You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρακολούθηση κινητών !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcturus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 215
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Σε άλλες χώρες πχ Αγγλία, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συνεργάζονται και ανταλλάσσουν γεωγραφικά δεδομένα κυψελών ούτως ώστε συνδυαστικά να μπορούν να προσεγγίσουν το στίγμα με ακρίβεια 15 -50 μέτρα (τάξη μεγέθους) όταν η κάλυψη είναι πυκνή πχ κέντρο πόλης, και με μεγαλύτερες αποκλίσεις όταν η κάλυψη είναι αραιή και οι κυψέλες έχουν μεγάλο εμβαδόν και η τομή τους περιγράφει έναν αντίστοιχα μεγάλο χώρο. Ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση οι εταιρείες έχουν δημιουργήσει κοινή πλατφόρμα που βέβαια την πουλάνε ως υπηρεσία σε τρίτους. *ταξί -Λονδίνο.
Στην Ελλάδα δεν ισχύει από αυτά που γνωρίζω αντίστοιχη υπηρεσία. Η διαδικασία γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που το διατάξει ο εισαγγελέας ή άλλη σκοτεινή αρχή για να εντοπιστούν φυγάδες, εγκληματίες ,αγνοούμενοι κλπ.
Αν η συσκευή διαθέτει GPS receiver -bluetooth τότε ανάλογα με το σύστημα η αποστολή του στίγματος γίνεται μέσω GPRS
-παλιότερα με SMS- σε προκαθορισμένο υπολογιστή ο οποίος συλλέγει τα δεδομένα και τα απεικονίζει σε χάρτη.
Στην Ελλάδα δεν ισχύει από αυτά που γνωρίζω αντίστοιχη υπηρεσία. Η διαδικασία γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που το διατάξει ο εισαγγελέας ή άλλη σκοτεινή αρχή για να εντοπιστούν φυγάδες, εγκληματίες ,αγνοούμενοι κλπ.
Αν η συσκευή διαθέτει GPS receiver -bluetooth τότε ανάλογα με το σύστημα η αποστολή του στίγματος γίνεται μέσω GPRS
-παλιότερα με SMS- σε προκαθορισμένο υπολογιστή ο οποίος συλλέγει τα δεδομένα και τα απεικονίζει σε χάρτη.
Καλά ο άνθρωπος είναι τελείως μαλάκας.Το αστείο ήταν ότι καλούσα για να τους κράξω και τα τηλ εκπομπής δεν ισχύαν....
Για να μην πανικοβάλεστε θα σας τα εξηγήσω απλά.
-Τα εργαλεία του
-Για την προώθηση φωνής
-Για τον εντοπισμό (Microsoft partner που θέλει στοιχεία τράπεζας η ταυτότητα)
-Για τον SMS forwarding είτε το SMS Forwarder Lite είτε το SMS Anywhere(το πιο πιθανό) είτε το NEO-SMS
-Για το κλειστό κινητό που έστελνε χρησιμοποίησε το call-magic σε Handsfree mode έχοντας απλά αποσυνδέσει την οθόνη.ΚΑΙ κύριε αντρέα τεχνικέ της πλάκας για να δείς αν ένα κινητό είναι κλειστό πατάς το power και ¨ΟΧΙ τα πλήκτρα,κίνηση την οποία διεξοδικά απέφυγαν στο ρεπορταζ.Όπως και τόσοι καλεσμένοι κανείς δεν ρώτησε το ποιο απλό.Σε ποιές συσκευές δουλεύει αυτο.....
-Για το tracker με πρόλαβαν στο παρόν post
Σε κάθε περίπτωση αυτά όπως προαναφέρθηκαν ΔΟΥΛΕΥΟΝ μόνο Σε SYMBIAN Κινητά δηλαδή κατεξοχήν σε NOKIA και εν ολίγις στο 2% της παγκόσμιας αγοράς κινητών...
Επίσης το ΝΟΚΙΑ 6600 που χρησιμοποίησε θεωρείται το ΠΟΙΟ επισφαλές κινητό που έχει βγεί ποτέ.Όσο για το P900 το ericsson αυτό τρέχει μόνο το Sms Προγραμμά καθώς η προώθηση φωνής είναι δύσκολη έως αδύνατη λόγο αρχιτεκτονικής μικροφώνου των Ericsson...
Τώρα για να μην μπερδευόμαστε.Υπάρχει η περίπτωση να έχουμε και μη Sybian κινητό kατάσκοπο αλλά δεν γίνεται με λογισμικό αλλά σε σοβαρό πείραγμα.Αυτό που κάνουν είναι πως τοποθετείται ένα προγραμματιζόμενο PIC chipaki εσωτερικά για να παρακάμψεί το σήμα στην οθόνη και στα ηχεία,δόνηση οταν πάει να καλέσει ο αριμός που έχεις βάλει ώς κατάσκοπό.Επίσης βραχυκυκλώνεί (το PIC) τα 2 ποδαράκια για να νομίζει το NOKIA ότι έχει handsfree και να κάνει αυτόματη απάντηση.Αυτά τα κινητά λοιπόν καταρχάς κοστίζουν και ΔΕΝ υπάρχει κανείς στην ελλάδα να τα προγραμματίζει.Τέλος παλι δουλεύει μόνο σε NOKIA 3 και 4 και σε μερικά siemens που έτυχε να αγοράσουν το ίδιο chipaki από τον ίδιο κατασκεβαστή.Τα νέα κινητα 5 Και 6 ΔΕΝ μπορούν να γίνουν spyphone και είναι αμφίβολο λόγο της κρυπτογράφησης που προστέθηκε ...Τέλος τα περισότερα Spyphones τους αλλάζουν το μικρόφωνο με πολύ ποιο ευαίσθητο...
Για να συνοψίσουμε.Το φαινόμενο όπως εμφανίστηκε θα εξαφανιστεί.Αφορά την συντριπτική μειοψηφία των κινητών που όταν βγήκαν οι υπεύθυνοι δεν τους ένοιαζε η ασφάλεια.
Αν τώρα θέλει να σε βρει φορέας σοβαρός εκεί την έκατσες καθώς και η χώρα μας πλέον έχει μηχάνημα Voice Demodulation Recognition Pattern δηλαδή αναγνώρισης φωνητικού αποτυπώματος.Αν σε ψάχνουν είτε σε κινητό είτε σε σταθερό σε πιάνουν σε δευτερόλεπτα...
Αν τώρα θέλετε να δείτε ενδιαφέροντα κολπάκια για κινητό και αιώνες μπροστά από τους "δαιμόνιους ρεπόρτερ της δεκάρας" αρχίστε να ψάχνετε για
Sim cloning(Tim - Comsote - Frog Momad)
KI interception over the AIR ( χρήση ξένου αριθμού για κλήσεις χωρίς χρέωση)
Bluespoofing (Αλλη μια αδυναμία των NOKIA που επιτρέπουν την πλήρη κλοπή των στοιχείων του κινητου και ΚΛΗΣΕΙΣ μέσω αυτού χωρίς να το ξέρει ο ιδιοκτήτης)
Τώρα για ποιο νόμιμες διεργασίες και πολυ ενδιαφέρουσες σας στέλνω εδώ που έιναι αφιερωμένο στο πολύ δημοφιλές κ750 και w800 για κολπάκια με το επίσημο καλώδιο.Ένα παράδειγμα είναι η επέκταση της μνήμης sms σε μεγαλύτερη των 15.000 ανάλογα με την ελεύθερη στην συσκευή
Υπάρχουν και άλλα αν αρχίσετε να ψάχνετε για VKP.patches όπως flight mode σε 750.δημιουργία blacklist και πολλά.Επίσης μερικά κόλπα δουλεύουν και σε παλαιότερα κινητά 610,κ700 κτλ..
Με το internet ο καθένας μπορεί να γίνει hacker.Αντε να δούμε εκπομπή να ζητάει να απαγορευτεί το νετ....
Για να μην πανικοβάλεστε θα σας τα εξηγήσω απλά.
-Τα εργαλεία του
-Για την προώθηση φωνής
-Για τον εντοπισμό (Microsoft partner που θέλει στοιχεία τράπεζας η ταυτότητα)
-Για τον SMS forwarding είτε το SMS Forwarder Lite είτε το SMS Anywhere(το πιο πιθανό) είτε το NEO-SMS
-Για το κλειστό κινητό που έστελνε χρησιμοποίησε το call-magic σε Handsfree mode έχοντας απλά αποσυνδέσει την οθόνη.ΚΑΙ κύριε αντρέα τεχνικέ της πλάκας για να δείς αν ένα κινητό είναι κλειστό πατάς το power και ¨ΟΧΙ τα πλήκτρα,κίνηση την οποία διεξοδικά απέφυγαν στο ρεπορταζ.Όπως και τόσοι καλεσμένοι κανείς δεν ρώτησε το ποιο απλό.Σε ποιές συσκευές δουλεύει αυτο.....
-Για το tracker με πρόλαβαν στο παρόν post
Σε κάθε περίπτωση αυτά όπως προαναφέρθηκαν ΔΟΥΛΕΥΟΝ μόνο Σε SYMBIAN Κινητά δηλαδή κατεξοχήν σε NOKIA και εν ολίγις στο 2% της παγκόσμιας αγοράς κινητών...
Επίσης το ΝΟΚΙΑ 6600 που χρησιμοποίησε θεωρείται το ΠΟΙΟ επισφαλές κινητό που έχει βγεί ποτέ.Όσο για το P900 το ericsson αυτό τρέχει μόνο το Sms Προγραμμά καθώς η προώθηση φωνής είναι δύσκολη έως αδύνατη λόγο αρχιτεκτονικής μικροφώνου των Ericsson...
Τώρα για να μην μπερδευόμαστε.Υπάρχει η περίπτωση να έχουμε και μη Sybian κινητό kατάσκοπο αλλά δεν γίνεται με λογισμικό αλλά σε σοβαρό πείραγμα.Αυτό που κάνουν είναι πως τοποθετείται ένα προγραμματιζόμενο PIC chipaki εσωτερικά για να παρακάμψεί το σήμα στην οθόνη και στα ηχεία,δόνηση οταν πάει να καλέσει ο αριμός που έχεις βάλει ώς κατάσκοπό.Επίσης βραχυκυκλώνεί (το PIC) τα 2 ποδαράκια για να νομίζει το NOKIA ότι έχει handsfree και να κάνει αυτόματη απάντηση.Αυτά τα κινητά λοιπόν καταρχάς κοστίζουν και ΔΕΝ υπάρχει κανείς στην ελλάδα να τα προγραμματίζει.Τέλος παλι δουλεύει μόνο σε NOKIA 3 και 4 και σε μερικά siemens που έτυχε να αγοράσουν το ίδιο chipaki από τον ίδιο κατασκεβαστή.Τα νέα κινητα 5 Και 6 ΔΕΝ μπορούν να γίνουν spyphone και είναι αμφίβολο λόγο της κρυπτογράφησης που προστέθηκε ...Τέλος τα περισότερα Spyphones τους αλλάζουν το μικρόφωνο με πολύ ποιο ευαίσθητο...
Για να συνοψίσουμε.Το φαινόμενο όπως εμφανίστηκε θα εξαφανιστεί.Αφορά την συντριπτική μειοψηφία των κινητών που όταν βγήκαν οι υπεύθυνοι δεν τους ένοιαζε η ασφάλεια.
Αν τώρα θέλει να σε βρει φορέας σοβαρός εκεί την έκατσες καθώς και η χώρα μας πλέον έχει μηχάνημα Voice Demodulation Recognition Pattern δηλαδή αναγνώρισης φωνητικού αποτυπώματος.Αν σε ψάχνουν είτε σε κινητό είτε σε σταθερό σε πιάνουν σε δευτερόλεπτα...
Αν τώρα θέλετε να δείτε ενδιαφέροντα κολπάκια για κινητό και αιώνες μπροστά από τους "δαιμόνιους ρεπόρτερ της δεκάρας" αρχίστε να ψάχνετε για
Sim cloning(Tim - Comsote - Frog Momad)
KI interception over the AIR ( χρήση ξένου αριθμού για κλήσεις χωρίς χρέωση)
Bluespoofing (Αλλη μια αδυναμία των NOKIA που επιτρέπουν την πλήρη κλοπή των στοιχείων του κινητου και ΚΛΗΣΕΙΣ μέσω αυτού χωρίς να το ξέρει ο ιδιοκτήτης)
Τώρα για ποιο νόμιμες διεργασίες και πολυ ενδιαφέρουσες σας στέλνω εδώ που έιναι αφιερωμένο στο πολύ δημοφιλές κ750 και w800 για κολπάκια με το επίσημο καλώδιο.Ένα παράδειγμα είναι η επέκταση της μνήμης sms σε μεγαλύτερη των 15.000 ανάλογα με την ελεύθερη στην συσκευή
Υπάρχουν και άλλα αν αρχίσετε να ψάχνετε για VKP.patches όπως flight mode σε 750.δημιουργία blacklist και πολλά.Επίσης μερικά κόλπα δουλεύουν και σε παλαιότερα κινητά 610,κ700 κτλ..
Με το internet ο καθένας μπορεί να γίνει hacker.Αντε να δούμε εκπομπή να ζητάει να απαγορευτεί το νετ....
φιλε amale,
εισαι και ο πρωτος καλα μιλαμε εδω μεσα αν ποτε καναμε κινημα ουτε η ευπ τησ αμερικης δεν θα μπορουσε να μας σταματησει,
καλα το ελεγα παντα ο κοσμος που παει και ασχοληται με τα σπιτακια ειναι ενα κλικ ποιο πανω!!!!!
εισαι και ο πρωτος καλα μιλαμε εδω μεσα αν ποτε καναμε κινημα ουτε η ευπ τησ αμερικης δεν θα μπορουσε να μας σταματησει,
καλα το ελεγα παντα ο κοσμος που παει και ασχοληται με τα σπιτακια ειναι ενα κλικ ποιο πανω!!!!!
Επισκέπτης
Liomas ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχεις να κρυψεις τίποτα? και ποιος το κρινει αυτο? του εχεις εμπιστοσυνη?και αυτες τις πληροφοριες που μαζευει θα τις επεξεργαστει οπως πρεπει? και ποιο ειναι το πρεπει? πιο αραγε ειναι το σωστο? και ειναι σωστο να παρακολουθει καποιος καποιον καπου καποτε?
Ναι, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχω να κρύψω τίποτα. Mπορεί μερικές φορές να ανταλάσσω sms και mms με διάφορες πουτανίτσες που γνωρίζω στo Internet ή εκτός αυτού, αλλά στα παπάρια μου αν κάποιος υποκλέψει τα sms και τα mms (το πολύ πολύ να καβλώσει!). Πραγματικά αξιόποινες πράξεις, λαμογιές ή ανωμαλίες του κερατά δεν κάνω, οπότε... δεν κάθομαι καν να ασχοληθώ αν κάποιος με παρακολουθεί ή όχι! Μόνο η γυναίκα μου δεν θα ήθελα να τα ξέρει! Τώρα αν κάποιοι χρέλιες της CIA ή της ΚΥΠ ή οποιοσδήποτε άλλος γουστάρει να με "παίρνει μάτι", αυτό είναι καθαρά δικό του πρόβλημα! ;)
καλημερα!!
φιλε μου το οτι εσυ και καποιοι αλλοι δεν εχουν να κρυψουν κατι δεν δινει το δικαιωμα στους κατεχοντες την τεχνολογια να υποκλεπτουν οτιδιποτε!!
η συνεχεια θα ειναι ελεγχος στα σπιτια μας και οπου αλλου θελουν με την δικαιολογια παντα οτι αν δεν θελουμε τον ελεγχο κατι εχουμε να κρυψουμε!!!!
φιλε μου το οτι εσυ και καποιοι αλλοι δεν εχουν να κρυψουν κατι δεν δινει το δικαιωμα στους κατεχοντες την τεχνολογια να υποκλεπτουν οτιδιποτε!!
η συνεχεια θα ειναι ελεγχος στα σπιτια μας και οπου αλλου θελουν με την δικαιολογια παντα οτι αν δεν θελουμε τον ελεγχο κατι εχουμε να κρυψουμε!!!!
Επισκέπτης
κ εμενα δν με νοιαζει να με παρακολουθουν απο κινητο...στα τετοια μου τους γραφω κ αν το καταλαβω θα τους τρελλανω κ στην πλακα...το παραπανω το λεω γιατι οτι κ να κανω...ειτε δουλεια..ειτε πλακα ειτε οτιδηποτε,αποφευγω τα κινητα κ τα ακινητα...η καλυτερες συνενοησεις γινονται face to face κ δν δεχομαι αντιρρηση σε αυτο.τωρα αν με παρακολουθουν κ εκει...παω πασο...ειμαι ετοιμος να υποστω τις συνεπειες αν εχω κανει κατι...
Υ.Γ ευτυχως που υπαρχουν τετοιες ενημερωτικες εκπομπες κ τωρα που εμαθα οτι παρακολουθουνται τα κινητα θα μιλαω συνεχεια με τον μπιν λαντεν...να λεμε για μπομπιτσες κ γκομενιτσες.....
Υ.Γ ευτυχως που υπαρχουν τετοιες ενημερωτικες εκπομπες κ τωρα που εμαθα οτι παρακολουθουνται τα κινητα θα μιλαω συνεχεια με τον μπιν λαντεν...να λεμε για μπομπιτσες κ γκομενιτσες.....
Εμένα πάντως στην παπάρα μου αν παρακολουθούνται τα κινητά ή όχι! Δεν έχω να κρύψω τίποτα οπότε... ας δουν τα μυνήματά μου κι ας ακούν τι λέω. Εκείνοι που φοβούνται και επικαλούνται Δαφέρμους κι ιστορίες τέτοιες είναι γιατί μάλλον πρόκειται για αυτούς τους "καθώς-πρέπει" κυρίους και κυρίες, τους "υπεράνω-υποψίας", οι οποίοι κάνουν και τα χειρότερα!
ετσι μπράβο.. και γω στα γκάγκαλα μου τους έχω γραμμένους.. ας ακούσουν .. δεν είμαι μαλάκας ευαίσθητες προσωπικές ή επαγγελματικές συζητήσεις να τις κάνω από το τηλέφωνο (συσκευή που γενικά την απεχθάνομαι εξ ου και ποτέ δεν έχω αναλώσει το δικαίωμα των 100 Ευρώ που έχω από την εταιρεία στην χρήση κινητού)..
ας ακούσουν και πιθανόν έτσι να μάθουν μια ώρα νωρίτερα την γνω΄μη που έχω για τους πάσης φύσεως και μεγέθους πλανητάρχες..
κ εμενα δν με νοιαζει να με παρακολουθουν απο κινητο......................αν με παρακολουθουν κ εκει...παω πασο...ειμαι ετοιμος να υποστω τις συνεπειες αν εχω κανει κατι...
..
Πολυ πασο παει ο κοσμος τελευταια.!!!!!!!!!!
Να υποθεσω και οτι δε σας νοιαζει να γαματε σε ξενοδοχεια με καμερες, και και και και
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Καλά ο άνθρωπος είναι τελείως μαλάκας.Το αστείο ήταν ότι καλούσα για να τους κράξω και τα τηλ εκπομπής δεν ισχύαν....
Σαφώς και δεν ισχύουν....Τα βάζουν για να παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο, αλλά είναι κατεβασμένα, έχουν μόνο 2 deticated lines απόρρητα μήπως πάρει τηλέφωνο κανας υπουργός ή κανας μεγάλος.....
Παλιό το κόλπο απο την Χούντα!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Απορώ πως δεν του έχουν κάνει μύνηση ακόμα οι
TIM
COSMOTE
VODAFONE
ΝΟΚΙΑ
για συκοφαντική δυσφίμηση....Να τρέχει σαν πούστης και να μην φτάνει!
Επίσης 1 επίσημος τεχνικός της Νόκια δεν εμφανίστηκε σε κάποιο δελτίο ειδήσεων να πει πως λέει μαλακίες!
Δεν σας κάνει εντύπωση;
TIM
COSMOTE
VODAFONE
ΝΟΚΙΑ
για συκοφαντική δυσφίμηση....Να τρέχει σαν πούστης και να μην φτάνει!
Επίσης 1 επίσημος τεχνικός της Νόκια δεν εμφανίστηκε σε κάποιο δελτίο ειδήσεων να πει πως λέει μαλακίες!
Δεν σας κάνει εντύπωση;
Επισκέπτης
δε γαμαω σε ξενοδοχεια αλλα σπιτι μου...(κ αν λεμε αν εχει καμερες σε κανενα ξενοδοχειο στις διακοπες σε κανενα νησι,τι εγινε???καλο γι αυτους που με παρακολουθουν να δουν οτι απλα πηδαω κ να μαθουν να το κανουν κ αυτοι αντι να καθονται να παρακολουθουν τραβωντας μαλακια...)..για γραψε τα και και και...κ θα σου απαντησω κ σ¨αυτα..Πολυ πασο παει ο κοσμος τελευταια.!!!!!!!!!!
Να υποθεσω και οτι δε σας νοιαζει να γαματε σε ξενοδοχεια με καμερες, και και και και
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
ρε παιδια το τελευταιο διαστημα (μερικα χρονια) οταν οι λαοι πρεπει να δεχθουν μια οικονομικη επιβαρυνση πρεπει να υποστουν πρωτα ενα τρομοκρατικο σοκ..
για να δουμε λιγο και αυτη την πλευρα.
μηπωσ και τις εταιριες κινητων τις βολευει η τρομοκρατια στο βωμο της οποιας το κρατος- τα κρατη θα νομοθετησουν,δαπανησουν κεφαλαια προς οφελός τους;;;;;;
για να δουμε λιγο και αυτη την πλευρα.
μηπωσ και τις εταιριες κινητων τις βολευει η τρομοκρατια στο βωμο της οποιας το κρατος- τα κρατη θα νομοθετησουν,δαπανησουν κεφαλαια προς οφελός τους;;;;;;
Έχω να σας πω το εξής για αποφυγη παρακολούθησης μέσω GPRS κλπ. Όλα τα κινητά στέλνουν κάθε 0.5 ms σήμα στο δορυφόρο για την θέση τους. Από εκεί είναι εύκολο να σε βρουν.
Αν θες να είσαι invisible η πρακτική είναι πολύ εύκολη.
Χρησιμοποιείς ένα επιμεταλλωμένο πλαστικό όπως αυτά που έχουν τα πατατάκια-πιτσίνια-σκατίνια και καθάρισες. Δεν παίζει αντέννα δεν παίζει να σταλεί σήμα δε σε βλέπει τίποτις.
Επίσης παίζουν και πιο advanced λύσεις για αποφυγή εντοπισμού όπως επιμεταλλωμένα υφάσματα σε μία μορφή envelope που μπορείς να έχεις το κινητό μέσα και να το χησιμοπιήσεις μόνο για calls. Λίγο πιο δυσεύρετα αυτά όμως τα υφάσματα στην Ελλάδα.
Συνήθως αυτές οι τεχνικές εφαρμόζονται στις τράπεζες και τα υπουργεία με sealed rooms όπου τίποτε δεν μπαίνει τίποτε δε φεύγει (Υπ.Εξ, War games ΓΕΣ, κλπ)
Για να μην μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τη συνδιάλεξη απαιτείται frequency hopper, σύστημα αλλαγής της συχνότητας επικοινωνίας σε τέτοιο πλάτος που είναι αδύνατο η συσκευή παρακολούθησης να πιάσει νόημα ή λέξη ή γράμμα.
Αν θες να είσαι invisible η πρακτική είναι πολύ εύκολη.
Χρησιμοποιείς ένα επιμεταλλωμένο πλαστικό όπως αυτά που έχουν τα πατατάκια-πιτσίνια-σκατίνια και καθάρισες. Δεν παίζει αντέννα δεν παίζει να σταλεί σήμα δε σε βλέπει τίποτις.
Επίσης παίζουν και πιο advanced λύσεις για αποφυγή εντοπισμού όπως επιμεταλλωμένα υφάσματα σε μία μορφή envelope που μπορείς να έχεις το κινητό μέσα και να το χησιμοπιήσεις μόνο για calls. Λίγο πιο δυσεύρετα αυτά όμως τα υφάσματα στην Ελλάδα.
Συνήθως αυτές οι τεχνικές εφαρμόζονται στις τράπεζες και τα υπουργεία με sealed rooms όπου τίποτε δεν μπαίνει τίποτε δε φεύγει (Υπ.Εξ, War games ΓΕΣ, κλπ)
Για να μην μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τη συνδιάλεξη απαιτείται frequency hopper, σύστημα αλλαγής της συχνότητας επικοινωνίας σε τέτοιο πλάτος που είναι αδύνατο η συσκευή παρακολούθησης να πιάσει νόημα ή λέξη ή γράμμα.
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
και αν παμε πιο περα σε θεματα παρακολουθησης γιατι δεν μιλαμε και για τις καρτες αυτοματης πληρωμης διοδιων που τις κολαμε στο μπαμπριζ του αυτικινητου.εκτιμο οτι δορυφορικα αναπασα στιγμη θα μπορουν να ξερουν που βρισκεται το οχημα σου . ή κανω λαθος;;;;;
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME