Γιολάντης
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Αν ματώνει το ούλο κάτσε σπίτι...και βγες μόνο για οδοντίατρο.
μου έδωσε μια αλοιφή και προβιοτικά prodilac
Αν ματώνει το ούλο κάτσε σπίτι...και βγες μόνο για οδοντίατρο.
ρε σοβαρα τωρα προφυλακτικο στη γλωσσα;;Πάντα εγώ!
Χρησιμοποιώ μετά τον αγώνα στοματικό διάλυμα ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Αν θέλεις βάλε προφυλακτικό στην γλώσσα σου και κάνε την δουλειά σου...αλλά αυτό με το διάλυμα κάνε το.
Μου έχουν κάνει μερικές φορές γλειφοκωλια με προφυλακτικό στη γλώσσα ...αν το κάνουν οι κοπέλες γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;Μπροστά στην ασφάλεια δεν έχει σιχαμαρες.ρε σοβαρα τωρα προφυλακτικο στη γλωσσα;;
Έτσι έκανε μια φίλη μου γλυφοκωλι σε ένανΜου έχουν κάνει μερικές φορές γλειφοκωλια με προφυλακτικό στη γλώσσα ...αν το κάνουν οι κοπέλες γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;Μπροστά στην ασφάλεια δεν έχει σιχαμαρες.
Εγώ δεν το έχω κάνει αλλά χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ στοματικο διάλυμα μετά τον αγώνα.
Ακόμα πιο μετά φαγητό...για να πάνε όλα κατω!
ε;Εγώ δεν το έχω κάνει αλλά χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ στοματικο διάλυμα μετά τον αγώνα.
Πέθανε για τις καύλες της...ελπίζω να υπάρχει ειδικό τμήμα για αυτήν και για εμάς στον Παράδεισο.Έτσι έκανε μια φίλη μου γλυφοκωλι σε έναν
Με προφυλακτικό στην γλώσσα της…
Και μετά από 3 μερες την πήρα κηδεία…
Είχε δυσανεξία στο latex…
τύποι όλοι, η επιστημονική ομάδα του bou μου έστειλε μήνυμα/απάντηση στο ερώτημα τουΠαίδες καλησπέρα,
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
Μου έχουν κάνει μερικές φορές γλειφοκωλια με προφυλακτικό στη γλώσσα ...αν το κάνουν οι κοπέλες γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;Μπροστά στην ασφάλεια δεν έχει σιχαμαρες.
εννοώ ότι είναι άβολο επισης αν καταλάθος βάλεις την γλώσσα σου μέσα είναι σαν να εκανες ακα. εχει σημασία αν εχει βγαλει υγρα η κοπελα, είναι ισως πιο επικινδυνο τοτε παρα οταν ειναι στεγνη για να κολλησεις κατι;;;;Μου έχουν κάνει μερικές φορές γλειφοκωλια με προφυλακτικό στη γλώσσα ...αν το κάνουν οι κοπέλες γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;Μπροστά στην ασφάλεια δεν έχει σιχαμαρες.
Ακόμα πιο μετά φαγητό...για να πάνε όλα κατω!εννο
η μεμβρανη δε θα ελεγα οτι ειναι για τους τσιγκουνηδες, τουναντίον .Χρησιμοποιήστε προφυλακτικά γλώσσας. Για τους τσιγκούνηδες υπάρχει η λύση της πλαστικής μεμβράνης. Εφαρμόζει απόλυτα. Ψεκάστε την λίγο μετά την εφαρμογή με ηλιέλαιο να έχει υγρασία ώστε να μοιάζει η περίπτωση με υγρά μουνιού και κρέμες. Αυτό ήταν!
γουατΧρησιμοποιήστε προφυλακτικά γλώσσας. Για τους τσιγκούνηδες υπάρχει η λύση της πλαστικής μεμβράνης. Εφαρμόζει απόλυτα. Ψεκάστε την λίγο μετά την εφαρμογή με ηλιέλαιο να έχει υγρασία ώστε να μοιάζει η περίπτωση με υγρά μουνιού και κρέμες. Αυτό ήταν!
Τι παίχτηκε τελικά μ'αυτόν? Πέθανε μέχρι τώρα?Παίδες καλησπέρα,
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
Κατά 99% δεν κολλάς,η αφθα είναι μόλυνση δεν παίρναει ο ιός, απλά η αφθα αιμορραγει εύκολα και εκει μπορεί να συμβεί, με αιμορραγουσα αφθα και κολλάς και σε κολλανε,θα πρεπει να εισαι σίγουρος ότι η κοπέλα είναι οροθετικη βεβαια για να έχεις το 1% να κολλησεις έτσι.Παίδες καλησπέρα,
Θα έκανες με προφυλακτικο, αν έκανες χωρίς τοτε θα ξέραμε σίγουρα τι παίζειΓαμησες...
Στο θεμα μας τωρα van Gogh , οι πιθανοτητες να εχεις κολλησει κατι ειναι ελαχιστες.
Παρολα αυτα κανε εξετασεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Εγω εκανα σεξ με ιεροδουλη που ειχε... (ειχε τελικα? ) AIDS (Νατασσα) και δεν πανικοβληθηκα τοσο.
Δεν πιστευω οτι εχεις κατι. Μην ανησυχεις.
Τους έδωσα μια εναλλακτική. Φοβερη ιδέα ε;γουατ
δε
φακ
ρε μαστορες ναουμε ???
Δεν είναι τίποτα ,κι'ένας φίλος μου το κανε και πέθανε !Παίδες καλησπέρα,