Νέα

Παραγγελία από media markt.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαββαςfirsttime
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Ύστερα από μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι δεν είμαι μόνος , άρα και άτυχος , που δεν παρέλαβε την παραγγελία σε την ώρα της.

Η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική.

Έχει καθυστερήσει 7 μέρες και στα τηλέφωνα μου λένε ότι θα έρθει !!!!!!

Τι μπορώ να κάνω α

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ολοι το κάνουνε.
Πουλάνε προιόντα που δεν έχουν
Προιόντα που έχουν
Προιόντα που έχουν 1 κομμάτι στην Αλεξανδρούπολη

Προσωπικά
Κοιτάω διαθεσιμότητα καταστημάτων
Κάνω και τηλεφώνημα για διευκρινήσεις

Μετά το νέο έτος παρήγγειλα από media markt
Tηλεόραση sony KD-50X80J HDR 50 στα 650 €
Παραδόθηκε σε 2 μέρες

Οι τιμές αλλάζουν όπως λάχει.
Αλλη τιμή με την παραγγελία
Αλλη μετά από 2 μέρες

Τελευταία τροποποίηση:

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.564
Πόντοι
456
Ολοι το κάνουνε.
Πουλάνε προιόντα που δεν έχουν
Προιόντα που έχουν
Προιόντα που έχουν 1 κομμάτι στην Αλεξανδρούπολη

Προσωπικά
Κοιτάω διαθεσιμότητα καταστημάτων
Κάνω και τηλεφώνημα για διευκρινήσεις

Μετά το νέο έτος παρήγγειλα από media markt
Tηλεόραση sony KD-50X80J HDR 50 στα 650 €
Παραδόθηκε σε 2 μέρες

Οι τιμές αλλάζουν όπως λάχει.
Αλλη τιμή με την παραγγελία
Αλλη μετά από 2 μέρες
ευχαριστημενος απο την καινουργια τηλεοραση?

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.243
Πόντοι
201
κάνε υπομονή, λόγω εορτών οι παραγγελίες είναι πολλές. Και οι μεταφορικές πήζουν (σιγά μη προσλάβουν προσωπικό).
Όταν τη παραλάβεις ρίξε μια ματιά στο κουτί αν είναι χτυπημένο ή σκισμένο. Γιατί δε τα προσέχουν ιδιαίτερα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.348
Πόντοι
6.256
Περσυ στο λοκνταουν ειχα παραγγειλει απο μιντια μαρκτ ενα κινητο TCL σε μεγαλη προσφορα και εκαναν δυο μηνες να μου το δωσουν,
Δεν το ειχα πληρωσει και δε με ενοιαζε αν θα το παρω, ημουν υπο σκέψη, ειχα επιλεξει παραλαβη απ το καταστημα,
Τελικα οταν μου παν να παω να το παρω αποφασισα οτι το θελα.
Δυο μηνες

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Mediamarkt και Public είναι φουλ στον κορονοϊό
Μάλλον έκανες παραγγελία μάρκας Corona

:zombie: :zombie: :zombie:

• Like
Αντιδράσεις: 968

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
ευχαριστημενος απο την καινουργια τηλεοραση?
Mia χαρά είναι.

Μέχρι τώρα ψώνιζα lg και τηλεοράσεις και monitor υπολογιστή.
Εχουν εκπληκτική ελληνική αντιπροσωπεία για πράγματα αγορασμένα από αυτούς.

Από εικόνα έχουν όλοι περίπου την ίδια, εξαρτάται πόσα λεφτά θα δώσεις για την τηλεόραση.

Δυστυχώς τόσο η lg όσο και η samsung άρχισαν να αφαιρούν θύρες (hdmi, usb, θύρα για ενσύρνατα ακουστικά jack 3,5 mm) όπως κάνουν και στα κινητά, και στην τηλεόραση συνδέω πολλά πράγματα, ακόμα και στερεοφωνικό ενισχυτή για τον ήχο και θέλω έξοδο 3,5 και όχι bluetooth.

H σονυ προς το παρόν έχει απ'όλα και λειτουργικό έχει android tv ( google tv πλέον), συνδέεις εύκολα κινητό android με αυτήν και το χρησιμοποιείς σαν τηλεκοντρόλ, γράφεις σε αυτήν όπως στο κινητό κλπ.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Παλαιότερα είχαν έξοδο ήχου RCA αλλά καμία τώρα δεν έχει τέτοιές εξόδους για τον ήχο. Πράγματι το να μην έχει έστω έξοδο 3,5 για ακουστικά είναι πρόβλημα. Το είχα παρατηρήσει στα πολύ φθηνά μοντέλα. Τώρα ίσως το πήγαν πάρα πέρα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Δεν έχουν ίδια εικόνα όλες οι τηλεόρες. Αν είχαν ίδια εικόνα θα αγοράζαμε όλη την φτηνότερη. Καλή τηλεόρα θέλει φράγκα δολάρια πετσέτες.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Δεν έχουν ίδια εικόνα όλες οι τηλεόρες. Αν είχαν ίδια εικόνα θα αγοράζαμε όλη την φτηνότερη. Καλή τηλεόρα θέλει φράγκα δολάρια πετσέτες.
Oλες των 500
Ολες των 800
Ολες των 1000
Ολες των 1500

έχουν περίπου ίδια εικόνα.
Προφανώς των 500 και των 1500 η εικόνα διαφέρει.
Αλλά όλες των ... έχουν ίδια εικόνα και δεν έχει σημασία η μάρκα, μιλάω για τις σοβαρές μάρκες.

Και τηλεόραση 15ετίας από σημερινή, έχουν διαφορά.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Oλες των 500
Ολες των 800
Ολες των 1000
Ολες των 1500

έχουν περίπου ίδια εικόνα.
Προφανώς των 500 και των 1500 η εικόνα διαφέρει.
Αλλά όλες των ... έχουν ίδια εικόνα και δεν έχει σημασία η μάρκα
Δεν μου λες τώρα είναι απάντηση αυτή; Κιθαρίστας ή ντράμερ;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Δεν είναι ακριβώς η ίδια εικόνα. Εξαρτάται το panel αλλά και τα διάφορα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται. Αν πιάνει το μάτι σου όχι όμως εκεί που τις πουλάνε αλλά σε έναν άλλο χώρο θα καταλάβεις.
Πχ το βαθύ μαύρο που στις φτηνιάρικες είναι γκρί και όχι πίσσα κατράμι. Στα γρήγορα πλάνα, στις γωνιές της οθόνης στα άκρα. Στην ομοιομορφία των χρωμάτων. Έχει σημασία και ο ήχος αλλά και οι άδειες DTS, Dolby Digital που πληρώνουν οι κατασκευαστές. Για αυτό βλέπεις κάποια format ήχου και εικόνας δεν τα παίζουν. Αυτό βέβαια συμβαίνει και στις υποτίθεται state of the art συσκευές.
Κάποιους δεν τους ενοχλεί βέβαια.
Πολλές φορές μπορεί και στα ίδια μοντέλα αναλόγως το batch δηλαδή την παρτίδα να υπάρχουν μεγάλες διαφορές ειδικά σε φθηνές μάρκες. Πχ turboX, FU, JVC κ.α. Βάζουν ότι πάνελ έχουν και όπου πέσεις. Στις σοβαρές μάρκες και στα ακριβά μοντέλα είναι πιο προσεκτικοί στην επιλογή των υλικών.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.264
Πόντοι
201
Αν απο το κατάστημα/εταιρία λένε πως καθυστερεί η courier για την παράδοση, ζητήστε αριθμό αποστολής/voucher και καλέστε κατ`ευθείαν στην courier, το πιθανότερο είναι να έχουν την αποστολή στο πλησιέστερο κατάστημα/αποθήκη και μέχρι να το παραλάβει ο υπάλληλος/διανομέας μπορεί να κάνει μέρες, ειδικά σε περίοδο εορτών. Ότι παρήγγειλα εγώ αυτές τις ημέρες πήγα και το πήρα κατ`ευθείαν απο τις courier.
-Αν σας πούνε πως η αποστολή έχει δρομολογηθεί με speedex (slowdex) θα περιμένετε ΠΟΛΥ!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ύστερα από μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι δεν είμαι μόνος , άρα και άτυχος , που δεν παρέλαβε την παραγγελία σε την ώρα της.

Τι μπορώ να κάνω α
Ίσως τα logistics υπέφεραν λόγω εορτών, οπότε υπομονή.
Πάντως το καλύτερο μέσο πίεσης που έχω βρει μέχρι τώρα είναι να εκθέτεις το πρόβλημα στο twitter τους (μιλάω γενικά).

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
48
Like
5.815
Πόντοι
7.636
Αν απο το κατάστημα/εταιρία λένε πως καθυστερεί η courier για την παράδοση, ζητήστε αριθμό αποστολής/voucher και καλέστε κατ`ευθείαν στην courier, το πιθανότερο είναι να έχουν την αποστολή στο πλησιέστερο κατάστημα/αποθήκη και μέχρι να το παραλάβει ο υπάλληλος/διανομέας μπορεί να κάνει μέρες, ειδικά σε περίοδο εορτών. Ότι παρήγγειλα εγώ αυτές τις ημέρες πήγα και το πήρα κατ`ευθείαν απο τις courier.
-Αν σας πούνε πως η αποστολή έχει δρομολογηθεί με speedex (slowdex) θα περιμένετε ΠΟΛΥ!
Speedex καθυστερεί παρα πολύ
Κοντά στις 10 μέρες ένα δεματάκι από Σέρρες…

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
52.927
Πόντοι
27.261

Τι μπορώ να κάνω α
τιποτα πλεον νομιζω, απλα απο την επομενη μονο με αντικαταβολη η' παραλαβη απο το καταστημα για να μην εχεις και εξοδα αποστολης.

OP
OP
Σ
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Σε νέα επικοινωνία μου είπαν ότι όλα είναι έτοιμα , εκτός από ένα το οποίο όμως δεν είναι υλικό αλλά κωδικός . Άρα στην ουσία δεν λειπει κάτι .

Τους ζήτησα να προωθήσουν αίτημα ώστε να ξεκινήσει η αποστολή. Είπαν οκ .....

Δεν ξέρω τι να πω !!!!!!!!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Αγορά smart tv από MediaMarkt πριν 1 μήνα στην περίοδο των εκπτώσεων από 2-3 εργάσιμες που ήταν η αρχική παράδοση ήρθε τελίκα μετά από 2,5(!!) βδομάδες και κάμποσα τηλεφωνήματα. Τα 8 κατοστάρικα τα είχανε πάρει μπροστά βέβαια ... Υπομονή, κάνε και κανένα τηλέφωνο άμα έχεις όρεξη και χρόνο.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom