Νέα

Παράδρομος στο "Poseidoneio" ..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sakarvats
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ο φιλος που ανοιξε το θρεντ ειναι απο τα δυνατα ονοματα των ιεροδουκιαρικων κοινοτητων....!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
για πες τυπε
[

συγνωμη απολυτο αλλα εχω αφησει  την εμπειρια μου στο θεμα

κατι ειχες αναφερει σε ενα αλλο θεμα για ινδες και σε εχω ρωτησει για πληροφοριες αλλα μαλλον δεν το εχεις διαβασει ακομη...αν μπορεις να βοηθησεις..

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χωρις μασελα πρεπει να τραβανε τρελα τσιμπουκια αυτες !!!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
ειναι φαφουτες τυπε? :grin:

αυτη που τιμησα οχι...αλλα ειχε σαπια και κιτρινα δοντια ξερεις της ηλικιας και πιθανολογω απο την πλυση σπερματος και το μη ξεβγαλαμα τους μετα!!!
φιλε καθως την τιμουσα μου λεει μυριζω κρεμμυδι?εχω φαει σαλατα νωριτερα και χασκογελουσε!!!
η απολυτη ξενερα!εκεινη την στιγμη σκεφτομουν κατι φρικοπυρα που ειχα δει στο you jizz για να φτιαχτω και να παω οργανομενος!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για πες τυπε
[

συγνωμη απολυτο αλλα εχω αφησει  την εμπειρια μου στο θεμα

κατι ειχες αναφερει σε ενα αλλο θεμα για ινδες και σε εχω ρωτησει για πληροφοριες αλλα μαλλον δεν το εχεις διαβασει ακομη...αν μπορεις να βοηθησεις..
τυπε οχι δεν το ειχα δει
ειχα γραψει σε καποιο αλλο θεμα για την ινδη
την εχω παρει ματι να κανει πιατσα 2-3 φορες
ειναι χοντρη και φοραει την παραδοσιακη στολη που φορανε αυτες
μαυριδερη στην μουρη
την εχω δει εξω απτο ξενοδοχειο που εχει ριξει τις τιμες και πλεον εγινε και αυτο γαμηστρωνας
ειναι στο τελος της χαλκοκονδυλη
λιγο παρακατω αποκει που κανουν τερμα τα λεωφορεια
αν πας εκει θα το δεις γιατι εχει πιατσα ακριβως απο εξω απτο χοτελι με τσιγγανορουμανες και πρεζακια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτη που τιμησα οχι...αλλα ειχε σαπια και κιτρινα δοντια ξερεις της ηλικιας και πιθανολογω απο την πλυση σπερματος και το μη ξεβγαλαμα τους μετα!!!
φιλε καθως την τιμουσα μου λεει μυριζω κρεμμυδι?εχω φαει σαλατα νωριτερα και χασκογελουσε!!!
η απολυτη ξενερα!εκεινη την στιγμη σκεφτομουν κατι φρικοπυρα που ειχα δει στο you jizz για να φτιαχτω και να παω οργανομενος!!!!
:2funny:
τυπε εισαι μορφη :rockon:
ποσο πληρωσες δικε μου?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
:2funny:
τυπε εισαι μορφη :rockon:
ποσο πληρωσες δικε μου?

ευχαριστω για τις λεπτομερειες!

πληρωσα 20 γιουρος αλλα μου ζητουσε 30 και πηγε να αποφυγει το γαμησι γιατι φορουσε μποτες καλσον και φουστα και θα την ξεβολευα!!!την επιασαν οι ντροπες αλλα οταν τα εβγαλε και εμφανιστικε με το ασορτι λευκο σουτιεν και βρακα <πραγματικα> της γιαγιας σαν αυτες που απλωνει η θειτσα η κυρα ευδοξια στο απεναντι μπαλκονι καθε σαββατο πρωι τις ξεχασε τις ντροπες!!!για εμενα ηταν ξεπετα!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Α εμεις πληρωνουμε.  :P

==============

Αυτο θυμιζει τη σκηνη απο φυλακες ανηλικων (ενηλικων) που παει ο ψηλος παιρνει ενα μιλφ παει το γαμαει σπιτι της και μετα λεει ειμαι ζιγκολο δωσε τα φραγκα κλπ και του λεει αυτη δεν καταλαβες εσυ πληρωνεις εγω ειμαι πουτανα!
:2funny: :2funny: :2funny:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477

==============

Αυτο θυμιζει τη σκηνη απο φυλακες ανηλικων (ενηλικων) που παει ο ψηλος παιρνει ενα μιλφ παει το γαμαει σπιτι της και μετα λεει ειμαι ζιγκολο δωσε τα φραγκα κλπ και του λεει αυτη δεν καταλαβες εσυ πληρωνεις εγω ειμαι πουτανα!
χαχααχ!!!!
ναι μια ζωη εμεις πληρωνουμε!

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775

==============

στο 5:00 λεπτο ειναι η φαση που λες.... :grin:

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
2 φορες εχω δοκιμασει το ασημι και πηγαινα για τριτη αλλα αργησα λογω κινησης. αυτη στο ασπρο πρεπει να σπαει μπαλες.δεν μιλαει δεν λαλαει .οποιος δοκιμασει ας μοιραστει κ το τροπο που την εκανε να μιλησει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτε ένα τεράστιο RESPECT άλλη μια φορά από μένα :sunglasses: :sunglasses:.Αλλά το κορυφαίο θα είναι μια παρτούζα εκεί,έτσι να ξανανιώσουμε πάλι παιδιά :grin: :grin:.Εγώ πάντως από την 'Α γυμνασίου γούσταρα να  :knockinb: :fuck2: κανα τέτοιο πουρό.Ξέρεις έβλεπα τις gilf καθηγήτριες και μου έμπαιναν ιδέες :rolleyes: :rolleyes:
τι α γυμνασιου τυπε
εδω και τωρα τετοιες θελουμε :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.557
Πόντοι
7.885
Αφήστε με μάγκες,σήμερα έφαγα τρελό ξενέρωμα :rockon: :rockon:.Έχω πάει στην πιάτσα κατά τις 19:00 κι εκεί που κάνω την τρίτη μου περατζάδα,κατά τις 19:30 βλέπω σ'ένα ασημένιο yaris ένα πολύ καλό,αδύνατο γύρω στα 45 την έκοψα :idiot:.Ώσπου να σταματήσω και να κοιτάξω καλύτερα είχε σκάσει μύτη γκριζομάλης μεσήλικας,ο οποίος επιβιβάσθηκε άμεσα στο αμάξι της και μετά από συνομιλία γύρω στο 10λεπτο,μπήκαν στο δικό του και την έκαναν :P :P.Περίμενα κανα μισάωρο αλλά τίποτα,το yaris ήταν μόνο του :headbang:.Παρακάτω έκοβε βόλτα μία με γούνα και ψηλές μπότες για κάμποση ώρα απ'ότι παρατήρησα :rolleyes:.Όταν πήγα να της μιλήσω μου έκανε την πάπια και με ρώτησε τι κάνω εκεί.Της λέω κι εγώ ''βόλτα'',τι να της έλεγα,ότι ψάχνω να γαμήσω στην ψύχρα :idiot: κι αυτή φεύγει και μου λέει καλή βόλτα :headbang:.Τι στο διάολο,συνθηματικό ήθελε για να καταλάβει.Τέλος η γνωστή παλιο-γρια Αντωνία στην θέση της,μου έκανε και νόημα με τα φώτα,κι εμένα στ'αρχίδια μου :2funny: :2funny:

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη πολυκοσμια σημερα? τετοια λεγε να κατεβω αυριο να ψαχνω

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
τυπε αυτη με το yaris την ειχα πετυχει και εγω σε μια παλαιοτερη μου βολτα να ειναι σταματημενη ακριβως διπλα απο το ασπρο χιουντα.ι. και μεχρι να κανω αναστροφη και να τσεκαρω και εγω καλυτερα ειχε εξαφανιστει!απλα υπεθεσα πως θα ειναι καμια φιλη της και περασε να της πει hallo!!!με βλεπω να κατηφοριζω και παλι!!!!!!!!

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ΤΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΛΑ?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
ΤΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΛΑ?
Είναι σαν τις κότες. Δεν έχουν ρολόγια. Με τον ήλιο γινεται η δουλεια.

Βγαίνουν με το που πέσει το σκότος, και εξαφανίζονται πριν τα μεσάνυχτα (για να μη γινει το Αλμερα κολοκύθα  :think:)

υ.γ. Τιμή και δόξα στο συναγωνιστή Κωστακη που διαβασα οτι μπήκε στο Αλμερα. Τομερός καταδρομέας  :rockon: :rockon: :rockon:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
ΤΣΣΣΣ!!! :grin: Και.. αλμερα και.. χιουνται  ;)Ασχετα που δεν τα γραφουμε  :cheesy: Αν ψαχνετε να κατουρισετε εκει γυρω και βρεθουν μπροστα σας αυτα τα αυτοκινητα μπειτε μεσα.Το ιδιο ειναι....Εχει και πλακα,ειδικα αυτη στο χιουνται με τις σκυλοτροφες  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom