Νέα

Παράδρομος στο "Poseidoneio" ..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sakarvats
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
ΤΣΣΣΣ!!! :grin: Και.. αλμερα και.. χιουνται  ;)Ασχετα που δεν τα γραφουμε  :cheesy: Αν ψαχνετε να κατουρισετε εκει γυρω και βρεθουν μπροστα σας αυτα τα αυτοκινητα μπειτε μεσα.Το ιδιο ειναι....Εχει και πλακα,ειδικα αυτη στο χιουνται με τις σκυλοτροφες  :2funny:
τι εννοεις?
σε εβαλε να καθησεις επανω στο ακι με τις σκυλοτροφες?
πλακα πλακα γυρω απο το αυτοκινητο της εχει κατι σκυλους και σκυλακια!!!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
τι εννοεις?
σε εβαλε να καθησεις επανω στο ακι με τις σκυλοτροφες?
πλακα πλακα γυρω απο το αυτοκινητο της εχει κατι σκυλους και σκυλακια!!!
Η γυναικα ειναι οργιο,με την καλη εννοια,πλακατζου και οταν βαλει την "τεταρτη" στην πιπα σε τελειωσε στο αψε-σβησε.Στο πορτ-παγκαζ εχει σκυλοτροφες γιατι ταιζει τα σκυλια της.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Η γυναικα ειναι οργιο,με την καλη εννοια,πλακατζου και οταν βαλει την "τεταρτη" στην πιπα σε τελειωσε στο αψε-σβησε.Στο πορτ-παγκαζ εχει σκυλοτροφες γιατι ταιζει τα σκυλια της.

φαινεται πολυ δυνατο "τεμαχιο" εχει κατι ρουκετες!!!
οσο για την πιπα το εχω διαβασει ξανα πως ειναι πολυ καλη!!!
αλλα δεν μιλιεται!!!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
φαινεται πολυ δυνατο "τεμαχιο" εχει κατι ρουκετες!!!
οσο για την πιπα το εχω διαβασει ξανα πως ειναι πολυ καλη!!!
αλλα δεν μιλιεται!!!
Εγω παντως στα ισα της ειπα ποσο παει και μου απαντησε γελωντας.Μαλλον εχω την φατσα του πουτανιαρη :grin:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Εγω παντως στα ισα της ειπα ποσο παει και μου απαντησε γελωντας.Μαλλον εχω την φατσα του πουτανιαρη :grin:

Δεν εχει να λεει και εγω εχω ταμπελα που λεει "θελω να σας γαμησω ολες" στο βλεμμα και στο μετωπο...πιστευω πως ειναι τι ενεργεια θα της μεταδοσεις!!!

<χωρις παρεξηγηση τα παραπανω σχολια>!

φιλικα cocos

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Προφανως η συγκεκριμενη θελει αποκληστικοτητα
Δεν εχει να λεει και εγω εχω ταμπελα που λεει "θελω να σας γαμησω ολες" στο βλεμμα και στο μετωπο...πιστευω πως ειναι τι ενεργεια θα της μεταδοσεις!!!

<χωρις παρεξηγηση τα παραπανω σχολια>!

φιλικα cocos
Προφανως η συγκεκριμενη θελει αποκλειστικοτητα και ζηλεψε.Την πατησες  :2funny: :2funny:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Προφανως η συγκεκριμενη θελει αποκληστικοτηταΠροφανως η συγκεκριμενη θελει αποκλειστικοτητα και ζηλεψε.Την πατησες  :2funny: :2funny:
[/quo

χαχαχ!!!δεν με πειραζει!εγω θελω να τιμησω την κοπελα με το yaris!!!!

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
βυζι καλο εχει το χουνται γτ στο σκοταδι δεν βλεπω κ δεν μιλαει κιολας για τεστ... εγω δεν το χω πετυχει το γιαρις πρεπει να ναι φρεσκο... τοσες φορες λεω θα αλλαξω αλλα μονο την μια πετυχαινω η μαλλον η μια μιλιεται

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
βυζι καλο εχει το χουνται γτ στο σκοταδι δεν βλεπω κ δεν μιλαει κιολας για τεστ... εγω δεν το χω πετυχει το γιαρις πρεπει να ναι φρεσκο... τοσες φορες λεω θα αλλαξω αλλα μονο την μια πετυχαινω η μαλλον η μια μιλιεται
Ρε παληκαρια !!
Για το γιαρις και το χιουνται διαβαζω, ονομα δεν εχουν οι καλντεριμιτζουδες ????

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εκτος και εαν τα αυτοκινητα, αποκτησαν βυζακια !!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.557
Πόντοι
7.885
γιατι μας μιλουν για να τα μαθουμε?το παιζουν μουγγες!!

Μάλλον θα υπάρχει σύνθημα και παρασύνθημα :huh: :rolleyes:,δεν εξηγείται αλλιώς :sunglasses: :sunglasses:.Εγώ πάντως είχα πει ότι κάνω βόλτα στην περιοχή,αλλά δεν έπιασε :headbang:,οπότε μην το δοκιμάσει κανείς :grin: :grin:

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Μαγκες σημερα περασα μια βολτα απο εκει να δω τι παιζει.Δεν ειδα κανενα νισσαν,κανενα χιουνται,παρα μονο μια ξεμπαρκη 50-100 μετρα μετα το ποσειδωνιο.Ητανε γυρω στα 60-65 ψιλογεματουλα με γυαλια κι εκοβε βολτες.Την εχει παρει κανεις αυτη?Αν ναι ας γραψει την εμπειρια του να δουμε τι παιζει...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Μαγκες σημερα περασα μια βολτα απο εκει να δω τι παιζει.Δεν ειδα κανενα νισσαν,κανενα χιουνται,παρα μονο μια ξεμπαρκη 50-100 μετρα μετα το ποσειδωνιο.Ητανε γυρω στα 60-65 ψιλογεματουλα με γυαλια κι εκοβε βολτες.Την εχει παρει κανεις αυτη?Αν ναι ας γραψει την εμπειρια του να δουμε τι παιζει...
τι να παιζει ρε τυπε με αυτην?
προβλημα στις αρθρωσεις,μασελα,λιπιδια,τριγλυκεριδια και τετοια!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.757
Πόντοι
2.606
ΩΡΕΣ ωρες νομιζω οτι εχω στραβωθει και οτι διαβαζω λαθος...αλλα μετα λεω στο μπου ειμαι ολα καλα....ΜΑ ΚΑΛΑ ρε μεγαλε 60-65 γεματουλα ??????τι να παιζει.το πιθανοτερο να ψαχνει καποιον να την περασει απεναντι....ελεος πια με τα μαλακισμενα βιτσια καποιων....χαχαχαχαχα :rockon: :rockon:

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
Χθεσινη βολτα και πειρα αυτην με το χιουνταει αφου εκανα μια βολτα να δω αν παιζει και καμια αλλη και ειδα οτι ηταν μονο αυτη πηγα..Με πηγε εκει απο πισω σε ενα μερος βαζει κατι σεντονια για καλυψει στα παραθυρα και ξεκιναει να βγαζει ρουχα μου φοραει σκουφη και αρχιζει μια :pipa1: ολα τα λευτα χαλαρα χωρις να βιαζετε μετα την ξαπλονω και  :fuck1: :fuck1: και λιγο πριν  :pipa3: τον βγαζω και παω για κουλουρη μαγκες και μπαινω με δυναμη και ουρλιαξε σαν να την εσφαξα πηγε να τραβηχτει αλλα την κολισα στα καθησματα και ετσι τελιωσα..Μετα καθομασταν στο αμαξι για λιγο και μιλαγαμαι και μου λεει δεν ηταν σωστο αυτο και διαφοτα αλλα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
με το παρον, θελω να συγχαρω ολους τους συναδελφους που καταφεραν να διακορευσουν αυτες τις γυναικες.

ομολογω -και δεν ειρωνευομαι- οτι τους θαυμαζω που επηλθε στυση.

νομιζα οτι ημουν εγω ο διαστραμενος - που πηδηξα την δωροθεα (γνωστη ως ''γυναικα 30'' εδω, ο Θεός να την κανει) αλλά βλέπω τελικα οτι υπαρχουν αρκετοι με διαστροφη απεριγραπτη!  :rockon: :rockon:

οποιος δει απο κοντα τις γιαγιαδες για τις οποιες ο λογος, θα καταλαβει τι εννοω.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Διαστροφη στο γαμησι δεν υπαρχει ElftexTP,η διαστροφη στο μυαλο παει και φωλιαζει

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Χθεσινη βολτα και πειρα αυτην με το χιουνταει αφου εκανα μια βολτα να δω αν παιζει και καμια αλλη και ειδα οτι ηταν μονο αυτη πηγα..Με πηγε εκει απο πισω σε ενα μερος βαζει κατι σεντονια για καλυψει στα παραθυρα και ξεκιναει να βγαζει ρουχα μου φοραει σκουφη και αρχιζει μια :pipa1: ολα τα λευτα χαλαρα χωρις να βιαζετε μετα την ξαπλονω και  :fuck1: :fuck1: και λιγο πριν  :pipa3: τον βγαζω και παω για κουλουρη μαγκες και μπαινω με δυναμη και ουρλιαξε σαν να την εσφαξα πηγε να τραβηχτει αλλα την κολισα στα καθησματα και ετσι τελιωσα..Μετα καθομασταν στο αμαξι για λιγο και μιλαγαμαι και μου λεει δεν ηταν σωστο αυτο και διαφοτα αλλα...

δωσε πληροφοριες τυπε!!!!
πως την προσεγγισες?
τι της ειπες?
πως ονομαζεται!
οπως εχω γραψει και παλιοτερα εμενα δεν μου μιλουσε και εκανε πως δεν ηξερε τπτ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom