Γιατι ρε παιδια διαμαρτυρεστε;; σας φερνω Jennifer παραπονειστε πως κανει κοπρολαγνια και την ξεσκιζετε με φωτο του κωλου?σας φερνω Σαρα την βγαζετε ότι χαπακωνεται?σας φερνω titty ...και σας βρωμαει το μουνι της! Emmy? Μπαζο κι αυτή!!! Jessika? Κι αυτή λιγη σας πεφτει?αγανακτησα πια η γυναικα! Σας βαζω και φωτο να ξερετε τι ψωνιζετε...Και σαν να μην εφταναν αυτά στραβωνετε και για τις τιμες και για τα εξτρα! Τραβατε μαγκες για τα ct τοτε και ριξτε τα τριπλα και τετραπλα για να τα αρπαζουν τα γραφεια του εξωτερικου με τα ξενερωτα κοριτσακια των 50 ευρω στη χωρα τους και μετα όταν βγαινετε από τα ξενοδοχεια να λετε ποπη και παλι ποπη!
Ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα! Α μα πια!
Α! και συ ρε φιλαρακο στη σιλικονη εχεις μεινει; 3000 εσκασε η γυναικα για ειδικα ενθεματα...αχαριστια....κριμα!!!!
The same as usual...
Γιατί οι επιχειρηματίες του αγοραιου έρωτα δεν μπορούν να ανεχτούν καμία αρνητική κριτική?
Η αγαπητή ΠΟΠΗ γράφει πολλά, αλλά κρύβει και πολλά...
Την
Jennifer αγαπητή δεν την έφερες εσύ...εγώ από άλλο γραφείο την γνώρισα τον Ιαν 2006. και τότε με 140Ε τα έκανε όλα και καθόταν και 1 ώρα, δεν τολμούσε να φύγει πιο πριν. δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο τώρα... Με τα σκατά και το όλο σχετικό θέατρο βέβαια δεν συμφωνώ, αλλά αυτά είναι τα επακόλουθα της δημοσιότητας. και δεν νομίζω ότι έπεσε η πελατεία της από αυτό..
Την
Σάρα επίσης δεν την έφερες εσύ. Η Σάρα ήταν στο vip-luxury-companions (τώρα vip-glamourpearls) με πολλά πετυχημένα tour Στην Αθήνα. Την σουτάρανε από εκεί όμως για ένα και μόνο λόγο...αυτόν που αναφέρεις! Είχε και τα συναισθηματικά της εδώ και ξέμεινε...Με τον τιμοκατάλογο που έχει αναπτύξει, είναι στα ίδια λεφτά με τότε που έκανε
CT, και δεν κάθεται και την ώρα της.
Για τις άλλες δεν ξέρω...δοκίμασα μία φορά να κλείσω από το γραφείο σου και έφαγα στήσιμο, πράγμα που δεν ανέχομαι. Οπότε δεν θα εκφραστώ για την ποιότητά τους.
Αυτό που γράφεις για τα CT πάντως δεν ισχύει...full προγράμματα με τις δικές σου κοπέλες, μπορεί και να είναι ακριβότερα από CT. Στα 2ωρα και πάνω ίσως είσαι πιο φθηνή...ισως, στην μία ώρα, ψιλοόμοια σας κόβω.
Για την συγκεκριμένη (Lucy), να πω ότι φαίνεται κορμάρα....
Και να σου αναγνωρίσω ότι δίνεις την δυνατότητα των φωτό...