apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε και εγω λεω οτι ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα αλλα δεν με πιστευουνμπουχαχαχα...ποιος κανει γλυφοκωλι σε πουτανα? εδω δεν κανουμε στην γκομενα μας...
τυπε και εγω λεω οτι ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα αλλα δεν με πιστευουνμπουχαχαχα...ποιος κανει γλυφοκωλι σε πουτανα? εδω δεν κανουμε στην γκομενα μας...
εμ τι να σε κλασσει θες?τυπε και εγω λεω οτι ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα αλλα δεν με πιστευουν
Μην τρελενεσαι οπως λεει κ ενας συναγωνιστης απο εδω εσυ θα πεθανεις απο ττο αγχος,κατα ρχας θα πρεπει να ξερεις οτι δεν κολλας τοσο ευκολα aids εαν ητανε τοσο ευκολα απο τσιμπουκια κ γλειφομουνια θα χε ξεκληρισει ολοι η χωρα,κακως εκανες,αλλα μην τρελενεσαι,η πιθανοτητες να κολησεις ειναι παρα μα παρα πολυ μικρες ,ειναι πολυ οι παραγοντες που πρεπει να υπαρξουν για να εχεις τετοιο λοττο απο γλυφομουνι,να ειναι η αλλη οροθετικη εσυ να εχεις πληγες με αιματα εν ολιγοις να εχεις φαει ξυραφια απο το στομα,η αλλη να εχει περιοδο,εδω αλλοι εχουν γαμησει ακαποτα επομενως κοιτα να μην ξανακανεις καμμια τετοια μαλακια,παντα με προφυλαξη,πηγαινε κ σε εναν γιατρο να σου φυγει κ το αγχος κ ολα καλα θα πανε θα το δεις ;) ;)ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ,εγλειψες τωρα εκει λιγο το μπιλακι της κατω κ κοντευεις να μεινεις απο καρδια.......Παίδες καλησπέρα,
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
οντως εισαι ανωμαλαρα δικε μου :S
τυπε αν κανεις γλυφομουνι καντο σωσταΜάστορα ψήνεσαι απ' οτι κατάλαβα να μυρίζει η μούνα αυτή τη μεθυστική μυρωδιά που σε ζαλίζει και σε συνεπαίρνει και το κωλοτρυπίδι να εχει ενα καφετί στολισμό τριγύρω ε?
Μην τρελενεσαι οπως λεει κ ενας συναγωνιστης απο εδω εσυ θα πεθανεις απο ττο αγχος...ειναι πολυ οι παραγοντες που πρεπει να υπαρξουν...,η αλλη να εχει περιοδο.....
Ανοιξε δικό σου θεμα να σε κρίνουμερε παιδια ενταξει το γλυφομουνι παει και ερχετε το κανω και ας μην μαρεσει .. Αλλα γλυφοκωλι δεν μου εχει ερθει ποτε στο μυαλο να κανω ακομα και σε γκομενες που εσπασα παλια.. Και τις γαμουσα κωλο μουνι λαρρυγι μεχρι να γηνει ο πουτσοκεφαλος μου αντρικο καρυδι στο λαρυγγα τις αλλα γλυφωκολι ακομα και σουρα πιτα τσιτα δεν μου ηρθε ποτε στο μυαλο να κανω.. Μηπως δεν ειμαι καλα?
οχι σημερα τυπεΑνοιξε δικό σου θεμα να σε κρίνουμε
τουλαχιστον θα πας απο γλυφομουνι
αλλοι πηγαν απο πολεμο, πεινα, αρρωστειες..
υπονοεις οτι ειναι αγαπουλιδες και πυρφοροι τυπε?ετσι μάγκες μου!γλειφτε τις τάνες να τις ικανοποιησετε!!
τους λειπει και το χρειαζονται!!
Τύπε μου πώς πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό σου?υπονοεις οτι ειναι αγαπουλιδες και πυρφοροι τυπε?
αυτοι θελουν να ικανοποιουν γυναικεςΤύπε μου πώς πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό σου?
αυτοι θελουν να ικανοποιουν γυναικες
και μαλιστα στα μπουρδελα τυπε