Νέα

Παρακολούθηση(παράνομη) κινητού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Κινητα που  μπορουν να παρακολουθουνται  απο ενα τριτο ατομο και λειτουργουν ως ανοιχτα μικροφωνα και κρυφες καμερες...εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?

Επισκέπτης
Βασικά να μην δέχεστε ποτέ μα ποτέ δώρο κινητό.Την έχω πατήσει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• mission_impossible_the_second_season_dvd_s.jpg
    mission_impossible_the_second_season_dvd_s.jpg
    206,6 KB · Εμφανίσεις: 85

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν πολλοι τροποι ακομα και με προγραμμα εγκατεστημενο που στο βαζει ο αλλος στο μενου και δεν παιρνεις χαμπαρι.....εχω πολυ δικο μου ατομο σε χωρι παρακολουθησεων και ξερω απο πρωτο χερι  ;)

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
γνωριζει κανεις ομως πως γινεται?η μαρκα κινητου δεν παιζει ρολο...

Επισκέπτης
Αν εχεις την καλοσυνη
Πες μα πως την πατησες και τι εγινε μετα;
Τι να σου πω?Δωράκι του άντρα μου ήταν.Nokia,δεν θυμάμαι μοντέλο γιατί πάνε χρόνια.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι ήταν παλιότερο μοντέλο απο αυτό που χρησιμοποιούσα κι αυτό γιατί, όπως έμαθα αργότερα, το έπαιρνε έτοιμο με τσιπακι απο τον τύπο που είχε αναλάβει την παρακολούθηση.Όλες οι συνομιλίες μου και τα μυνήματα μου καταγράφονταν . >:(
Μακρυά απο νοκια.

Επισκέπτης
Τι να σου πω?Δωράκι του άντρα μου ήταν.Nokia,δεν θυμάμαι μοντέλο γιατί πάνε χρόνια.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι ήταν παλιότερο μοντέλο απο αυτό που χρησιμοποιούσα κι αυτό γιατί, όπως έμαθα αργότερα, το έπαιρνε έτοιμο με τσιπακι απο τον τύπο που είχε αναλάβει την παρακολούθηση.Όλες οι συνομιλίες μου και τα μυνήματα μου καταγράφονταν . >:(
Μακρυά απο νοκια.

Τελικα εβγαλε λαγο; Μετα απο αυτο δεν τον χορισες; Μου την δινουν αυτα πολυ!

997t

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
395
Πόντοι
21
Μακρυά απο νοκια.
Είσαι απόλυτα σωστή για την μάρκα. :rockon:

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
μπορεις ομως να το αποδειξεις αυτο και να τον μπαγλαρωσουν τον αλλο μεσα?εννοω απο λογαριασμους και τετοια...

Επισκέπτης
Και με το σταθερό γίνονται τέτοια κόλπα.Το μόνο αξιόπιστο είναι το καρτοτηλέφωνο..όχι καρτοκινητό..καρτοτηλέφωνο μόνο :rockon:

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν '' googlαρης  '' θα βρεις για ότι κινητό θες

Επισκέπτης
αν '' googlαρης  '' θα βρεις για ότι κινητό θες

οκ ευχαριστω αλλα εγω δεν ψαχνομαι αλλος ψαχνεται !!! το θεμα ειναι οτι αμα εχει η γκομενα 2-3 κινιτα για να μιλαει με φιλες που εχουν γιντ με αλλες που εχου κοσμοτε και αλλες που εχουν βονταφονε ? τι κανεις ? χαχαχαχαχα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μακρυά απο νοκια.

τι του έκανες του καημένου και αποφάσισε να σε παρακολουθεί? υποψιαζόταν ότι τον κεράτωσες??? :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom