Νέα

Παραμύθια από στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.550
Πόντοι
216
Όλες τους έχουν σπουδάσει σε Πανεπιστήμια στις χώρες τους και 'μιλάνε' ξένες γλώσσες.
Αυτό με το ότι είναι 'απόφοιτες' Πανεπιστημίου τρομερό κόμπλεξ ρε παιδάκι μου.
Πουτάνα ζωή!!!Τις έριξες στα κωλόμπαρα και στις βίζιτες τις 'πτυχιούχες' κοπέλες.

Πολύ γέλιο αυτό με το πανεπιστήμιο, μέχρι και απόφοιτος Νομικής ήθελε η άλλη να μου πλασάρει ότι ήταν.  :2funny: :2funny: :2funny:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πάντα στο μυαλό μου σε ότι αφορά πουτάνες οποιουδήποτε είδους υπάρχει ένα γνωμικό:

Ότι λέει και κάνει σε σένα το έχει πει και το έχει κάνει και με άλλους. Ακριβώς το ίδιο. Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει.
Το μόνο παραμύθι που δεν δέχομαι είναι να σου πεί " Αυτά που σου λέω και κάνω, τα έχω πει και έχω κάνει μόνο σε σένα" . Αυτοί που πιστεύουν οτι αποτελούν την εξαίρεση είναι και αυτοί που τις παντρεύονται.  Για αυτούς, ο χρόνος είναι και ο μόνος που μπορεί να αποδείξει αν είναι μαλακίες ή αλήθεια

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Πολύ γέλιο αυτό με το πανεπιστήμιο, μέχρι και απόφοιτος Νομικής ήθελε η άλλη να μου πλασάρει ότι ήταν.  :2funny: :2funny: :2funny:
εμενα χτες μου λεει ειμαι του πανεπιστημιου.υπαρχει αληθεια πανεπιστημιο ανωτατης στριπτηζικης?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όλες τους έχουν σπουδάσει σε Πανεπιστήμια στις χώρες τους και 'μιλάνε' ξένες γλώσσες.
Αυτό με το ότι είναι 'απόφοιτες' Πανεπιστημίου τρομερό κόμπλεξ ρε παιδάκι μου.
Πουτάνα ζωή!!!Τις έριξες στα κωλόμπαρα και στις βίζιτες τις 'πτυχιούχες' κοπέλες.

γιατί ρε γαμώτο έχεις τέτοια ιδέα για τις κοπέλες?ειναι καλές κατα βάθος,απλά είναι η δουλεία στη μέση.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
νομιζουν οτι πιανουν τους αλλους κοροιδα .........χιλιες φορες καλυτερες ειναι οι πουτανες απο τις κωλομπαρο-στριπτητζουδες που ειναι καραγαμιολες του κερατα και το παιζουν κυριες.ουστ
Κι ομως μας πιανουν κοροιδα.
Για τη συγγριση  πουτανας - στριπτιζους ,εχεις δικιο.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
γιατί ρε γαμώτο έχεις τέτοια ιδέα για τις κοπέλες?ειναι καλές κατα βάθος,απλά είναι η δουλεία στη μέση.
Ε είμαι κακός της παρέας  :grin:
Αλήθεια το ξέρεις ότι η 'Τζένη' μου είχε πει ότι είναι γιατρός παθολόγος και εισαγγελέας στη χώρα της (χωρίς πλάκα τώρα)?
Βέβαια η 'φίλη' της είπε ότι έκανε βίζιτα σε κωλόμπαρα του Βιτσέμπσκ και σπούδασε μόνο στη φαντασία της.
Πάντως οκ είναι τα κορίτσια και τα αγαπάμε.Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι υπεράνω κριτικής.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.550
Πόντοι
216
Αλήθεια το ξέρεις ότι η 'Τζένη' μου είχε πει ότι είναι γιατρός παθολόγος και εισαγγελέας στη χώρα της (χωρίς πλάκα τώρα)?

Σα να λέμε τερματοφύλακας γιατρός?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πωπω με πέθανες στο γέλιο.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Βέβαια η 'φίλη' της είπε ότι έκανε βίζιτα σε κωλόμπαρα του Βιτσέμπσκ και σπούδασε μόνο στη φαντασία της.
Πάντως οκ είναι τα κορίτσια και τα αγαπάμε.Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι υπεράνω κριτικής.

Για ποιο λογο να τους χαλασουμε το τριπακι τους και αυτες το δικο μας φιλτατε Vrikolaka?

Την απολαυση του fake romance πληρωνουμε..και αφης στιγμης μας την προσφερουν, ας λενε οτι ειναι και ξεδελφες του Πουτιν..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Για ποιο λογο να τους χαλασουμε το τριπακι τους και αυτες το δικο μας φιλτατε Vrikolaka?

Την απολαυση του fake romance πληρωνουμε..και αφης στιγμης μας την προσφερουν, ας λενε οτι ειναι και ξεδελφες του Πουτιν..
Εννοείται  ;)

Επισκέπτης
"την βλεπεις αυτη?μεγαλη πουτανα,απορω πως τα κανει αυτα στους πελατες ,δεν ντρεπεται?μονο εγω δεν τα κανω αυτα!σιγα μην γινω και βιζιτα σαν τις αλλες" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
χαχα...αμα ανοιχθει αυτο το θρεντ θα "φωτογραφηθουμε" βρε συ....αλλα δε γαμιεται....ας ανοιχτει και αυτο! :rockon: :rockon: :rockon:let it be!

Kαλα μπρε..πλακα μας κανεις ? Ποιος θα φωτογραφηθει ? Εσυ ?  Προχτες ρωτησα τον μαυρο του Diamonds και μου ειπε "τωρα μολις περασε απο μπροστα μου ..σε 5 στο Γκολντ..".. :2funny: :2funny:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Θα τοποθετήσω σε κλίμακα τις επι ετών ατάκες απο στρίπερς για μη βγούμε εξω

5.Έχω περίοδο
4.Ήρθαν οι γονείς μου
3.Δούλευα μέχρι αργά χθες και είμαι κουρασμενη

και τώρα τα δυο καλύτερα.

2.Με πονάει το πόδι μου
1.Με πονάει το δόντι μου  :2funny: :headbang:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

5.Έχω περίοδο
4.Ήρθαν οι γονείς μου

2.Με πονάει το πόδι μου

:2funny: :2funny: απαπα τι κακοήθεια είναι αυτή;
Κι εσείς δεν τις πιστεύετε αυτές τις δικαιολογίες;

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Διήγηση πονεμένης ιστορίας μιας στρίπερ αλα Μάρθα Βούρτση:

Ο πατερας μου μας εγκατελειψε , η μανα μου αναγκαστηκε να παει στην Ιταλία για δουλειά , η αδερφή μου έχει πρόβλημα στην καρδιά. Ο πρωην μου με εκμεταλευτηκε και με απατούσε. Αναγκαστηκα να έρθω στην Ελλάδα για να στέλνω λεφτά πίσω στην οικογένεια. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά μου , μένω με άλλες 4 κοπέλες για να μοιραζόμαστε το νοίκι.  :rockon:

Πιστευω πως τα περισσοτερα τα έχουμε ακούσει λίγο πολύ όλοι μας. Αχ τι τραβάνε αυτά τα καημενα τα κορίτσια !!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

5.Έχω περίοδο
4.Ήρθαν οι γονείς μου

2.Με πονάει το πόδι μου

Ολα τα εχω ακουσει...ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
"Εσένα δεν σε βλέπω σαν πελάτη"  :rockon:
"Εσένα σου φέρθηκα σαν κυρία συγκριτικά με αυτά που με βάζουν να κάνω σε άλλους"  :rockon:
"Εάν με ένοιαζαν τα λεφτά σου, θα σου είχα φάει περισσότερα!!!!"  :rockon:
"Εγώ νοιάζομαι για σένα και όχι για τα λεφτά σου, εσύ με θέλεις μόνο για σεξ όμως"  :rockon:

"ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΦΡΑΠΕΔΕΣ, ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ/ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ/ΠΟΥΤΑΝΕΣ/ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ"

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
"Εσένα δεν σε βλέπω σαν πελάτη"  :rockon:
"Εσένα σου φέρθηκα σαν κυρία συγκριτικά με αυτά που με βάζουν να κάνω σε άλλους"  :rockon:
"Εάν με ένοιαζαν τα λεφτά σου, θα σου είχα φάει περισσότερα!!!!"  :rockon:
"Εγώ νοιάζομαι για σένα και όχι για τα λεφτά σου, εσύ με θέλεις μόνο για σεξ όμως"  :rockon:

"ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΦΡΑΠΕΔΕΣ, ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ/ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ/ΠΟΥΤΑΝΕΣ/ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ"

Xαχαχα...Και αυτα τα εχω ακουσει........ :2funny: :2funny: :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Προ καιρού λέω σε μία κορασίδα,
-€"αύριο θα πάω για ψώνια, έρχεσαι ?"
-Πάμε μου λέει και μου δίνει το κινητό της ...
Την επόμενη μέρα τν παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει, την ξαναπαίρνω μετά απο 1 ώρα δεν απαντάει
Το βράδυ στο μαγαζί μου λέει,
-"μα καλα γιατί δεν πήρες τλέφωνο"
-"Πήρα, εσύ δεν το σήκωνες ..."
Και τρώω τη μπανανόφλουδα  : "Και που να το ξέρω οτι είσουνα εσυ ??? ας έστελνες ένα μήνυμα ότι είσαι εσυ για να το σηκώσω ...!!!"

Επισκέπτης
Προ καιρού λέω σε μία κορασίδα,
-€"αύριο θα πάω για ψώνια, έρχεσαι ?"
-Πάμε μου λέει και μου δίνει το κινητό της ...
Την επόμενη μέρα τν παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει, την ξαναπαίρνω μετά απο 1 ώρα δεν απαντάει
Το βράδυ στο μαγαζί μου λέει,
-"μα καλα γιατί δεν πήρες τλέφωνο"
-"Πήρα, εσύ δεν το σήκωνες ..."
Και τρώω τη μπανανόφλουδα  : "Και που να το ξέρω οτι είσουνα εσυ ??? ας έστελνες ένα μήνυμα ότι είσαι εσυ για να το σηκώσω ...!!!"

να σε ρωτησω κατι,αφου εχεις δηλωσει οτι δεν σε ενδιαφερει να γαμισεις στριπερ γιατι της το προτεινες???

για να βαλεις κ εσυ  το λυθαρακι  σου στο ποσο κοροιδα κ μαλακες ειναι οι αντρες???

ρωτω εγω.. :rolleyes:

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επισης κορυφαιο(και προσοχη για πιτσιρικαδες και ερασιτεχνες)και αν μασησεις ΚΑΗΚΕΣ...
"Κοιτα δεν θελω να σε κοροιδευω εχω σχεση,ειμαι πολυ καλα μαζι του αλλα ΕΣΕΝΑ σε γουσταρω εισαι κατι αλλο...
Να με παιρνεις τηλεφωνο οταν δεν ειμαι μαζι του,καποιο βραδυ θα βγουμε στο υποσχομαι...."
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!
"Θελω να ερχεσαι καθε βραδυ εδω στο μαγαζι για να σε βλεπω,ειμαι τρελη για εσενα και μονο εδω μπορουμε να τα λεμε χωρις να εχω προβλημα με τον γκομενο μου....."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom