Νέα

Παρακολούθηση κινητών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcturus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Update μετα την χθεσινή εκπομπή.Το προγραμμα που χρησιμοιήσησε είναι το bloover και δουλεύει σε πανάρχαια κινητά...Γιατί δεν χρησιμοποίησε το πρόσφατο p900 που έιχε την άλλη φορά;;Βασιζεται σε vulnerability Bluetooth v1.0 που εξαφανήστικε σε χρόνο D.T.Τα περισσότερα κινητά είναι ν1.1
και τα καινούργια ω2.0

Για λεπτομέρειες εδω.

Όσο για το SSA (spred spectrum analyzer) κάτι μας είπε.Το ξέρατε εσείς ότι αν πάρετε ένα ραδιόφωνο και πάτε δίπλα στην κεραιά θα ακούτε τον σταθμό;;Αδιανόητα πράγματα...

Τέλος το στο sim toolkit δεν έχει πρόσβαση ούτε ο Θεός.Η μάλλον έχει αυτός που έχει και την συνταγή της Coca Kola..

Τι γκιόζης θεέ μου...

Υ.Γ:Έδειξε κάτι άλλο γιατί δεν το είδα απο την αρχή;Με πήρε τηλ μια φίλη μου πανικοβλημένη και γύρισα κανάλι..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συνάντηση των επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Αυστραλίας και του Καναδά για το Echelon

ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση στη Νέα Ζηλανδία είχαν οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Αυστραλίας και του Καναδά, οι οποίες συνεργάζονται στο Echelon, το πρόγραμμα το οποίο παρεμβαίνει και καταγράφει τηλεφωνήματα, e- mails και άλλες μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας.Η συνάντηση έγινε στη Νέα Ζηλανδία με την ευκαιρία της 50ης επετείου από την ίδρυση της Υπηρεσίας Ασφάλειας Πληροφοριών (SIS), της μυστικής υπηρεσίας της χώρας.

Η κυβέρνηση αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για τη συνάντηση, λέγοντας ότι δε σχολιάζει θέματα ασφαλείας, αλλά εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Ελεν Κλαρκ είπε ότι η συνάντηση ήταν μέρος της αυξανόμενης συνεργασίας μεταξύ της μυστικής υπηρεσίας της Νέας Ζηλανδίας με τους διεθνείς εταίρους της.
Όπως έγινε γνωστό πάντως, ο διευθυντής της CIA Μάικλ Χέηντεν έφυγε χθες Τετάρτη από το Γουέλιγκτον μετά από παραμονή τριών ημερών ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Ντέηβιντ Ιρβιν, της Αυστραλιανής SIS, ο Πολ Ο Σάλιβαν του Αυστραλιανού Οργανισμού Ασφάλειας Πληροφοριών, ο Τζιμ Τζαντ της Καναδικής SIS, ο Τζον Σκάρλετ της βρετανικής MI5 και η κυρία Ελίζα Μάνινχαμ -Μπούλερ της βρετανικής MI5.

Επισκέπτης
Παιδια μήπως έχετε ιδέα πως μπορεί να κανει καποιος όλα αυτα που μας έλεγε ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή για τα κινητά?Θημάμαι οτι καθε 2 προτάσεις επαναλάμβανε ότι "όλα είναι πολυ απλά και μπορεί να τα κάνει ο οποιοσδήποτε"!!Εχεί ιδέα κανένας σας?

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα κανω διαφημηση , αμα θεσ πμ με.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....spy phone, ψαξτε

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Αυτο με τα μηνυματα πως το κανε , ξερει κανεις?
(που λαμβανε ο αλλος μηνυματα του αλλα εμφανιζοταν με αριθμο αλλουνου)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Έψαξα όσο μπορούσα το φόρουμ, αλλά δεν βρήκα κάτι.
Ποστάρω λοιπόν εδώ για να μάθω οποιαδήποτε πληροφορία για παρακολούθηση κινητών.

Όχι, δεν θέλω να παρακολουθήσω το κινητό της γκόμενάς μου...

Έχω μία πολύ σοβαρή υποψία όμως ότι παρακολουθείται το δικό μου κινητό.
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο "σημάδι" να αναφέρω, ούτε έχω παρατηρήσει κάποιας μορφής παράξενη λειτουργία...
Απλά έχω πολύ σοβαρές υποψίες. Μην αναλύω το γιατί τώρα...δεν υπάρχει λόγος...

Θέλω αν κάποιος από σας γνωρίζει κάτι να το καταθέσει.
Μπορώ πχ να απευθυνθώ κάπου να μου πουν αν όντως το κινητό μου παρακολουθείται?
Υπάρχει κάποιος που να έχει τις απαραίτητες γνώσεις?
Έχω ένα Sony Ericsson S700i.

