Να πω κι εγώ την άποψη και τις εμπειρίες μου.
1. Και μονο που λες ότι θα βγεις με σκοπό να κάνεις κάτι, θα καταλήξεις να τρως μπουγάτσα και μετά να παίζεις απογοητευμένος το πουλάκι σου. Αυτά δε γίνονται με πρόγραμμα, βγαίνεις να περάσεις καλά κι αν προκύψει κάτι, καλώς, χωρίς άγχος, cool.
2. Αν είναι να βγεις μονος, πήγαινε για σινεμά ή φαγητό. Οπως είπαν κι άλλοι, αν δεν είσαι ο Αλέξης Γεωργούλης και δεν παίζεις σε ταινία, δε παίζει να κάνεις κάτι μόνος. Πάρε έναν κολλητό.
3. Κοριτσοπαρέες 3 γυναικών και πάνω, δεν ασχολείσαι καν. Εχουν βγει να περάσουν καλά, δεν έχουν την όρεξη μας.
4. Ολο το παιχνίδι πια είναι online, καλώς ή κακώς. Εχω ζήσει σε νησιά πολλά χρόνια, από μικρά, νορμαλ μέχρι και Σαντορίνη. Αθήνα είμαι από το Δεκέμβριο, ότι έχω κάνει εδώ, είναι από online (bubble, tinder κοκ). Και πάλι πιο δύσκολα από επαρχία και σε αυτό το τομέα. Στην επαρχία γενικά δικτυώνεσαι πιο εύκολα και παίζεις παιχνίδι, εδώ γαμάς όποτε θες σε πιάτσες, στουντιος κοκ κοκ.
5. Οταν την πέσεις σε γυναίκα, τα βασικά δύο είναι αν είναι σε mood και αν της αρέσεις. Και φυσικά το timing. Εχω δει Σαντορίνη να κερνάνε όλο το βράδυ τουρίστριες, να χορεύουν στα μπαρ, να γίνονται λιώμα και να φεύγουν μόνες για ξενοδοχείο. Κι εγώ πηδούσα τουρίστριες στην παραλία μέσω tinder, γνωριμία, παραλία, κρασί και φύγαμε
6. Οπως είπαν και άλλοι, το φλέρτ παίζεται παντού, όπου βρεις ευκαιρία και κάτι έξυπνο να πεις, το προσπαθείς. Δε χρειάζεται να περιμένεις το μπαράκι. Προσωπικά εδώ στην Αθήνα το θεωρώ πιο δύσκολο και απρόσωπο το concept. Ισως είναι και θέμα συνήθειας.
Πάντως για την καυλάντα θα γούσταρα κάνα ποτάκι σε τέτοιο μαγαζί, με τη λογική όμως να πάμε να περάσουμε καλά, να καυλαντίσουμε και ότι κι αν προκύψει (που δύσκολα θα προκύψει, πιο εύκολα να γίνει κάτι σε κάνα swinger club αν πας με καμμιά φίλη τρελιάρα και openmind) ;)