Νέα

Παρακολούθηση κινητών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcturus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς έτσι είναι Amale τα πραγματα όπως τα λες.
Αν δεν υπαρχει διαρροή κανένας μα κανένας κώδικος δεν σπάει.
Απλώς οι Αμερικάνοι με τις ταινίες θέλουν να δείξουν σε όλους τους άλλους ότι
και καλά είστε ερμαια στα χέρια μας. Βέβαια το Ιρακ δείχνει άλλα πράγματα.

Επισκέπτης
μια από τις επαγγελματικές μου ασχολίες είναι και η κατασκευή δικτύων υπολογιστών το καλοκαίρι του 2003 έκανα ένα δίκτυο μέσα στο χώρο του αεροδρομίου τις Θεσσαλονίκης το σύστημα που θα δούλευε πάνω σε αυτό το δίκτυο είχε σχέση με την παρακολούθηση των κινητών αλλά και των email και των σταθερών τηλεφώνων και θα ήταν το πρώτο που κατασκευάσθηκε πιλοτικά και στην συνέχεια θα γινότανε επέκταση και σε άλλες πόλεις.
Το σύστημα αυτό ήταν μάλλον ενταγμένο στην ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων.
αυτό το σύστημα όπως μας έλεγε ένας υπεύθυνος τις εταιρείας από την οποία εμείς είχαμε αναλάβει την κατασκευή λειτουργούσε με τον εξής τρόπο είχε κάποιες λέξεις οι οποίες όταν  αναφέρονταν στις συνομιλίες τότε το σύστημα αυτό 8α έβαζε στην ύποπτη λίστα τους αριθμούς τηλεφώνων η τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που γινότανε αυτές.
Όπως όμως μας εξήγησε εκείνο το άτομο το σύστημα ήταν Γερμανικής προέλευσης αλλά στην ουσία ήταν ηλίθιο γιατί π.χ. αν μια από τις λέξης τις ύποπτες ήταν η λέξη (σφαίρα) και σε μια συνομιλία κάποιος έλεγε άς πούμε την φράση αυτός τρέχει σαν (σφαίρα) έμπαινε στην ύποπτη λίστα αυτή η συνομιλία.
Τώρα αν αυτό το σύστημα λειτούργησε επεκτάθηκε αυτό δεν το ξέρω.           

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Tο σύστημα είχε σχέση με την παρακολούθηση των κινητών αλλά και των email και των σταθερών τηλεφώνων και ήταν το πρώτο που κατασκευάσθηκε πιλοτικά και στην συνέχεια θα γινότανε επέκταση...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
τις υποκλοπές του Κωστάκη όμως δεν τις απάντησες άρα κάτι κανείς λάθος , κατά λάθος , Αδελφέ όταν κάνουν υποκλοπή στον ΓΕΕΘΑ και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κινδυνεύει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κάτι τέτοια έκανε και ο Ο ΓΙΩΡΓΗΣ και μας έχωσε στον γύψο 7 χρόνια .
εγώ δεν έχω πρόβλημα τα λέω φωναχτά ότι έχω ,και έχω και μια σύνδεση οριτζιναλ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ, γιατί κανένας δεν παρακολουθεί κανένα σε αυτό τον τόπο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
μια από τις επαγγελματικές μου ασχολίες είναι και η κατασκευή δικτύων υπολογιστών το καλοκαίρι του 2003 έκανα ένα δίκτυο μέσα στο χώρο του αεροδρομίου τις Θεσσαλονίκης το σύστημα που θα δούλευε πάνω σε αυτό το δίκτυο είχε σχέση με την παρακολούθηση των κινητών αλλά και των email και των σταθερών τηλεφώνων και θα ήταν το πρώτο που κατασκευάσθηκε πιλοτικά και στην συνέχεια θα γινότανε επέκταση και σε άλλες πόλεις.
Το σύστημα αυτό ήταν μάλλον ενταγμένο στην ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων.
αυτό το σύστημα όπως μας έλεγε ένας υπεύθυνος τις εταιρείας από την οποία εμείς είχαμε αναλάβει την κατασκευή λειτουργούσε με τον εξής τρόπο είχε κάποιες λέξεις οι οποίες όταν  αναφέρονταν στις συνομιλίες τότε το σύστημα αυτό 8α έβαζε στην ύποπτη λίστα τους αριθμούς τηλεφώνων η τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που γινότανε αυτές.
Όπως όμως μας εξήγησε εκείνο το άτομο το σύστημα ήταν Γερμανικής προέλευσης [size=10pt]αλλά στην ουσία ήταν ηλίθιο γιατί π.χ. αν μια από τις λέξης τις ύποπτες ήταν η λέξη (σφαίρα) και σε μια συνομιλία κάποιος έλεγε άς πούμε την φράση αυτός τρέχει σαν (σφαίρα) έμπαινε στην ύποπτη λίστα αυτή η συνομιλία.[/size]
Τώρα αν αυτό το σύστημα λειτούργησε επεκτάθηκε αυτό δεν το ξέρω.

Αυτό που λες Αρίων είναι σωστό, και πράγματι τα μηχανήματα πάντα, κάνουν μια δουλειά γρήγορα, αλλά με ηλίθιο τρόπο. Σκέψου όμως πόσες ανθρωποώρες θα χρειαζόντουσαν, αν αντί για το μηχάνημα έβαζαν αυτιά να ακούνε τις συνομιλίες (όπως γινόταν πριν 40-50 χρόνια π.χ.).
Τώρα πράγματι το μηχάνημα θα κάνει και λάθη, αλλά:
1) Τα μηχανήμαστα βελτιώνονται, και περιορίζουν τα λάθη τους. Π.χ. θα μπορούν να απορίπτουν τη λέξη "σφαίρα" αν συνυπάρχει με τη λέξη "τρέχω", ή αν δε συνοδεύεται απο τη λέξη "καρδιά" ή "κεφάλι".
2) Ήδη, και με αυτά τα λάθη, ο όγκος της δουλειάς για τα ανθρώπινα αυτιά έχει μειωθεί κατά πολύ.

Η επιστήμη αυτή έχει προοδεύσει πολύ. Θυμηθείτε το Bletchley Park (το μέρος όπου οι σύμμαχοι "έσπαγαν" τους γερμανικούς κώδικες την περίοδο 1940-1945) με τι μέσα δούλευε... Με χαρτί και μολύβι!
Και σκεφτείτε και το πρόγραμμα SETI (Search for ExraΤerrestrial Intelligence), που είναι μια τεράστια ακρόαση διαστημικών ραδιοφωνικών παρασίτων, και ανάλυση αυτών μήπως και μέσα σε αυτά υπάρχει κάποιο λογικό σήμα. Στην ανάλυση έχω πάρει μέρος (πριν απο κάποια χρόνια) "διαθέτοντας" το PC μου. Πως γινόταν αυτό:
Επειδή αυτό που τους έλλειπε ήταν υπολογιστική ισχύς, "έσπαγαν" τα παράσιτα σε μικρά κομμάτια (μιλάμε για τεράστιο όγκο data απο το διάστημα), και εφ όσον ήσουν "εθελοντής", κατέβαζες ένα κομμάτι παράσιτο, κατέβαζες και ένα προγραμματάκι, και έβαζες το PC σου να τρέχει το πρόγραμμα (ψάχνοντας τα data) όταν δεν έκανες άλλη δουλειά. Όταν τελείωνε έστελνε το αποτέλεσμα πίσω, και σου ερχόταν νέο κομμάτι data. Η ανάλυση που έκανε ο καθένας δεν ήταν σημαντική σε όγκο, αλλά οι εθελοντές που ανέλυαν data στα PC τους ήταν μερικά εκατομμύρια παγκοσμίως... Άρα η ανάλυση γινόταν σε βάθος.
Στο τέλος ερχόταν και ειδοποίηση αν βγήκε τίποτα απο τη δουλειά που έκανε το PC σου...
Η τεχνολογία είναι σχετική και στις δυο περιπτώσεις. Είτε ψάχνεις για τρομοκράτες, είτε για εξωγήινους.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Έχω βρει σε forum το πρόγραμμα που έδειχνε στον Ευαγγελάτο..θυμάστε?

Είναι συμβατό μόνο με symbian κινητά..

Το'χει ανεβάσει κανείς?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η Ισραηλινη εταιρια ΕLTA SYSTEMS ανεκοινωσε την προηγουμενη βδομαδα, την διαθεση σε κρατικους φορεις, του νεους της συστηματος παρακολουθησης GSM,EL/K-70770. Το συστημα ζυγιζει 25 κιλα,απαιτει εναν μονο χειριστη, εχει ευαισθησια δεκτη -105dBm, ταυτοχρονη καταγραφη τεσσαρων τηλεφωνων, 16 καναλια λειτουργιας, δυνατοτητα "σπασιματος" κλειδων, κλπ.Καταγραφει φωνη και μηνυματα και λειτουργει στις ζωνες 890-915,935-960,1.710-1.785 και 1.805-1.880 MHz.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σκεφτειτε κατι που μου ειχε πει φιλος πολλα χρονια πριν
οτι ταξιδευει στον αερα ακουγετε
αλλα ειναι καταλαβετα αλλα οχι αλλοι εχουν μεσα να ακουσουν περισσοτερα αλλοι λιγοτερα
γιαυτο μην λες πολλα και μην θιγεις προσωπα και πραγματα(μερικες λεξεις ειναι σε υψηλη προτεραιοτητα) γιατι μπορει καποια μερα να σου κτυπησουν τη πορτα (εχει γινει)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν θέλω να παρακολουθήσω κάποιον, θέλω αν μπορώ να σιγουρευτώ ότι το κινητό μου είναι ασφαλές. Τίποτα παραπάνω.

Φίλε μου δυστυχώς όλα υποκλέπτονται και όλα καταγράφονται...Το θέμα είναι για να γίνει αυτό  θα πρέπει να διακινείς υψίστης σημασίας κρατικά ή εμπορικά μυστικά...

Αν πρόκειται απλά για γκομενοδουλεια....Χλωμό το βλέπω η ενδιαφερόμενη να εμπλέκεται ...Το  άθλημα απαιτεί χρόνο,κόπο και σαφώς χρήμα (Φυσικά δεν είμαι και μέντιουμ)...

Απλά κάνεις σωστή επιλογή των λεγόμενων σου ...Ακόμα η επιλογή του να μιλάς κωδικοποιημένα (με την κοινή συμφωνία των συχνών ομιλητών σου ) είναι καλή λύση ...έχουν καταγραφεί πετυχημένες περιπτώσεις  κωδικοποιημένης επικοινωνίας :)  ;)...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια,παρακολουθηση μειλ παίζει?δηλ να δεις τα μέιλ της γκομενας που γουστάρεις αν εχεις το μειλ της?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε παιδια,παρακολουθηση μειλ παίζει?δηλ να δεις τα μέιλ της γκομενας που γουστάρεις αν εχεις το μειλ της?

Εαν το email είναι webικο (yahoo,hotmail,gmail κ.α) είναι δύσκολο..Σκέψου ότι αυτες οι εταιρίες  έχουν επένδυσει τεράστια ποσά από αρχή γέννησης του internet στην ανάπτυξη συστημάτων ασφαλείας με στόχο να κάνουν την υπηρεσία τους τη δημοφιλέστερη και πλέον αποδεκτή...

Κυκλοφορούν στο internet ''καλοπροαίρετοι δήθεν hackers'' οι οποίοι έναντι αμοιβής υπόσχονται παραβίαση οποιουδήποτε email...Πάρα πολλοί στη προσπάθεια τους να διαβάσουν το email της γκόμενας έδωσαν λεφτά χωρίς κανένα αντίκρυσμα..ΠΡΟΣΟΧΗ !! :)

Από την άλλη εάν ο ''στόχος ''έχεις μπει από τον υπολογιστή σου στο email της, με ένα πρόγραμμα password recovery μπορείς εύκολα να βρεις τον κωδικό (κυκλοφορούν πολλά).. ;)

Όπως και να έχει όμως φίλε  είναι ελαφρώς ατόπημα....Και στην περίπτωση επιστράτευσης hacker είναι σίγουρα ποινικό εγκληματάκι... :cool2:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
AssFiller καλα στο Pc της ειναι δυσκολο να πας..
Ομως θυμαμαι πριν 3-4 χρονια ενας κολλητος που ειχε μπει ετσι σε ενα μειλ της τοτε γκομενας του και ειχε δει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
εστελνε φωτο της και ρομαντικες παπαριες σε αγνωστους που γνωριζε στα τσατ!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
AssFiller καλα στο Pc της ειναι δυσκολο να πας..
Ομως θυμαμαι πριν 3-4 χρονια ενας κολλητος που ειχε μπει ετσι σε ενα μειλ της τοτε γκομενας του και ειχε δει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
εστελνε φωτο της και ρομαντικες παπαριες σε αγνωστους που γνωριζε στα τσατ!

Σίγουρα η γκόμενα κράταγε τους κωδικού της κάπου χειρόγραφα...για να μην τους ξεχάσει...Ο φίλος μάλλον ψαχούλεψε και στάθηκε τυχερός... ;)

Αλλά βρε τρελόπαιδο...άντε και μπήκες...αυτό θα κάνεις μια ζωή???Θα ψάχνεις κινητά και email??? Χαλάρωσε και θα δεις ότι σε λιγάκι αυτή θα ψάχνει (η κλασσική γυναικεία εναλλακτική λογική )..Από το να τυραννιέσαι εσύ καλύτερα η άλλη..!!!! ;) :rockon:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Έχω μία πολύ σοβαρή υποψία όμως ότι παρακολουθείται το δικό μου κινητό.
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο "σημάδι" να αναφέρω, ούτε έχω παρατηρήσει κάποιας μορφής παράξενη λειτουργία...
Απλά έχω πολύ σοβαρές υποψίες. Μην αναλύω το γιατί τώρα...δεν υπάρχει λόγος...

Θέλω αν κάποιος από σας γνωρίζει κάτι να το καταθέσει.
Μπορώ πχ να απευθυνθώ κάπου να μου πουν αν όντως το κινητό μου παρακολουθείται?
Υπάρχει κάποιος που να έχει τις απαραίτητες γνώσεις?
Έχω ένα Sony Ericsson S700i.

Άλλαξε συσκευή κινητού που δεν έχει τεχνολογία Symbian...Προτείνω κινητό με Microsoft Windows Mobile (ή πάρε κάποιο παλιό με πράσινη οθόνη δες Alcatel 511) να δεις για πότε οι επίδοξοι παρακολουθητές θα πάρουν τα αρχίδια τους :P Σε καμιά περίπτωση κινητό με Symbian λειτουργικό...

Υ.Γ Το κινητό που έχουμε στη δουλειά το έχουμε για να μιλάμε άρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η διάρκεια της μπαταρίας και το πόσο ελαφρύ είναι. Bluetooth, wireless, internet εν γένει μακριά από κινητό εργασίας εκτός αν είναι απαραίτητα για την εργασία μας

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το κινητό που έχουμε στη δουλειά το έχουμε για να μιλάμε άρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η διάρκεια της μπαταρίας και το πόσο ελαφρύ είναι. Bluetooth, wireless, internet εν γένει μακριά από κινητό εργασίας

+ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ βέβαια...

mechpanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για το bluetooth δε συμφωνώ...κάποιος που στην δουλειά του μιλάει 1+ ώρα την ημέρα στο κινητό, δεν χρωστάει τίποτα να κάνει το κεφάλι του φούρνο μικροκυμάτων! Απλά το bluetooth το κλειδώνεις για την δικιά σου συσκευή (ακουστικό) μόνο. Και δεν έχεις να φοβάσαι και πολλά από το bluetooth, λίγο δύσκολο αυτός που σε παρακολουθεί να βρίσκεται σε εμβέλεια 10m...
Κατά τα άλλα παρακολουθήσεις μέσω κινητών μην ακούω ότι δεν γίνονται! Ξέρω περίπτωση που όχι μόνο ΤΙ ειπώθηκε, αλλά και ώρα και σε ΠΟΙΟΝ ειπώθηκε έμαθε η ενδιαφερόμενη πλευρά. Τώρα το πώς μόνο δεν ξέρω. Κάνω κακές παρέες ε;;; :think:

Α και κάτι άλλο για τον φίλο που άνοιξε το θέμα και έχει την απορία...εκτός από τηλέφωνα, είναι πολύ πιο εύκολο και απλό (απλά το χρήμα κοινώς να πέσει και όλα γίνονται) να στηθεί μικρόφωνο ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, που πιάνει μια ολόκληρη περιοχή που μπορεί εσύ να κινείσαι, να απομονώνει την φωνή σου και να καταγράφει συνεχώς τι λές. Από γνωστό γνωστού το έχω ακούσει και αυτό δεν έχω προσωπική εμπειρία...Κακές παρέες και πάλι! :dancing:

Οι γνώστες του θέματος μην με παρεξηγήσουν δεν το παίζω ξερόλας, απλά βάζω άλλη μια παράμετρο από κάποια πράγματα που έχω ακούσει (αλλά δεν έχω δει. αν είναι παραμύθια, τι να σας πω!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom