free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
Δεν έχω πάει αλλά την Ανάφη την είχα για πιο ψηλά στην λίστα από την Νάξο π.χ.Σέριφος
Νάξος
Δονούσα
Ανάφη
Φολέγανδρος
Με τη σειρά που τα εβαλα!
Δεν έχω πάει αλλά την Ανάφη την είχα για πιο ψηλά στην λίστα από την Νάξο π.χ.Σέριφος
Νάξος
Δονούσα
Ανάφη
Φολέγανδρος
Ήταν,δυστυχώς οι κάτοικοι θέλουν να την μετατρέψουν σε νέο κουφονησι!Δεν έχω πάει αλλά την Ανάφη την είχα για πιο ψηλά στην λίστα από την Νάξο π.χ.
Ωχ ίσα που προφταίνω δηλαδήΉταν,δυστυχώς οι κάτοικοι θέλουν να την μετατρέψουν σε νέο κουφονησι!
Και ακόμα βγάζει άμμο η κοπέλα από όλες τις τρύπες!!!Εγώ έχω κάνει σεξ στην παραλία Λαγανάς....5-6 χιλιόμετρα παραλία άμα είσαι από εκεί ξέρεις που να πας ...οι μια παρέα με την άλλη πάνω από 100 μέτρα απόσταση και όχι στην ίδια ευθεία....50μετρα πλάτος έχει μπορεί και παραπάνω
εχεις παει εσυ ή στο ειπαν?μαζευει κοσμο φετος?εμφανιστηκε καμια κοπελα ή ζευγαρι ή μονο αντρες?Με αφετηρία τη στάση του λεωφορείου α πλαζ Βούλας
Πηγαίνεις από τη στάση του λεωφορείου προς Αθήνα μιλάω με τα πόδια
Το πρώτο δρομάκι προς τα αριστερά πάει προς τα γήπεδα δεν το παίρνεις
Το δεύτερο δρομάκι αριστερά αμέσως μετά τα γήπεδα το παίρνεις κάνει κάτι στροφούλες και σε περίπου 5 λεπτά περπάτημα βρίσκεσαι στην παραλία
Σε αυτό το δρομάκι χωράνε και μηχανάκια φτάνουν στην παραλία
Αλλά όχι αυτοκίνητα
Έχω πάειεχεις παει εσυ ή στο ειπαν?μαζευει κοσμο φετος?εμφανιστηκε καμια κοπελα ή ζευγαρι ή μονο αντρες?
Σέριφο σκεφτόμασταν να πάμε!Ποιες παραλίες προτείνεις;Σέριφος
Νάξος
Δονούσα
Ανάφη
Φολέγανδρος
Λιά,Καράβι,Καλό Αμπέλι, Μαλλιάδικο και όπου αλλού σε παίρνειΣέριφο σκεφτόμασταν να πάμε!Ποιες παραλίες προτείνεις;
Λάγγερη σταθερή αξία - ευτυχώς - εδώ και 30+ χρόνια που πρωτοπήγα. Πέρασα το 2020 και ήταν ήρεμα λόγω covid. Εκεί έχω κάνει και μπανάκι και στην παρέα είχα νυν υπόδικο κατά συρροήν βιαστή σκηνοθέτη, όπου είχε παρατήσει το κοριτσάκι - γκομενάκι για συμπαθές αγοράκι.Προ εβδομάδας μπανακι στην τέλεια παραλία λαγγερη της Πάρου (γυμνιστών) κυρίως γκει παρέες ανάμεσα τους και 4 5 ζευγάρια... Παίχτηκε φάση με ζευγάρι τουριστών περί τα 40 ο δικός της την χαιδευε και ένας σκουρόχρωμος ψωλαρας την καρφωνε στην ακροθαλασσια, έπειτα τους έκανε ένα διπλό τσιμπούκι χυσανε και αποχαιρετηθηκαν.. Μας καβλωσε το όλο σκηνικό με την δικιά μου και αργότερα που είχε λιγότερο κόσμο γαμηθηκαμε και εμείς και δώσαμε μάτι σε 2 3 μπακουρια χωρίς συμμετοχή... Καλά να περνάτε και καλά γούστα
γιατι δεν τους εβγαλες βιντεο κρυφα?Προχθεσινό μπανάκι ΚΑΠΕ. Όταν νύχτωσε, υπο το φως του φεγγαριού, τρία ζευγάρια πηδιόντουσαν χυμα σχετικά. Ωραία φάση. Ειδικά το ζευγάρι στα βραχια δώσανε πονο. Πάντα τέτοια!
Γτ να το κάνω αυτό ρε φίλε;γιατι δεν τους εβγαλες βιντεο κρυφα?
Γιατί δεν είναι τενεκες σαν εσεναγιατι δεν τους εβγαλες βιντεο κρυφα?