ψυχραιμία παίδες,καταθέτω την άποψη μου,είναι λογικό σε κάποιους να αρέσουν οι υπηρεσίες της πόπης και των κοριτσιών της και σε άλλους όχι.τα γούστα διαφέρουν, και εγώ έχω βριστεί με το βραδυνό γράφείο για την σάρα που μου ζητούσε παπάδες στην μέσηκαι στό τέλος του πηδήματος , και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την τζένιφερ που σε εμένα είναι άψογη. πάντως πόπη καλά θα κάνεις να προσέχεις ιδιαίτερα εμάς εδώ στο site γιατί έτσι βγαίνεις κερδισμένη. είμαστε πολλοί εδώ. ας σταματήσουν τα μπινελίκια μεταξυ μας και να δούμε τι κάνουμε και, βρε παιδιά απειλές με αστυνομία είναι παρατραβηγμένο ,είπαμε αλλά όχι και έτσι, σε λίγο θα τραβάμε και πιστόλι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, και εσύ βρε πόπη μην πλακώνεσαι και βρίζεις τα παιδιά εδώ πελάτες σου είναι εσύ χάνεις έτσι........ΠΟΠΗ πρόταση--φτιάξε πακέτα εξυπηρέτησης σε ειδικές τιμές για το site και θα μαζέψεις πακέτο καλό , και επίσης φέρνε καλά κορίτσια που δεν θα κοιτάνε μόνο τα έξτρα αλλά την δουλειά τους να κάνουνε καλά, άκουμε και δεν θα χάσεις...με μιά καλή συνεργασία και εμείς θα ευχαριστηθούμε πήδημα και εσύ θα γεμίσεις τάληρο ;)