παιδια μια θλιβερη διαπιστωση- 20.000 μελη ενεργα και μη- ως ραμπο του πηδηματος εχουμε ξεχυθει σε καθε γωνια της Αττικης ψαχνοντας για κατι "καλο" (οπου καλο=αξιοπρεπες cg εκτος ct) και μαλιστα ειμαστε προθυμοι να το χρυσοπληρωσουμε. Κι ομως, μετα απο προσεκτικοτατη μελετη των φορουμ (παλαιου και καινουριου) και διαβαζοντας 40 σελιδες αντιμαχιων για το γραφειο του Γιαννακη και αλλες τοσες για την Ποπαρα (που στο κατω κατω της γραφης ΜΟΝΟΙ τους διαφημισαν την πραματια τους), ανθρακες ο θησαυρος. Παιξαν και μερικες αυτονομες με θλιβερες κριτικες, οποτε?τελικα διαβαζοντας καποιος ασχετος το θεμα θα καταληξει στο συμπερασμα ότι τα καλα cg είναι πρακτικα αδυνατον να εντοπιστουν από συναδελφικη αλληλεγγύη. Οποτε εχουμε μια Ποπη να παιζει σε καθημερινη βαση, αλλοι να την καταριουνται και αλλοι να την αποθεωνουν, και μετα το χαος?χοντρες/μπαζα από παρεα μερια, παγοβουνα από adult, κυριες μιας καποιας ηλικιας να εχουν βγει παγανια για τη ενσημα της συνταξης, και καποιοι συναδελφοι που κανουν τα πηδηματα της ζωης τους να τα ανακοινωνουν μεν αλλα να κωλυονται να μοιραστουν το γλυκο δε? συνεπως μια τεραστια πλειονοτητα συμπολεμιστων που δεν είναι μπασμενοι στα κολπα στερουνται πληροφοριων, ενώ καποιοι αλλοι πολύ πολύ λιγοι χαμογελουν για τη μαγκια τους να εχουν προσβασεις και να περνανε καλα βλεποντας εμας τους πληβειους να παρακαλαμε για τηλεφωνα και αυτά? δημοσιευμενα. Αν καποιος μου πει: -δεν την καιω ρε φιλε την πληροφορια μου, απλα θα ενισχυσει το επιχειρημα μου- αδικα κουραζομαστε για κατι νεο, ας αρκεστουμε στην μεγαλοψυχια συναδελφων να δοκιμαζουν τα ελαχιστα καλα κομματια της ποπαρας και τις ελαχιστες αυτονομες και να μοιραζονται τις εμπειριες τους μαζι μας ωστε να μας προστατευουν από κακοτοπιες!