Νέα

Παράδρομος στο "Poseidoneio" ..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sakarvats
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χθεσινη βολτα και πειρα αυτην με το χιουνταει αφου εκανα μια βολτα να δω αν παιζει και καμια αλλη και ειδα οτι ηταν μονο αυτη πηγα..Με πηγε εκει απο πισω σε ενα μερος βαζει κατι σεντονια για καλυψει στα παραθυρα και ξεκιναει να βγαζει ρουχα μου φοραει σκουφη και αρχιζει μια :pipa1: ολα τα λευτα χαλαρα χωρις να βιαζετε μετα την ξαπλονω και  :fuck1: :fuck1: και λιγο πριν  :pipa3: τον βγαζω και παω για κουλουρη μαγκες και μπαινω με δυναμη και ουρλιαξε σαν να την εσφαξα πηγε να τραβηχτει αλλα την κολισα στα καθησματα και ετσι τελιωσα..[glow=red,2,300]Μετα καθομασταν στο αμαξι για λιγο και μιλαγαμαι και μου λεει δεν ηταν σωστο αυτο και διαφοτα αλλα...[/glow]
ποιο ρε τυπε δεν ηταν σωστο?οτι την κωλογαμησες? :think:

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
Ναι οτι την πειρα απο τον λοκο και τα συναφει...Καθοταν στο αμαξι της και κατι εκαναι με το τηλ της πηγα κοντα ρωτησα ποσο μου λεει 20 και της λεω οκ και μου λεει παρε απο πισω ακολουθα και πηγαμαι εκει απο πισω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι οτι την πειρα απο τον λοκο και τα συναφει...Καθοταν στο αμαξι της και κατι εκαναι με το τηλ της πηγα κοντα ρωτησα ποσο μου λεει 20 και της λεω οκ και μου λεει παρε απο πισω ακολουθα και πηγαμαι εκει απο πισω...
αφου αυτη σου ειπε να την παρεις απο πισω τυπε :2funny:
καλα να παθει :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885

Ρε φίλε και ο κώλος ήταν στο 20ευρο :idiot:  :think:

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
οχι δεν ηταν αλλα στα 4 τσουπ τον τρυπωσα αυτο λεω αν διαβασεις καλα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
οχι δεν ηταν αλλα στα 4 τσουπ τον τρυπωσα αυτο λεω αν διαβασεις καλα...

Μαγκιά σου φίλε μου ;) ;).Λογικά θα μπήκες εύκολα φαντάζομαι :rolleyes: :idiot:.Πρέπει να ήταν καλο-δουλεμένη η σούφρα  :fuck1: :zfuck: :2funny: :2funny:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
τι ωρες βγαινουνε?ειναι και μεσημερι??ευχαριστω

dimis82

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
8
Πόντοι
0
μαγκες σημερα 23 30 ημουν εκει αλλα δεν ειδα απολυτως τιποτα. στριβοντας απο το φαναρι(προς γλυφαδα) διεισδυω στον παραδρομο δεξια? ειναι πιο περα απο το Ρομεο? τα φωτα σας.. Γυρισα ολα τα πανω στενα κ προς τα πισω αλλα τιποτα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι ωρες βγαινουνε?ειναι και μεσημερι??ευχαριστω
μετα τις 12 τυπε :2funny:
vampire-woman.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
μαγκες σημερα 23 30 ημουν εκει αλλα δεν ειδα απολυτως τιποτα. στριβοντας απο το φαναρι(προς γλυφαδα) διεισδυω στον παραδρομο δεξια? ειναι πιο περα απο το Ρομεο? τα φωτα σας.. Γυρισα ολα τα πανω στενα κ προς τα πισω αλλα τιποτα...

Φίλε είναι στον παράδρομο του ''ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ'' με κατεύθυνση για Πειραιά,δηλαδή στα φανάρια κάνεις αριστερά και μετά πάλι αριστερά και παίρνεις όλο το δρόμο ευθεία ;) ;).
Αυτές σκάνε μύτη μόλις νυχτώσει και μέχρι 23:00 απ'ότι θυμάμαι :idiot:.Πηγαίνε καλύτερα κατά τις 21:00 για να τις πετύχεις σίγουρα :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom