Νέα

Παρακολούθηση(παράνομη) κινητού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
λοιπόν εγώ έχω αυτό το πρόγραμμα εδώ και καιρό καταρχάς να πω ότι αυτά τα προγράμματα δεν έχουν σχέσει με την μάρκα αρκεί το κινητό να έχει σιμπιαν λειτουργικό απλά τη γίνετε τώρα ??..το πρόγραμμα που έχω δουλεύει σε σπιμπιαν λειτουργικό με έκδοση 6,8 αν είναι ποιο καινούργια έκδοση δεν δουλεύει ..το τελευταίο κινητό που δοκίμασα ήταν το νοκια Ν70 ..Βάζεις το πρόγραμμα και του λες ότι αν σε πάρει αυτό το νούμερο..(το δικό σου πχ) να το σηκώσεις αυτόματα χωρίς να χτυπάει.
η <<κλίση ώμος φαίνεται>> ότι έγινε απλά δεν χτυπάει ..και όταν το κινητό που έχει το πρόγραμμα απαντήσει  αυτόματα εσύ ακούς τα πάντα ..αρκεί βεβαία να είναι ανιχτο.επίσης έχω και ένα άλλο πρόγραμμα που κάνεις το ίδιο το βάζεις εσύ στο κινητό και όταν στέλνει κάπου μήνυμα το μήνυμα που στέλνει έρχεται και στο δικό σου κινητό ..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
λοιπόν εγώ έχω αυτό το πρόγραμμα εδώ και καιρό καταρχάς να πω ότι αυτά τα προγράμματα δεν έχουν σχέσει με την μάρκα αρκεί το κινητό να έχει σιμπιαν λειτουργικό απλά τη γίνετε τώρα ??..το πρόγραμμα που έχω δουλεύει σε σπιμπιαν λειτουργικό με έκδοση 6,8 αν είναι ποιο καινούργια έκδοση δεν δουλεύει ..το τελευταίο κινητό που δοκίμασα ήταν το νοκια Ν70 ..Βάζεις το πρόγραμμα και του λες ότι αν σε πάρει αυτό το νούμερο..(το δικό σου πχ) να το σηκώσεις αυτόματα χωρίς να χτυπάει.
η <<κλίση ώμος φαίνεται>> ότι έγινε απλά δεν χτυπάει ..και όταν το κινητό που έχει το πρόγραμμα απαντήσει  αυτόματα εσύ ακούς τα πάντα ..αρκεί βεβαία να είναι ανιχτο.επίσης έχω και ένα άλλο πρόγραμμα που κάνεις το ίδιο το βάζεις εσύ στο κινητό και όταν στέλνει κάπου μήνυμα το μήνυμα που στέλνει έρχεται και στο δικό σου κινητό ..
τον προεδρο του εδεσσαικου τον ξερεις ?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και με το σταθερό γίνονται τέτοια κόλπα.Το μόνο αξιόπιστο είναι το καρτοτηλέφωνο..όχι καρτοκινητό..καρτοτηλέφωνο μόνο

Αν όμως ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να σε βρουν (ποιός είσαι που τηλεφώνησες) πρέπει να κοιτάξεις πρώτα αν υπάρχουν κάμερες γύρω-γύρω από το καρτοτηλέφωνο.
Οτιδήποτε κάμερες. Traffic, τραπεζών, καταστημάτων, όλες.
Γιατί αν βρεθεί από ποιό καρτοκινητό έγινε το τηλεφώνημα (βρίσκεται και η ακριβής ώρα), πάνε τα τσακάλια στα μαγαζιά γύρω-γύρω, και ρωτάνε να δούνε τις ταινίες από τις κάμερες της ώρας εκείνης.
Οπότε η φατσούλα σου είναι μέσα.
Ή ο αριθμός από το μηχανάκι που το άφησες πιο δίπλα.
Άσε, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να μην εντοπιστείς με τη σημερινή τεχνολογία.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ari1973 τη μαλακία ερωτήσει είναι αυτή ;

Επισκέπτης
Αν όμως ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να σε βρουν (ποιός είσαι που τηλεφώνησες) πρέπει να κοιτάξεις πρώτα αν υπάρχουν κάμερες γύρω-γύρω από το καρτοτηλέφωνο.
Οτιδήποτε κάμερες. Traffic, τραπεζών, καταστημάτων, όλες.
Γιατί αν βρεθεί από ποιό καρτοκινητό έγινε το τηλεφώνημα (βρίσκεται και η ακριβής ώρα), πάνε τα τσακάλια στα μαγαζιά γύρω-γύρω, και ρωτάνε να δούνε τις ταινίες από τις κάμερες της ώρας εκείνης.
Οπότε η φατσούλα σου είναι μέσα.
Ή ο αριθμός από το μηχανάκι που το άφησες πιο δίπλα.
Άσε, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να μην εντοπιστείς με τη σημερινή τεχνολογία.
Ε πως να βρεθεί ο αριθμός του καρτοτηλεφωνου?Με εισαγγελέα  εννοείς?

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
1
Η αστυνομια τα βρισκει τα καρτοτηλεφωνα και χωρις να υπαρχουν καμερες διπλα..δεν ξερω πως αλλα ειναι δοκιμασμενο σιγουρα...το αλλο ειναι πως μπορει να σε βιντεοσκοπει ο αλλος και να μπορει να στειλει τα βιντεο σου σε αλλους με σκοπο την γελοιοποιηση ενω παραλληλα δικτυωνεται με τα γυρω κινητα που επισης μπορει να παρακολουθησει

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
με εισαγγελέα πιστεύω και εγώ πάντως έχω φίλο που εργάζεται στα τμήματα ασφαλείας και μου λέει ότι αν πάρουν εκεί εμφανίζετε  το νούμερο και με {απόκρυψη} και βεβαία από πιο καρτοτηλέφωνο αν πάρουν εμφανίζετε το νούμερο και ξέρουν σε ποια οδό είναι ( άσχετο απλά το αναφέρω )

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
1
προσοχη στα κινητα χρειαζεται μεγαλη...αν συλλεξουν προσωπικες σου στιγμες μπορουν να τις χρησιμοποιησουν οπως θελουν ακομα και για εκβιασμο...με αφαιρεση της μπαταριας δεν υπαρχει κινδυνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom