Update μετα την χθεσινή εκπομπή.Το προγραμμα που χρησιμοιήσησε είναι το bloover και δουλεύει σε πανάρχαια κινητά...Γιατί δεν χρησιμοποίησε το πρόσφατο p900 που έιχε την άλλη φορά;;Βασιζεται σε vulnerability Bluetooth v1.0 που εξαφανήστικε σε χρόνο D.T.Τα περισσότερα κινητά είναι ν1.1
και τα καινούργια ω2.0
Για λεπτομέρειες εδω.
Όσο για το SSA (spred spectrum analyzer) κάτι μας είπε.Το ξέρατε εσείς ότι αν πάρετε ένα ραδιόφωνο και πάτε δίπλα στην κεραιά θα ακούτε τον σταθμό;;Αδιανόητα πράγματα...
Τέλος το στο sim toolkit δεν έχει πρόσβαση ούτε ο Θεός.Η μάλλον έχει αυτός που έχει και την συνταγή της Coca Kola..
Τι γκιόζης θεέ μου...
Υ.Γ:Έδειξε κάτι άλλο γιατί δεν το είδα απο την αρχή;Με πήρε τηλ μια φίλη μου πανικοβλημένη και γύρισα κανάλι..
και τα καινούργια ω2.0
Για λεπτομέρειες εδω.
Όσο για το SSA (spred spectrum analyzer) κάτι μας είπε.Το ξέρατε εσείς ότι αν πάρετε ένα ραδιόφωνο και πάτε δίπλα στην κεραιά θα ακούτε τον σταθμό;;Αδιανόητα πράγματα...
Τέλος το στο sim toolkit δεν έχει πρόσβαση ούτε ο Θεός.Η μάλλον έχει αυτός που έχει και την συνταγή της Coca Kola..
Τι γκιόζης θεέ μου...
Υ.Γ:Έδειξε κάτι άλλο γιατί δεν το είδα απο την αρχή;Με πήρε τηλ μια φίλη μου πανικοβλημένη και γύρισα κανάλι..