρουσιάζει συμπτώματα της περσινής σεζόν.
Κρίθηκε λοιπόν σκόπιμο πως η αλλαγή έπρεπε να γίνει τώρα, πριν χαθεί κι’ άλλο πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
την βρηκαν την λυση τα νουμερα πειραματιζονται παλι πανω στην ομαδα που μονο εμεις αγαπαμε
ΜΠΡΑΒΟ σας δωστε τους παλι το πρωταθλημα απο τον δεκεμβρη τοσο εξυπνοι ειστε/....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Έπρεπε νάχει φύγει από καιρό. Η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη και χωρίς αυτοματισμούς. Δεν έπεισε ο 10Κ. Στο καλό...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εισαι τυπος ρε αλεφα
ελα στην παναθα ρε :2funny:

Λογικές απαιτήσεις έχω. 2ετές κλειστό 300.000 ευρώ το χρόνο και 5εκ το Γενάρη για μεταγραφές,
[size=12pt]να φέρω Όσκαρ και Μάλμπασα[/size] και πάμε τραίνο για ΚΟΥΠΑ. :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χρόνια πολλά και… αντίο
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2009 18:42

PrintShare  Μοιράσου το Ο Τεν Κάτε απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό μια μέρα πριν κλείσει τα 55 του χρόνια.

Πέρσι στις 9 Δεκεμβρίου είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του με τη νίκη επί της Ανόρθωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Τώρα η μέρα των γενεθλίων του θα είναι η τελευταία του στην Παιανία, εκεί που θα πάει σήμερα για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να μαζέψει τα πράγματά του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες δεν ήξεραν το παραμικρό. Χθες είχαν ρεπό και αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν την είδηση ή άκουγαν στα τηλέφωνά τους τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου να τους ειδοποιεί να πάνε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Παιανία για να τους μιλήσει και να τους αποχαιρετίσει ο Τεν Κάτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom