Νέα

Παρακαλώ βοηθήστε με!Στοματικός Έρωτας και HIV

• Μέλος που άνοιξε το νήμα van Gogh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Παίδες καλησπέρα,

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα :P Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ :(Πείτε μου  βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
Μην τρελενεσαι οπως λεει κ ενας συναγωνιστης απο εδω εσυ θα πεθανεις απο ττο αγχος,κατα ρχας θα πρεπει να ξερεις οτι δεν κολλας τοσο ευκολα aids εαν ητανε τοσο ευκολα απο τσιμπουκια κ γλειφομουνια θα χε ξεκληρισει ολοι η χωρα,κακως εκανες,αλλα μην τρελενεσαι,η πιθανοτητες να κολησεις ειναι παρα μα παρα πολυ μικρες :s&m_3:,ειναι πολυ οι παραγοντες που πρεπει να υπαρξουν για να εχεις τετοιο λοττο απο γλυφομουνι,να ειναι η αλλη οροθετικη εσυ να εχεις πληγες με αιματα εν ολιγοις να εχεις φαει ξυραφια απο το στομα,η αλλη να εχει περιοδο,εδω αλλοι εχουν γαμησει ακαποτα :s&m_3: :jerking: :headbang: :headbang: επομενως κοιτα να μην  ξανακανεις καμμια τετοια μαλακια,παντα με προφυλαξη,πηγαινε κ σε εναν γιατρο να σου φυγει κ το αγχος κ ολα καλα θα πανε θα το δεις ;) ;)ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ,εγλειψες τωρα εκει λιγο το μπιλακι της κατω κ κοντευεις να μεινεις απο καρδια.......

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Ηρεμησε φιλε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα τσεκαρε και αυτο που σου στελνω,και να ξερσειs ειμαι μεσα στο τομεα τηs υγειαs-φαρμακου οποτε πιστεψε το. Βεβαια καλο ειναι να αποφευγειS και τα '' επικινδυνα σπορ'' χαχαχα !!! ηρεμησε φιλε  και καλεs διαδρομεs.....αυτα !!!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
οντως εισαι ανωμαλαρα δικε μου :S

Μάστορα ψήνεσαι απ' οτι κατάλαβα να μυρίζει η μούνα αυτή τη μεθυστική μυρωδιά που σε ζαλίζει και σε συνεπαίρνει και το κωλοτρυπίδι να εχει ενα καφετί στολισμό τριγύρω ε?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
πω πω ρε τυπε ξινο σου βγηκε το γλυφομουνι..
επειδη το εχω εξαντλησει το θεμα πανω σε αυτα ,hiv με γλειψιμο δεν κολας ευκολα,
στη θεση σου θα ανησυχουσα για τα βακτηρια και τους μυκητες που ρουφηξες...στην υγεια σου!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάστορα ψήνεσαι απ' οτι κατάλαβα να μυρίζει η μούνα αυτή τη μεθυστική μυρωδιά που σε ζαλίζει και σε συνεπαίρνει και το κωλοτρυπίδι να εχει ενα καφετί στολισμό τριγύρω ε?
τυπε αν κανεις γλυφομουνι καντο σωστα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο ιός HIV βρίσκεται στα σωματικά υγρά αλλα όχι στο σάλιο. Άρα σε οποιαδήποτε μορφή στοματικού κίνδυνο διατρέχει ο "ενεργητικoς" δηλαδή η γυναικα στo fellatio (γιατί έρχεται ίσως σε επαφή με το σπέρμα) και ο άνδρας στο cunnilingus (γιατί έρχεται σχεδόν πάντα σε επαφή με τα κολπικά υγρά). Περαιτέρω ισχύουν και οι προϋποθέσεις πληγών ώστε μέσώ υγρών και πληγής να περάσει ο ιός στον άλλο άνθρωπο.

Για άλλες ασθένειες δεν γνωρίζω,

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μην τρελενεσαι οπως λεει κ ενας συναγωνιστης απο εδω εσυ θα πεθανεις απο ττο αγχος...ειναι πολυ οι παραγοντες που πρεπει να υπαρξουν...,η αλλη να εχει περιοδο.....

Και στα κολπικά υγρά είναι ο ιός HIV όχι μονο στο αίμα τnς γυναικας.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
STDs

Chlamydia, human papillomavirus (HPV), gonorrhea, herpes, hepatitis (multiple strains), and other sexually transmitted diseases (STDs)—including HIV—can be transmitted through oral sex. While the exact risk of transmitting HIV through oral sex is unknown, it is generally thought to be lower than other sex practices. The risks from most of these types of infections are generally considered far less than those associated with vaginal or anal sex.

If the receiving partner has wounds or open sores on their genitals, or if the giving partner has wounds or open sores on or in their mouth, or bleeding gums, this poses an increased risk of STD transmission. Brushing the teeth, flossing, undergoing dental work, or eating crunchy foods such as chips relatively soon before or after giving oral sex can also increase the risk of transmission, because all of these activities can cause small scratches in the lining of the mouth. These wounds, even when they are microscopic, increase the chances of contracting STDs that can be transmitted orally under these conditions. Such contact can also lead to more mundane infections from common bacteria and viruses found in, around, and secreted from the genital regions.

HPV and oral cancer

Links have been reported between oral cancer and oral sex with HPV-infected people. In 2005, a research study at the College of Malmö in Sweden suggested that performing unprotected oral sex on a person infected with HPV might increase the risk of oral cancer. The study found that 36 percent of the cancer patients had HPV compared to only 1 percent of the healthy control group.

Another recent study suggests a correlation between oral sex and head and neck cancer. It is believed that this is due to the transmission of human papillomavirus (HPV), a virus that has been implicated in the majority of cervical cancers and which has been detected in throat cancer tissue in numerous studies. The New England Journal of Medicine study concluded that people who had one to five oral-sex partners in their lifetime had approximately a doubled risk of throat cancer compared with those who never engaged in this activity and those with more than five oral-sex partners had a 250% increased risk.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια ενταξει το γλυφομουνι παει και ερχετε το κανω και ας μην μαρεσει :grin:.. Αλλα γλυφοκωλι :grin: δεν μου εχει ερθει ποτε στο μυαλο να κανω ακομα και σε γκομενες που εσπασα παλια.. Και τις γαμουσα κωλο μουνι λαρρυγι μεχρι να γηνει ο πουτσοκεφαλος μου αντρικο καρυδι στο λαρυγγα τις αλλα γλυφωκολι ακομα και σουρα πιτα τσιτα δεν μου ηρθε ποτε στο μυαλο να κανω.. Μηπως δεν ειμαι καλα?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ρε παιδια ενταξει το γλυφομουνι παει και ερχετε το κανω και ας μην μαρεσει :grin:.. Αλλα γλυφοκωλι :grin: δεν μου εχει ερθει ποτε στο μυαλο να κανω ακομα και σε γκομενες που εσπασα παλια.. Και τις γαμουσα κωλο μουνι λαρρυγι μεχρι να γηνει ο πουτσοκεφαλος μου αντρικο καρυδι στο λαρυγγα τις αλλα γλυφωκολι ακομα και σουρα πιτα τσιτα δεν μου ηρθε ποτε στο μυαλο να κανω.. Μηπως δεν ειμαι καλα?
Ανοιξε δικό σου θεμα να σε κρίνουμε :rockon: :rockon:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μην τα χάνεις φίλε και ηρέμησε :sunglasses:

Αλλά καλά σαράντα σου εύχομαι :grin:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ετσι μάγκες μου!γλειφτε τις τάνες να τις ικανοποιησετε!!
τους λειπει και το χρειαζονται!!

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216

Stories