Νέα

Παρακολούθηση κινητών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcturus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
νομίζω ότι η υποκλοπή κινητού τηλεφώνου είναι πολύ δύσκολη ιστορία, σίγουρα μπορεί να γίνει αλλά προυποθέτει χρήση υψηλής τεχνολογίας και μεγάλη τεχνογνωσία που σίγουρά δεν έχει ένας απλός ντεντέκτιβ πού ίσως έβαλε η γυναίκα σου να σε παρακολουθεί.
είναι πολύ πιο πιθανό να έχει γίνει υποκλοπή στην σταθερή συσκευή η αυτό που είπε ο Αμαλε.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Να θυμαστε οτι ενα μυστικο παυει να ειναι μυστικο οταν το ξερουν πανω απο ενα ατομο...

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Ο amale, έχει πολύ δίκιο, μην ψαρώνετε με την κάθε βλακεία που βγάζει ο ευαγγελάτος ή οποιοσδήποτε άλλος.
Dzf για το κινητό σου είναι πολύ δύσκολο, εώς απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, να μου λεγες ότι έχεις ενα 6600, να σου πω οκ.
Μήπως ισχύει το social engineering που αναφέρει ο Duracell? Για ψάξου λίγο στον περίγυρό σου, μήπως αυτός που το πες αρχικά το πε και σε κανέναν άλλο, μήπως τον ψάρεψε κανείς;

Επισκέπτης
το να σε παρακολουθουν ειναι αρκετα ευκολο απο κινητο αλλα πρεπει να υπαρχει λογος..........
αν εισαι νομιμος και φοβασε καμια γκομενα υπαρχει ακομη πιο ευκολος τροπος........να σου εχει βαλει κοριο στο σπιτι

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μήπως έχει κανείς κλειδί για το call magic να μου το στείλει με pm?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
H υποκλοπές των τηλεφώνων κινητών και μη γίνονται και θα γίνονται πάντα , τι έγινε με την Vodafone έμαθε κανείς ΟΧΙ  , θα μάθει κανείς ΟΧΙ , και τι έγινε ΤΙΠΟΤΑ , μου θυμίζει  είμαι και λίγο παλιός ένα όμορφο τραγουδάκι ( το σκυλάκι το κανίς ποιος το έκλεψε  ΚΑΝΕΙΣ  , το ρόλοι την γραβάτα και της Άγκυρας την γάτα ) ……….
Βέβαια για όλα τα πράγματα ύπαρχοι πάντα πρόληψη , εάν δεν θέλεις να σε παρακολουθούν μην τους δόσης την ευκαιρία , φτιάξε μια συνδέσει ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ  επαναλαμβάνω  φτιάξε μια σύνδεση ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.

Και τώρα η ανάλυση της  ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ .
Πρέπει να πας στο Μοναστηράκι και να αγοράσεις ένα κλεμμένο κινητό  αφού δεν θα έχεις δική σου ΙΜΕ  δεν μπορούν να σε εντοπίσουν , παίρνεις και από ένα πάγκο μια σύνδεση μεταχειρισμένη  από κανένα  σύντροφο  Αλβανό , όποτε είσαι Αλβανός  με κλεμμένο κινητό δηλαδή ένας από το ένα Εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν και απολαμβάνουν την ελευθέρια τους σε αυτή την όμορφη και δημοκρατική χώρα  , δεν ασχολείται μαζί σου κανένας  είσαι πλέον ελεύθερος  να κανείς τα σοβαρά τηλεφωνά σου μέσο Κινητού , με την καλύτερη ελληνική σύνδεση ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ και δεν σε βρίσκει ποια κανένας ούτε η ΕΥΠ  , OXI  ότι κάνουν υποκλοπές αλλά  έτσι για να έχουμε το νου μας .

Επισκέπτης
Το να μη λέει κανείς τίποτε "ύποπτο" σε κινητά δεν είναι καλή ιδέα;
Αν φοβάται και τα σταθερά ακόμη καλύτερα. Εξακολουθούν να υπάρχουν καρτοτηλέφωνα για να μιλά κανείς με ασφάλεια, ενώ σε ξενοδοχεία-πηδηχτρώνες μπορούν να σου ανοίξουν το τηλέφωνο του δωματίου και να κάνεις από εκεί κλήσεις, αντί από το κινητό σου.
Μια άλλη καλή ιδέα είναι να μην πηγαίνει κανείς σε πηδηχτρώνες με το ΙΧ του. Οι ταξιτζήδες κλέφτες θα γίνουν;

Τα παραπάνω νομίζω είναι απλά μέτρα και αποτελεσματικά ...

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
H υποκλοπές των τηλεφώνων κινητών και μη γίνονται και θα γίνονται πάντα , τι έγινε με την Vodafone έμαθε κανείς ΟΧΙ  , θα μάθει κανείς ΟΧΙ , και τι έγινε ΤΙΠΟΤΑ , μου θυμίζει  είμαι και λίγο παλιός ένα όμορφο τραγουδάκι ( το σκυλάκι το κανίς ποιος το έκλεψε  ΚΑΝΕΙΣ  , το ρόλοι την γραβάτα και της Άγκυρας την γάτα ) ……….
Βέβαια για όλα τα πράγματα ύπαρχοι πάντα πρόληψη , εάν δεν θέλεις να σε παρακολουθούν μην τους δόσης την ευκαιρία , φτιάξε μια συνδέσει ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ  επαναλαμβάνω  φτιάξε μια σύνδεση ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.

Και τώρα η ανάλυση της  ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ .
Πρέπει να πας στο Μοναστηράκι και να αγοράσεις ένα κλεμμένο κινητό  αφού δεν θα έχεις δική σου ΙΜΕ  δεν μπορούν να σε εντοπίσουν , παίρνεις και από ένα πάγκο μια σύνδεση μεταχειρισμένη  από κανένα  σύντροφο  Αλβανό , όποτε είσαι Αλβανός  με κλεμμένο κινητό δηλαδή ένας από το ένα Εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν και απολαμβάνουν την ελευθέρια τους σε αυτή την όμορφη και δημοκρατική χώρα  , δεν ασχολείται μαζί σου κανένας  είσαι πλέον ελεύθερος  να κανείς τα σοβαρά τηλεφωνά σου μέσο Κινητού , με την καλύτερη ελληνική σύνδεση ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ και δεν σε βρίσκει ποια κανένας ούτε η ΕΥΠ  , OXI  ότι κάνουν υποκλοπές αλλά  έτσι για να έχουμε το νου μας .

Λοιπόν για να γνωρίζουμε τι λέμε.Στην Ελλάδα δεν γίνεται ταξινόμηση με βάση το IMEI και η δυνατότητα διασύνδεσης του φυσικού προσώπου με το IMEI γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος της ασφάλειας με την ΔΟΥ στην οποία υπάγεται το μαγαζί που πούλησε το κινητό.Μόνο εκεί μπορεί να φανεί σε ποιον ανήκει η συσκευή.

Και ένα συνοπτικό μάθημα τεχνολογίας.Κάθε κάρτα sim έχει 2 αριθμούς μέσα τον KI(Key Identification) και το IMSI(International Mobile Subscriber Identification).Μέσω αυτών και ένος αλγορίθμου A38(cosmote tim) D2(vodafone,Q) IMSI+KI=KC(Key Code) .Το κινητό ανα κάθε στιγμή εκπέμπει το Kc+IMEI και η εταιρία απλά αντιστοιχεί το kc=Ονομά σου ΟΠΟΥ και άν είσαι στον κόσμο μια και όλα τα δύκτια επικοινωνούν αυτόματα.Εν ολίγις ότι κινητό και να έχεις αν η sim σε προδίδει.Και ακόμα και αν κάποιος μπει στην ραδιοσυνχότητα πρέπει να έχει το Kc σου.ΑΛΛΑ ακόμα και αν το έχει η κεραία δέχεται ΜΟΝΟΝ ένα kc ανα γεωγραφικό στίγμα οποτε δεν μπορεί να κρυφακούσει αλλά μάλλον θα σε κλείσει.

Αν είσαι υστερικός πάλι και πάρεις κάρτα για να μην βρούν το KC πάλι σε εντοπίζουν αν θέλουν.Αυτό γιατί όταν αναπτύχθηκε η κινητή το bandwidth ήταν πολυ μικρό για να στέλνουν φωνή και κάναν το εξής κόλπο.Η φωνή δεν ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ αλλά τηλεμέταφερεται(δεν μεταδίδεται αλλά αναλύεται και αναδημιουργείται στην άλλη μεριά).Δηλαδή όταν αρχίσεις να μιλάς το κινητό αναλύει τον τρόπο που μιλάς και δημιουργεί ένα αλγόρυθμό για το μιμείται.Μετα το στέλνει στον παραλήπτη όπου το κινητό δέκτης έχει πλέον μια γενήτρια της φωνής σου.Μετά το μόνο που στέλνει είναι οι διαφοροποιήσεις της φωνης σου σαν μεταβλητες σε μια εξίσωση.

Με απλά Ελληνικα το κινητό φτιάχνει μια εξίσωση mixalhs=χ+2z+k και μετά απλά πετάει τις τιμές των x,k,z και ΌΧΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ.Γιαυτό τον λόγο και τα πρώτα 20 sec δεν καταλαβαίνεις εύκολα τον άλλο.Σύμφωνα με το πρωτόκολλό τα 15 sec είναι ο χρόνος που σου στέλνει την εξίσωση ώστε να αναπαραγαέι την φωνή αυτού που μιλάς.Τώρα πιο είναι το πρόβλημα.Η εξίσωση αυτή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ για κάθε χρήστη(Voice Print) και η εταιρία μπορεί να την δεί εφόσον μεταδίδεται από το δίκτυο της.Σε περιπτώσεις που χρειαστεί από τις αρχές το λογισμικό της Ericsson που κυριώς δουλεύουμε αλλά λογικά και τα υπόλοιπα μπορούν να κάνουν flag ένα αποτύπωμα και οταν ανιχνευτεί σε οποιαδήποτε δύκτιο να σου χτυπήσει.

Η υποκλοπές εγίναν με το επισημό hardware της SE και όχι με ερασιτεχνικούς πομπουδάκους του ντετεκτιβ γιαυτό και μην πιστεύετε ότι είναι εφικτό ακόμα και από ελληνικές αρχές αυτό.Εγώ μιά φορά είδα το σύστημα voice flag να ανοίγει και έγινε με εντολές της interpol και κομπιουτεράδες από Γαλλία γιατί οι δικοί μας δεν ξέρουν ούτε το 5% του συστήματος.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συνημμένα

• ericsson-ims.jpg
    ericsson-ims.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν κατάλαβα συμφωνείς η διαφώνεις με τα προαναφερόμενα;;; :)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει "διαρροή", για τον απλούστατο λόγο ότι συνομιλιτής μου ήταν η μάνα μου.
Και θα παρακαλούσα για ευνόητους λόγους να μην ακουστούν απόψεις του στυλ: Μην εμπιστεύεσαι κανέναν κτλπ....
Για να γίνω λίγο πιο σαφής θα σας πω ότι πρόκειται για μία υπόθεση οικονομικού - πολεοδομικού περιεχομένου.
Οι τρεις άνθρωποι που το γνωρίζουμε είμαστε άμεσα ωφελιμένοι, αν αυτά τα οποία συζητάμε δεν τα γνωρίζει κανείς άλλος.

Μετά από αυτά τα οποία διάβασα (και εδώ να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Amale και τον Duracell) καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πολύ δύσκολα έως ακατόρθωτα μπορεί να παρακολουθείται το κινητό μου. Αν κατάλαβα καλά είναι σχεδόν αδύνατον μόνο και μόνο λόγω του μοντέλου... Sony S700i...

Άρα, πρέπει μάλλον να ψαχτώ κάπου αλλού.
Μου φαίνεται πιο εύκολο να έχει γίνει κάτι γνωστό μέσω παρακολούθησης με συμβατικά μέσα, τα οποία αν δεν κάνω λάθος είναι πιο φτηνά και πιο εύκολα να βρεθούν στο εμπόριο.

Είδωμεν....
Ευχαριστώ πάντως.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Κάτι πολύ απλό και φτήνο που μπορέις να κάνεις είναι να πάρεις ενα κατσαβίδι για το κινητό σου.Και να δοκιμάσεις να ξεβιδώσεις 2 βίδες.Οι εταιρίες για να βλέπουν αν κάποιος το έχει ανοίξει ρίχνουν μέσα μια μπλέ μπογιά και θα πρέπει να δυσκολευτείς την πρώτη φορά να το ανοίξεις.Έτσι βλέπεις αν η βίδα έχει αφαιρεθεί η όχι για εσωτερικό πείραγμα.Μετά ρίχνεις λίγη χαρτόκολλά για προσωπικό ελεγχό και ξαναβιδώνεις....Αλλά με s700 αν δεν κάνω λάθος είναι CID 50-51 γενιάς κινητό και ΔΕΝ παίζει να τρώει πείραγμα στο λογισμικό και σε αντίθεση με την Nokia το hardware ΔΕΝ έχει σπάσει ποτέ μέχρι τώρα και επιπλέον δεν αφήνει να ανοίξει αυτόματα το μικρόφωνο με ΤΙΠΟΤΑ>..

Συμφωνώ και επαυξάνω... ;)

Χαίρομαι που συμφωνούμε αλλά θα διαφωνήσω για την χρήση του wikipedia ως αξιόπιστη πηγή ενός τόσου λεπτού ζητήματος :) .Είναι λίγο τύπου δολοφονία kennedy το ζήτημα.Το τι έφτασε στην δημοσιότητα και τι ισχύει πιστεύω ότι αποκλίνουν τρομακτικά....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Χαίρομαι που συμφωνούμε αλλά θα διαφωνήσω για την χρήση του wikipedia ως αξιόπιστη πηγή ενός τόσου λεπτού ζητήματος :) .Είναι λίγο τύπου δολοφονία kennedy το ζήτημα.Το τι έφτασε στην δημοσιότητα και τι ισχύει πιστεύω ότι αποκλίνουν τρομακτικά....

Πάλι θα συμφωνήσω... απλά το link της wikipedia το ανεφερα "εγκυκλοπαιδικά"
Αναλυτικη αναφορά στο θέμα είχε γίνει στο site του ΙΕΕΕ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου, αφού δηλώσω ότι τεχνικά δεν κατέχω πολλά (σχημάτισα την εντύπωση πως ο Amale είναι πολύ μπροστά στον τομέα), αλλά ασχολήθηκα γιατί κάποια στιγμή ήθελα να πετύχω κάτι.

Δε κατάφερα τίποτα.
Η πίεση πήγε προς τις 2 (απο τις 3) εταιρείες κιν τηλ, και προς 2 ιδιωτικούς ντετέκτιβ απο τους οποίους ο ένας έχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ διασυνδέσεις (κρατικές), και ο άλλος είναι πολύ προηγμένος τεχνικά.

Οι γνωστοί μου στις Εταιρείες (μιλάμε ότι τους κάνω ως "στέλεχος" πελάτου τζίρο πάνω από 60.000 ευρώ το μήνα) μου εξήγησαν ότι μετά απ την υπόθεση των υποκλοπών έχει φράξει κάθε δυνατότητα υποκλοπής, και όχι μόνο υποκλοπής αλλά και ανάσυρσης "λίστας" τηλεφωνημάτων.
Οποιαδήποτε "είσοδος" στα συστήματά τους καταγράφεται (ο stavros μπήκε στο σύστημα ΩΩ-ΛΛ-DD-MM-YY για τόσο χρόνο, ο Amale μπήκε στο σύστημα ΩΩ-ΛΛ-DD-MM-YY για τόσο χρόνο και έψαξαν αυτά), και οι είσοδοι ελέγχονται απο υπηρεσίες ασφαλείας. Και χωρίς να γίνει "κόμπλα", μετά απο 2, 3 μήνες θα ερευνηθεί τι έκανε αυτός που "μπήκε", και αν δεν είχε υπηρεσιακό λόγο, θα χάσει τη δουλειά του (τουλάχιστον). Επομένως κανένας "γνωστός", "φίλος", ή "αμοιβόμενος" δε το ρισκάρει, εκτός βέβαια κι αν η αμοιβή είναι τόσο μεγάλη που δε τον ενδιαφέρει πια να τη χάσει, αλλά καταλαβαίνετε για τι είδους λεφτά μιλάμε τώρα.

Οι ντετέκτιβ έχουν κι αυτοί "κομμένα" χέρια, γιατί τα κυκλώματά τους ήταν τα ίδια, οι τεχνικοί τους οποίους ψιλοπλήρωναν. Πάνε αυτά.

Πρόσθετα, οι ψηφιακές γραμμές έχουν μεγαλύτερη δυσκολία να βυσματωθούν απ ότι οι παλιές αναλογικές (άρα και δαπάνες σε εξοπλισμό) και αυτό είναι ένα πρόσθετο εμπόδιο.

Τεχνικά, αν υπάρχει η "πολιτική βούληση" απο τις εταιρείες, είναι ίσως τώρα πιό εύκολο να γίνει η παρακολούθηση σε σχέση με παλιά. Αλλά είναι και πιό εύκολος ο έλεγχος στο αν γίνεται (ή έγινε).
Βέβαια, αν μπερδευτούν εισαγγελείς, ΕΥΠ, CIA, κλπ, όλα αυτά τα κανάλια ανοίγουν, αλλά αυτό δε γίνεται για ψύλλου πήδημα, και για κανένα πήδημα γενικώς.

Άρα μη προβληματιζόσαστε. Αν δε μιλάτε στο τηλέφωνομε το Bill Laden, η πιθανότητα να σας ακούει κάποιος που δεν πρέπει, είναι λιγώτερη απο όσο να πέσει πάνω σας μετεωρίτης και να σας σκοτώσει...

ΑΛΛΟΥ είναι ο κίνδυνος με τα κινητά:
Να πιάσει η γυναίκα σου τη συσκευή και να δει κλήσεις, μηνύματα, κλπ. Εκεί, την πάτησες. Εγώ έχω εφαρμόσει το auto lock (SE 990) μετά απο 1 λεπτό απραξίας, και μόνο με pin ανοίγει. Και το pin το ξέρω μόνο εγώ.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Θαυμάζω το κουράγιο σας εάν το λέτε συνεχεία μπορεί και να το πιστέψουν και οι άλλοι, εάν μπορούν να σε παρακολουθούν ,
1) οι Αμερικανοί μπορούν να σαρώνουν περιοχές και να πιάνουν και την ανάσα σου αλλά έχουν πρόβλημα ρε γαμώτο δεν μπορούν να πιάνουν πάνω από 150 τηλεφωνά κινητά …χαχαχα
2) Ο Καραμανλής είχε πάει στην βουλή και απάντησε στο Γιωργάκη σε αυτά που έλεγε στο κινητό του , το θυμάται κανείς  (το σκυλάκι το κανίς ποιος το έκλεψε  ΚΑΝΕΙΣ  , το ρόλοι την γραβάτα και της  Άγκυρας την γάτα )
3) Στην Ελλάδα που όλα είναι πιθανά γίνονται και θαύματα  μάλλον θαύμα θα έγινε ?
4) Όσο για  wikipedia το κείμενο το έχει γράψει ο Ρουσοπουλος  για  ξανά διαβάστε το 
5) Πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν συστήματα απροσπέλαστα  και οι χακεραδες τι δουλεία κάνουν  ?
6) Εάν κάποιος αποφασίσει να σε παρακολουθήσει θα σε ακούσει  πάντα υπάρχει ο τρόπος ?  απλά εμείς δεν τον ξέρουμε  ?
Άρα ασφάλεια στις προσωπικές μας επικοινωνίες δεν υπάρχει , ο μόνος τρόπος σε χαρτάκι γραμμένο με κώδικα , και αφού το διαβάσεις το καις , και σκορπάς την σταχτή , όπως στο Στράτο το συνθηματικό , έτσι μπράβο .

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν έχεις καταλάβει μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λεπτομέρεια.Δεν υπάρχει λόγος για τους hacker να το σπάσουν.Αν θέλουν να σε παρακολουθήσουν οι μυστικές υπηρεσίες κτλ μπορούν κάλλιστα να το κάνουν εφόσον από προδιαγραφής ο εξοπλισμός το επιτρέπει.Ο τρίτος όμως ο hackeras στο ασχέτο να το σπάσει δεν έχει κανένα λόγο να φάει την ζωή του  μια και η παρούσα τεχνολογία θέλει πολύ σοβαρή γνώση των inside συστημάτων.

MHN πιστεύετε τις ταινίες που ο κάθε cool ηθοποιός το παίζει hackeras και σπαέι τα πάντα σε δευτερόλεπτα ενώ του πέρνει πίπα ένα θεόμουνο....Εννοείται ότι υπάρχουν συστήματα που ΔΕΝ σπάνε αν δεν σου διαρεύσει κάποιος πληροφορίες.Και εγώ ο άσχετος έλλην ερασιτέχνης μπορώ να σου φτιάξω ένα σύστημα με 2 pc που στο ένα να βάζεις password και αν είναι σωστό να δουλεύει μια σειρά ρελέδων για να βάλει online to 2.Αν εσύ μου βρείς τρόπο να κάνεις override το μηχανικό μέρος μέσω net ότι θές.To ίδιο ισχυει στις smart cards.Το PIN δεν το δίνουν ποτέ αλλά σου λένε πες μου και σου λέω εγώ αν είναι οκ ή όχι.Αν κάνεις 3 λάθη και 10PUK λάθος καίγεται ένα fuse και την πετάς...Από το 1982 που ορίσαν το ISO μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ το pin σε καμία κάρτα στον κόσμο(smart είναι και οι τραπεζικές κάρτες στο εξωτερικο) και είναι ανοιχτό το ISO όχι επτασφράγιστο σαν τις διεργασίες της κινητής.Και μην μου πεις πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον γιατί αν το κάνεις θα χεστείς στο χρήμα...Και αυτοί που θα μπορούσαν να έχουν ενδιαφέρον να το σπάσουν(υπηρεσίες,κατασκοπία) δεν έχουν κανένα λόγο να οργανώσουν τους hacker μια και ήδη έχουν το ok από την κατασκευάστρια εταιρία.

Εν ολίγοις αν δεν είσαι διάσημος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε παρακολουθούν.Ακόμα και διάσημος να είσαι είμαι πεπεισμένος ότι και πάλι το 90% των πληροφοριών διαρρέονται από καρφιά (informers) και απλά καταλογίζονται στην τεχνολογία που είναι ο νέος jocker στην παρτίδα του 21ού αιώνα,η μετενσάρκωση της μαγείας στον κόσμο των τεχνοφρικίων.

Και αν όντως θές να στείλεις κάτι καλύτερα άσε τα χαρτάκια του κώδικα και άρχισε να μελετάς την στεγανογραφία.Αρχαία ελληνική μέθοδος και πολύ αποτελεσματική οχίο γιατί δεν σπάει αλλά γιατί μπερδεύει αυτόν που παρακολουθεί ώστε να περάσει το σημαντικό μύνημα σαν καθημερινή σαβούρα...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Θεωρητικά οτιδήποτε στις επικοινωνίες δεν είναι κρυπτογραφημένο με one time pad μπορεί να σπάσει. Πρακτικά η πιθανότητα αυτός που σου κάνει την υποκλοπή να έχει την τεχνολογία για να ακούσει τι λες παρακολουθώντας παθητικά τις εκπομπές του κινητού σου είναι μικρή ( :-) υποθέτω ότι δεν έχεις διαφορές με την NSA για παράδειγμα).

Κατά συνέπεια ψάξου μήπως υπάρχουν low tech διαρροές (HUMINT-κατά κόσμον Αρτέμης Μάτσας ή κάποιος κοριός στον χώρο σου).

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Aρχισε να μελετάς την στεγανογραφία. Αρχαία ελληνική μέθοδος και πολύ αποτελεσματική όχι γιατί δεν σπάει αλλά γιατί μπερδεύει αυτόν που παρακολουθεί ώστε να περάσει το σημαντικό μύνημα σαν καθημερινή σαβούρα...

Κι επειδή το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ορίστε μερικά links για μελέτη...

κι ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ open source ;)

Συνημμένα

• steganography.jpg
    steganography.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 56

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom