Εκεί μασάω και εγώ,ψηλέ μου...........τυπε που να γαμησει καμια νανα
καμια συλβια
καλα για τα γκρανια στο τριγωνο δεν το συζητω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρακαλώ βοηθήστε με!Στοματικός Έρωτας και HIV
- Μέλος που άνοιξε το νήμα van Gogh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τυπε καμια συνεργασια φερη με λοβ δεν βλεπεις?
όχι ο πρόεδρος δεν συνεργάζεται με προδότες! ο λοβέρδος αν και μορφωμένος με μεγάλες αναπτυξιακές πολιτικές ήταν μέχρι πριν λίγο στο γκρουπάκι παπαδήμου, τώρα με το καινούριο αντιμνιμονιακο κόμμα έκανε μια κίνηση σωστή αλλα ο πρόεδρος βάζει πλώρη για πολύ μεγάλα πράγματα και θα το δεις! οι πληροφορίες μου λένε ότι θα κάνει συμμαχία με ιταλία, προβλέπονται πολύ καυτά τα πολιτικά δρώμενα!
Με τόση πρέζα που είχε πιει η γκόμενα-ζάκι......δεν κολλάει τίποτα.............ετσι κολλαει το ειτζ τυπε :S
Τί άκουσες για την Ιταλία,είπε τίποτα στην εκπομπή του;όχι ο πρόεδρος δεν συνεργάζεται με προδότες! ο λοβέρδος αν και μορφωμένος με μεγάλες αναπτυξιακές πολιτικές ήταν μέχρι πριν λίγο στο γκρουπάκι παπαδήμου, τώρα με το καινούριο αντιμνιμονιακο κόμμα έκανε μια κίνηση σωστή αλλα ο πρόεδρος βάζει πλώρη για πολύ μεγάλα πράγματα και θα το δεις! οι πληροφορίες μου λένε ότι θα κάνει συμμαχία με ιταλία, προβλέπονται πολύ καυτά τα πολιτικά δρώμενα!
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τί άκουσες για την Ιταλία,είπε τίποτα στην εκπομπή του;
ακούγεται στους κύκλους, για διεθνές αντιμνιμονιακο! άσε γιατί δεν θέλω να ματιάσουμε τον πρόεδρο!
Επισκέπτης
όχι ο πρόεδρος δεν συνεργάζεται με προδότες! ο λοβέρδος αν και μορφωμένος με μεγάλες αναπτυξιακές πολιτικές ήταν μέχρι πριν λίγο στο γκρουπάκι παπαδήμου, τώρα με το καινούριο αντιμνιμονιακο κόμμα έκανε μια κίνηση σωστή αλλα ο πρόεδρος βάζει πλώρη για πολύ μεγάλα πράγματα και θα το δεις! οι πληροφορίες μου λένε ότι θα κάνει συμμαχία με ιταλία, προβλέπονται πολύ καυτά τα πολιτικά δρώμενα!
Τι είναι αυτά που λες ρε πόντιε;
Τι πίνεις;
Συνημμένα
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Την άλλη φορά είχα δει γεράκο με χαίτη,να βάζει ακάποτο κωλοδάχτυλο σε ζάκι.....μην την ψάχνεις.... :S
σε ωραίο περιβάλλον γαμάς αδερφέ!
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τι είναι αυτά που λες ρε πόντιε;
Τι πίνεις;
Τραβα γαμήσου ΚΟΥ-ΜΟΥΝΙ μην φωνάξω τον laki33!
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μακάρι να γίνει κάτι γιατί η Μέρκελ πολλά έχει κάνει,κάποιος πρέπει να την βάλει στη θέση της.
έλα pm να τα συζητήσουμε μην σπαμαρουμε το θέμα να σου πω πολλά για τον πρόεδρο!
Επισκέπτης
Τραβα γαμήσου ΚΟΥ-ΜΟΥΝΙ μην φωνάξω τον laki33!
Δεν είμαι κομμούνι πόντιε!Αν και αυτό λάθος το έγραψες!
Εγώ, ναι θα γαμήσω απόψε, έχεις δίκαιο!
Εσύ, ως συνήθως, θα τραβήξεις μία μαλακία και θα πλύνεις και τα χεράκια σου!
Ή μήπως θα προσπαθήσεις να τραβήξεις δύο μαλακίες και θα λιποθυμίσεις, πριν τελειώσεις τη δεύτερη;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπεακούγεται στους κύκλους, για διεθνές αντιμνιμονιακο! άσε γιατί δεν θέλω να ματιάσουμε τον πρόεδρο!
η επανασταση θα ξεκινησει απτον φερη
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ετσι τυπε
η επανασταση θα ξεκινησει απτον φερη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Παίδες καλησπέρα,
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
Τουλαχιστον το ευχαριστηθηκες?
Θες πολύ δουλειά ακόμα φίλε........πρέπει να σε κάνουμε κομάντο,είναι δύσκολες εποχές......σε ωραίο περιβάλλον γαμάς αδερφέ!
Frakin_Cylon
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
[quote author=van Gogh link=topic=158106.msg4089244#msg4089244 date=1348658054
Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
[/quote]
Οι μαλακες
Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
[/quote]
Οι μαλακες
Ξαπλάριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παίδες καλησπέρα,
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
Like all sexual activity, oral sex carries some risk of HIV transmission when one partner is known to be infected with HIV
The risk of HIV transmission from an infected partner through oral sex is much less than the risk of HIV transmission from anal or vaginal sex
www.cdc.gov/hiv/resources/factsheets/oralsex.htm]http://www.cdc.gov/hiv/resources/factsheets/oralsex.htm[/url]
υγ. εστίαζε κλειτορίδα απέφευγε κόλπο εαν είσαι τόσο μουνόλαγνος και θες να δώσεις μια "ροπή" στη κορασίδα για καλύτερη απόδοση, όσο μπορείς να αποφύγεις την "έξοδο" των υγρών (όσο μππορεί να θεωρήθει προφύλαξη αυτό..)