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
απο οτι καταλαβα απο το ευαγγελατο ολα γινονται υπαρχουν τσακαλια εξω απο μας

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ρε φίλε, πες μας κάτι απο που το καταλαβαίνεις πως σε παρακολουθούν. Εχεις πει πράγματα στο κινητό που τα γνωρίζουν και άλλοι 1000 μετά?

Μπορεί να σε παρακολουθεί κάποια εταιρία τηλεπικοινωνιών διότι κάτι έχει γίνει στο παρελθόν με σένα, κάτι να έχεις κάνει κλπ. Αυτό γίνεται.

Επίσης πωλείται το γνωστό βαλιτσάκι μόνο στο εξωτερικό όμως όπου μπορεις να ακούσεις συνομιλίες σε απόσταση 100 μέτρων απο όλα τα κινητά, εσύ απλά διαλέγεις ποιο νούμερο θες (αρκεί να είναι εντός εμβέλειας).....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Εχεις πει πράγματα στο κινητό που τα γνωρίζουν και άλλοι 1000 μετά?

Ε, τώρα τι να πω....
Αν και είπα στην αρχή ότι δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες...θα πω απλά αυτό:

Ναι! Έχω πει πράγματα στο κινητό τα οποία τα γνωρίζουν κάποιοι οι οποίοι ΔΕΝ έπρεπε να τα γνωρίζουν. Δεν είναι 1000, αλλά έστω κι ένας φτάνει.
Είπα ήδη νομίζω, ότι δεν έχω κάποια τεχνικής φύσεως ένδειξη... Σοβαρές υποψίες έχω.
Δεν είμαι  :jerking: μαλάκας, ούτε φαντασμένος.
Για να ρωτάω, μάλλον έχω σοβαρό λόγο.
Και επαναλαμβάνω.Δεν θέλω να παρακολουθήσω κάποιον, θέλω αν μπορώ να σιγουρευτώ ότι το κινητό μου είναι ασφαλές. Τίποτα παραπάνω.

ΥΓ: Ε, ρε jules, δεν είμαι και εγκληματίας. Ούτε με ψάχνει ο εισαγγελέας...  :P  :P

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Θενκς, Ντουρ.
Αρκετά κατατοπιστικό.
Θα το μελετήσω λίγο ακόμα...Αν και η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν θα βοηθηθώ άμεσα...

Θενκς ενιγουέι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
θέλω αν μπορώ να σιγουρευτώ ότι το κινητό μου είναι ασφαλές.

ΟΧΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ (αφού πρόκειται για ΑΣΥΡΜΑΤΗ συσκευή και συνεπώς τα ραδιοσήματα διαχέονται παντού στην ατμόσφαιρα)...

Ο μοναδικός τρόπος προστασίας, είναι η χρήση κρυπτοσυσκευών (τουλάχιστον 2) που 8α επικοινωνούν ασφαλώς μεταξύ τους και μόνον...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως θυμάμαι την εκπομπή του Ευαγγελάτου που είχει δείξει πόσο εύκολα μπορούν να παρακολουθήσουν το κινητό σου. Δηλαδή να υπάρχει και μία ακόμα συσκευή-σκιά που ακούει όσα λες εσύ. Πρέπει να γίνεται

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Έψαξα όσο μπορούσα το φόρουμ, αλλά δεν βρήκα κάτι.
Ποστάρω λοιπόν εδώ για να μάθω οποιαδήποτε πληροφορία για παρακολούθηση κινητών.

Όχι, δεν θέλω να παρακολουθήσω το κινητό της γκόμενάς μου...

Έχω μία πολύ σοβαρή υποψία όμως ότι παρακολουθείται το δικό μου κινητό.
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο "σημάδι" να αναφέρω, ούτε έχω παρατηρήσει κάποιας μορφής παράξενη λειτουργία...
Απλά έχω πολύ σοβαρές υποψίες. Μην αναλύω το γιατί τώρα...δεν υπάρχει λόγος...

Θέλω αν κάποιος από σας γνωρίζει κάτι να το καταθέσει.
Μπορώ πχ να απευθυνθώ κάπου να μου πουν αν όντως το κινητό μου παρακολουθείται?
Υπάρχει κάποιος που να έχει τις απαραίτητες γνώσεις?
Έχω ένα Sony Ericsson S700i.

Συνηθως παρακολουθουνται απο προγραμματα ιους.Οποτε αν πας και του κανεις μια αναβαθμηση μαλλον εχεις καλυψει ενα μεγαλο ποσοστο απο παρακολουθηση.Τωρα αν το παρακολουθουν απο αλλου τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αντί να ψάχνεις αν σου παρακολουθπύν το κινητό δεν ασχολείσαι λίγο με τους συνομιλητές σου????
Όπως είπαν κι άλλοι πιο πάνω τα πάντα γίνονται αρκεί να υπάρχουν φράγκα. Μήπως λοιπόν είναι πιο εύκολο (και ίσως πιο οικονομικό) να πλησιάσει, εμμέσως ή ακόμα και άμεσα, κάποιος τους συνεργάτες/φίλους/γκόμενες κλπ και να μάθει οτι θέλει?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αντί να ψάχνεις αν σου παρακολουθπύν το κινητό δεν ασχολείσαι λίγο με τους συνομιλητές σου????
Όπως είπαν κι άλλοι πιο πάνω τα πάντα γίνονται αρκεί να υπάρχουν φράγκα. Μήπως λοιπόν είναι πιο εύκολο (και ίσως πιο οικονομικό) να πλησιάσει, εμμέσως ή ακόμα και άμεσα, κάποιος τους συνεργάτες/φίλους/γκόμενες κλπ και να μάθει οτι θέλει?

κοινώς... "social engineering" που έλεγε και ο Kevin ;)

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Το έχουμε ξαναπεί όμως και πολύ αναλυτικά.Μουφες Μουφες Μούφες.Ο καραγκιόζης ο Ευαγγελάτος βρήκε ένα κόλπο που δουλεύει σε 1 κινητό και το γενίκευσε ότι γίνεται σε όλα και ήρθαν οι καιροσκοποι ντετεκτιβ και το παίζουν James Bond για να κλεβουν τα λεφτά του κοσμάκη.Και σαν δεν έφτανε αυτό την ημέρα της εκπομπής είχε τα τηλέφωνα κλειστά,το οποίο το ξέρω γιατί τον έπερνα να τον κράξω.Για να συνοψίσουμε τι έχει ξαναειπωθεί γιατί  οι δημοσιογράφοι μας είναι απόφοιτοι της σχολής του Αισώπου...

1)Αν το κινητό σου δεν είναι Symbian δεν μπορεί να κάνει τίποτα

2)Ακόμα και αν symbian πρέπει να έιναι γενιάς 4 (2-3 χρόνια πριν) και να μην έχει φάει ποτέ αναβάθμηση.

3)Αν ισχύουν τα προαναφερθέντα τότε τρέχεις το call magic ή τους κλώνους του και κάνεις δουλεια.

5)Υπάρχει κλώνος του call magic για pic μορφή αλλά για ΑΡΧΑΙΑ κινητά 8310 γενιά περίπου.Εκέι πρέπει να το ανοίξεις και να προγραμματίσεις ένα τσιπάκι και να το παρεμβάλεις.Μιλάμε για ΠΟΛΥ λεπτοδουλεια και αμφιβάλω κανείς να το κάνει στην Ελλάδα.

6)Τα νέα κινητά εχούν αιώνες καλύτερη προστασία.Απο DRM encryption μέχρι και το πολύ απλό που κάνει η SonyEricsson που αν αλλάξει το ρεύμα σε συγκεκριμένα σημεία το κινητό μπλοκάρει(Για να μην παρεμβάλεις κοριούς)

5)Η υπηρεσία παρακολήσης του πού είσαι με ένα SMS είναι της Google με μιας Βρετανικής GPS και αυτό που παρέλειψε να πεί το κύριος είναι πως το sms πρέπει να περιέχει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η γραμμή για να γίνει επαλήθευση και να χρεωθείς για της υπηρεσίες τους..

6)Το κλειστό κινητό στο γραφείο του υπουργού δεν ήταν κλειστό απλά ο τεχνικός έιχε αφαιρέσει την καλωδιοταινία και το έιχε ρυθμίσει με το προφιλ handsfree να απαντά αυτόματα

7) Μπορούν να σε παρεμβάλουν από τον οτέ αφου οι εταιρίες δανείζονται τα δύκτια του και δεν έχει προστασία αλλά ο ΟΤΕ είναι πολύ κωλοχανίο για να βρείς τεχνικό να ξέρει ποια γραμμή πάει πού...Και στην τέλικη έσυ δεν είσαι ο προθυπουργός....

8)Για τα αρχεία μέσω bluetooth (bloospoofing) αν το κάνεις σε κινητό μέχρι 2 χρόνων σε παραδέχομαι.Αρχαίο κόλπο για παρωχημένη τεχνολογία....

Συμπέρασμα>Αρχισε να κοιτάς μην σε παρακολουθούν με πιο συμβατικά μέσα.Αν διαφεύγουν οι ομιλίες πολλοι detective χρησιμοποιόύν κατευθυντικά μικρόφωνα για να σε ακούν απο  μακρυά η βάζουν πομπούς στα ρούχα.

Αν θες link για τα παραπανω ψάξε το παλαιό θέμα.Βαριέμαι να τα ξαναβρίσκω :)

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ωραιος ο αμαλε!!!!!!!!!!ειναι ακρυβος οπος τα λεει,γιατι εχω διαβαση για κρυπτογραφησεις...φιλε dzf αν εχεις κοληση σε αυτο που λες αλαξε ενα νουμερο αλαξε και μια σησκευη...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom