Νέα

Παρακαλώ βοηθήστε με!Στοματικός Έρωτας και HIV

• Μέλος που άνοιξε το νήμα van Gogh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αυτοι θελουν να ικανοποιουν γυναικες
και μαλιστα στα μπουρδελα τυπε
εγω θα το πω αλλιως αν εχεις πιει ενα καραβι ουισκι χανεις τον ελενγχο δεν σου σηκωνετε ουτε και η ναομι καμπελ να στον ρουφιξει και εκει που εχεις φαει τα νεφρα σου απο τα ποτα και απο την γκομενα την κανεις γλυφομουνι μπας και ρεφαρεις λιγο που δεν γαμας λογο σουρας.. :2funny: :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει γλυφομούνι σε πουτάνα.

Εγώ κάποτε έκανα αυταρχικο session με επαγγελματια αφέντρα κι αυτή μου ζητησε να της γλυψω το μουνι. Τότε εγώ αρνήθηκα εξηγώντας της πως μπορεί να κολλήσω AIDS η άλλο ΣΜΝ κι αυτή μου είπε πως το AIDS δεν κολλάει με γλυφομούνι πράγμα που ασφαλώς και δεν πιστεύω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω θα το πω αλλιως αν εχεις πιει ενα καραβι ουισκι χανεις τον ελενγχο δεν σου σηκωνετε ουτε και η ναομι καμπελ να στον ρουφιξει και εκει που εχεις φαει τα νεφρα σου απο τα ποτα και απο την γκομενα την κανεις γλυφομουνι μπας και ρεφαρεις λιγο που δεν γαμας λογο σουρας..
τυπε καλα ξηγιεσαι
αλλα να σου θυμισω οτι και ο λιονταρης τα παρανομα εξτραδακια στο ποτα τα ειχε δικαιολογησει :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παίδες καλησπέρα,

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα :P Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ :(Πείτε μου  βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;

f7dbcc62c453bf325dfde66125cf6659_image_document_large_featured_borderless.jpg

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τελικά ή πολύ ανώμαλος είμαι ή πολύ μπροστά....

Να τις δείτε πως κάνουν όλες στο γλειφοκώλι.... πεθαίνουν από καύλα... μετά ό,τι και να ζητήσεις στο δίνουν...

Ο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι
  κι όποιο ςτον κώλο δεν γαμεί, τυφλός πάει στον Αδη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

johnkont

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
jaygatsby o kindunos einai idios apo & gia tous 2.... omws file mou min agxwnesai. opws sou eipan kai oi giatroi,an i poutanara auti ferei ton HIV ,gia na se kollisei ,tha prepei na exise sto stoma sou (iparxei sta swmatika igra) i na eixe kapoia sxismi-pligi sti mounathra tis,kai na ipir3e epafi me dikia sou pligi-sxismi sto stoma...An i aftha emfanistike afotou gamithikes mazi tis, pio pithanon einai apla na min tirouse sinthikes ugeiinis (na itan axiristi,opote oi trixes eixan mazepsei mikroorganismous i apla na to eixe wres aplito) .Kane esi exetaseis se ligo kairo,giati kai twra na kaneis,den tha s deixei kati,prepei na perasei 1-2 mines ,gia na xeis to kefali sou(to panw) isixo.kali epituxia filaraki

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6

Ηρεμησε φιλε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα τσεκαρε και αυτο που σου στελνω,και να ξερσειs ειμαι μεσα στο τομεα τηs υγειαs-φαρμακου οποτε πιστεψε το. Βεβαια καλο ειναι να αποφευγειS και τα '' επικινδυνα σπορ'' χαχαχα !!! ηρεμησε φιλε  και καλεs διαδρομεs.....αυτα !!!

Αυτο ειναι το σωστο ,εγω προσωπικα παντα κανω στοματικο και μου κανουν χωρις προφυλαξη και δεν εχω παθει ποτε τιποτα και ειμαι ηδη πανω απο 50 ετων ,αρκει βεβαια να μην εχεις πληγες ,στο στομα και στο πεος ,τα αλλα αστα στην ανοσια που υπαρχει σε καθε σωμα .

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παίδες καλησπέρα,

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα :P Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ :(Πείτε μου  βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;

ηρθε η ωρα να τιμωρηθεις

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6

Να τις δείτε πως κάνουν όλες στο γλειφοκώλι.... πεθαίνουν από καύλα... μετά ό,τι και να ζητήσεις στο δίνουν...

Πολ μπροστα...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
τουλαχιστον θα πας απο γλυφομουνι

αλλοι πηγαν απο πολεμο, πεινα, αρρωστειες..

xxaxxaxaxaxax φοβερο. ειναι οπως αυτο που λεει ο τζιμακος: αλλοι τα λεφτα τους τα τρωνε στις πουτανες,αλλοι στα μπουρδελα,αλλοι στο ποτο,αλλοι στα ναρκωτικα,εγω τα δινω στον Νταλαρα  :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Παίδες καλησπέρα,

Ολοι  απο  κατι  θα  πεθανουμε  , εσυ  μαλλον  απο  aids  ,αυτα εχει  η  ζωη  δυστυχως

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ενταξει το γλυφομουνι παει και ερχετε το κανω και ας μην μαρεσει :grin:.. Αλλα γλυφοκωλι :grin: δεν μου εχει ερθει ποτε στο μυαλο να κανω ακομα και σε γκομενες που εσπασα παλια.. Και τις γαμουσα κωλο μουνι λαρρυγι μεχρι να γηνει ο πουτσοκεφαλος μου αντρικο καρυδι στο λαρυγγα τις αλλα γλυφωκολι ακομα και σουρα πιτα τσιτα δεν μου ηρθε ποτε στο μυαλο να κανω.. Μηπως δεν ειμαι καλα?
Φιλαρακο,εγω κανω στις καιρους παρτενερ μου και γλυφοκωλι και μαρεσει να τις βλεπω να σπαρταρανε σαν τσιπουρες. απλα εγω παντα φροντιζω να εχω μονιμες σχεσεις με κοπελες που γουσταρω και ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΕΣ,διοτι και πιο καθαρες ειναι και πιο πολυ φροντιζουν την υγιεινη τουσ,οπως οι ρωσσιδες,Ουκρανες και οι Ασιατισσες-οχι ολες αλλα κυριως θαυλανδη και βιετναμ... Τωρα ενταξει,εγω οποτε εκανα γλυφοκωλι,ητανε ολες πεντακαθαρες και γλυκιες.Α! και παντα ξενες...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1

Αν το γλυφοκωλι ειναι ανωμαλια,τοτε ειιμαστε ανωμαλοι.Εγω μαζι σου συναδελφε  :grin:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αυτο ειναι το σωστο ,εγω προσωπικα παντα κανω στοματικο και μου κανουν χωρις προφυλαξη και δεν εχω παθει ποτε τιποτα και ειμαι ηδη πανω απο 50 ετων ,αρκει βεβαια να μην εχεις πληγες ,στο στομα και στο πεος ,τα αλλα αστα στην ανοσια που υπαρχει σε καθε σωμα .

Αν το σύστημα υγείας λειτουργούσε θα σε έπαιρνε από το αυτή και θα σου έριχνε φυλακή! εκτος ότι γαμάτε πουτάνες που πάει ο κάθε ένας άπλυτος,βρομιάρης,λαθρομετανάστης(έλεος) το θεωρείτε και προνόμιο να σας τσιμπουκοσουνε και χωρίς καποτά και τους παίρνετε και γλιφομουνι mpiaxxxxxx το ότι έχουνε όλες κάποιο αφροδίσιο δεν το σκέφτεστε και ότι γαμάει ο κάθε μαύρος,πακιστανός,πρεζόνι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αν το σύστημα υγείας λειτουργούσε θα σε έπαιρνε από το αυτή και θα σου έριχνε φυλακή! εκτος ότι γαμάτε πουτάνες που πάει ο κάθε ένας άπλυτος,βρομιάρης,λαθρομετανάστης(έλεος) το θεωρείτε και προνόμιο να σας τσιμπουκοσουνε και χωρίς καποτά και τους παίρνετε και γλιφομουνι mpiaxxxxxx το ότι έχουνε όλες κάποιο αφροδίσιο δεν το σκέφτεστε και ότι γαμάει ο κάθε μαύρος,πακιστανός,πρεζόνι.

Γιατί μόνο φυλακή; Εγώ λέω κρεμάλα!
Τα θέλετε μωρέ και τα λέτε, που θα του γίνεις και ελεγκτής στο κρεβάτι του;

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί μόνο φυλακή; Εγώ λέω κρεμάλα!
Τα θέλετε μωρέ και τα λέτε, που θα του γίνεις και ελεγκτής στο κρεβάτι του;

γιατί αυτός αύριο,μεθαύριο θα πάει να γαμήσει καμια ανυποψίαστή και θα τις κολλήσει ότι παράσημο έχει πάρει από την Aφρική και το Auganistan που πάνε και γαμάνε εκεί που το κάνει χωρίς προφύλαξη! μετά θα φταίει ο πατέρας τiς να τον κυνηγάει με καμια καραμπίνα???

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν το σύστημα υγείας λειτουργούσε θα σε έπαιρνε από το αυτή και θα σου έριχνε φυλακή! [size=12pt]εκτος ότι γαμάτε πουτάνες [/size] που πάει ο κάθε ένας άπλυτος,βρομιάρης,λαθρομετανάστης(έλεος) το θεωρείτε και προνόμιο να σας τσιμπουκοσουνε και χωρίς καποτά και τους παίρνετε και γλιφομουνι mpiaxxxxxx το ότι έχουνε όλες κάποιο αφροδίσιο δεν το σκέφτεστε και ότι γαμάει ο κάθε μαύρος,πακιστανός,πρεζόνι.
Ρε παλικάρι, μπας κι είσαι σε λάθος forum...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom