You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παράδρομος στο "Poseidoneio" ..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sakarvats
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 244
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.179
- Πόντοι
- 2.477
Λιγο προσοχη.....στο τετραγωνο με τις γριες εθεαθει ΤΡΑΒΕΛΟΣ με μινι φουστιτσα.......
"φωτισε μας" ενοεις ηταν γερο - τραβελος????τι ωρα?να εχω το νου μου!
γερο-τραβελος !!!! δεν τον προσεξα αλλα δεν νομιζω,απο οτι εμαθα εκανε και τσαμπουκαδες με πελατη"φωτισε μας" ενοεις ηταν γερο - τραβελος????τι ωρα?να εχω το νου μου!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
Εχθές κατά τις 22:00 εθεάθησαν μόνο η Αντωνία (ασημί αλμέρα) και η αλλή που δεν γουστάρει να μιλάει .Στο τέλος του δρόμου 4 μηχανές ΔΙ.ΑΣ σταματημένες να κόβουν κίνηση .Φόρτωσα την Αντωνία και πήγαμε στο ΊΚΑΡΟΣ (18 ευρώ το δωμάτιο κι ένα 50αρικο στην γιαγιάκα).Με το που είδα τα εσώρουχά της κάβλωσα πολύ άσχημα .Έβγαλε το λευκό σουτιέν και την λευκή κιλότα της,μου έτριψε τις πεσμένες βυζάρες της στο σώμα και στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα της .Μετά την ξάπλωσα εγώ και τη σφυροκόπησα όσο πιο δυνατά μπορούσα .Από μόνη της μου ζήτησε να γυρίσουμε σε πισοκολλητό,όπου φυσικά και δέχτηκα και αφού έδωσα και τις τελευταίες μου δυνάμεις κατέθεσα τα υγρά μου.Μπανάκι και γεια σας .Κατεβαίνοντας στο ασανσερ μου είπε ότι 22:00 σχολάνε (προφανώς θα πηγαίνουν να κρατήσουν τα εγγόνια για να βγουν οι γονείς να διασκεδάσουν ).Τυχεροί γονείς με τέτοιες φιλότιμες γιαγιάδες
Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
50 της εδωσε ή σου εδωσε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο τυπος μουΕχθές κατά τις 22:00 εθεάθησαν μόνο η Αντωνία (ασημί αλμέρα) και η αλλή που δεν γουστάρει να μιλάει .Στο τέλος του δρόμου 4 μηχανές ΔΙ.ΑΣ σταματημένες να κόβουν κίνηση .Φόρτωσα την Αντωνία και πήγαμε στο ΊΚΑΡΟΣ (18 ευρώ το δωμάτιο κι ένα 50αρικο στην γιαγιάκα).Με το που είδα τα εσώρουχά της κάβλωσα πολύ άσχημα .Έβγαλε το λευκό σουτιέν και την λευκή κιλότα της,μου έτριψε τις πεσμένες βυζάρες της στο σώμα και στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα της .Μετά την ξάπλωσα εγώ και τη σφυροκόπησα όσο πιο δυνατά μπορούσα .Από μόνη της μου ζήτησε να γυρίσουμε σε πισοκολλητό,όπου φυσικά και δέχτηκα και αφού έδωσα και τις τελευταίες μου δυνάμεις κατέθεσα τα υγρά μου.Μπανάκι και γεια σας .Κατεβαίνοντας στο ασανσερ μου είπε ότι 22:00 σχολάνε (προφανώς θα πηγαίνουν να κρατήσουν τα εγγόνια για να βγουν οι γονείς να διασκεδάσουν ).Τυχεροί γονείς με τέτοιες φιλότιμες γιαγιάδες
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ο τυπος μου
Μολιs τωρα εμαθα που θα παει βολτα σημεριs ο Απολυτοs
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου πεφτει μακρια η πιατσα αυτηΜολιs τωρα εμαθα που θα παει βολτα σημεριs ο Απολυτοs
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τυπε μου πεφτει μακρια η πιατσα αυτη
Κριμα.....εγω παω μακρυα για καλο κρασι και για....κοτσι
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
Λιγο προσοχη.....στο τετραγωνο με τις γριες εθεαθει ΤΡΑΒΕΛΟΣ με μινι φουστιτσα.......
Ρε φίλε εκτός από τον τράβελο μήπως πήρε το μάτι σου το σειντσέτο ή το γιάρις
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.179
- Πόντοι
- 2.477
τυπε μου πεφτει μακρια η πιατσα αυτη
εγω θα περασω...αν επιθυμεις να "σε φορτωσω" στο κλειστο το φορντ πολυ ευχαριστως!
εχω και στρωμα πισω στην κλουβα!!!!
(αστειευομαι)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αν ηταν ανοιχτο θα μπορουσαμε να πουλησουμε και καρπουζαεγω θα περασω...αν επιθυμεις να "σε φορτωσω" στο κλειστο το φορντ πολυ ευχαριστως!
εχω και στρωμα πισω στην κλουβα!!!!
(αστειευομαι)
Αυτο το yaris που λετε εγω δεν το εχω δει,και περναω συχνα απο εκειΡε φίλε εκτός από τον τράβελο μήπως πήρε το μάτι σου το σειντσέτο ή το γιάρις
Να ερθω και εγω, εχω φωνη Καμπανα !!!τυπε αν ηταν ανοιχτο θα μπορουσαμε να πουλησουμε και καρπουζα
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τύπε μου σε αντιδιαστολή της θεικής ατάκας 'είναι γλύκα είναι μέλι τα καρπούζα του Βαγγέλη!!!' εσείς θα μπορούσατε να φωνάζεταιτυπε αν ηταν ανοιχτο θα μπορουσαμε να πουλησουμε και καρπουζα
'Ηρθε το αρσενικό να γλυκάνει το λαό δυό καρπούζα 5 ευρό!!!'
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
Συνάδελφοι ξαναπέρασα Σάββατο κατά τις 20:30 αλλά και πάλι τζίφος . Μόνο το αλμέρα στην θέση του .Τι στο διάολο,όλες μάζι χτύπησαν Αιδηψό για ιαματικά
Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συνάδελφοι ξαναπέρασα Σάββατο κατά τις 20:30 αλλά και πάλι τζίφος . Μόνο το αλμέρα στην θέση του .Τι στο διάολο,όλες μάζι χτύπησαν Αιδηψό για ιαματικά
Οχι βρε...οι αλλες μας αφησαν χρονους
Μια καινουργια κανει πιατσα στον παραδρομο στην αρχη του πριν το ποσειδωνιο γυρω στα 65+ πρεπει να ειχε και αρθριτιδα γιατι δυσκολευοταν στις κινησεις,με ξανθο μαλλι και λευκη φουστα και σακακι,σαν φαντασμα ηταν στο σκοταδι,μιλαει σαν αριστοκρατισσα και κανει μονο με προφυλακτικο φυσιολογικο sex ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΑ 20 ευρω...σωματακι καλο για την ηλικια της,φλεβιτιδες και αλλα δεν φαινοντουσαν στο σκοταδι
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Πωωω κοντευω να αηδιάσω ρε παιδιά ! φλεβιτιδες, κοτσια, πεσμενα βυζια... ουυυυυυυρτ !
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πωωω κοντευω να αηδιάσω ρε παιδιά ! φλεβιτιδες, κοτσια, πεσμενα βυζια... ουυυυυυυρτ !
ΣΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΤ τρέχα την βρήκε αυτός!