Νέα

Παράδοση αυτοκινήτου σε τράπεζα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
γαμησε τα φιλε .ωραιο το σαιτ χρησιμο για τις εποχες μας ευχαρριστω

Πλάκα-πλάκα, έχω γλυτώσει κάμποσα από εκεί μέσα...

Θέλει προσοχή όμως. Πες του δικού σου δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί σε όλους...

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
το ξερω ρε φιλε ολοι στην ιδια μοιρα ειμαστε πανω κατω .αυτο ειναι το πακετο οτι ειμαστε σχεδον ΟΛΟΙ

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σάββα, ή κάτι παίρνεις (και κάνεις πολύ άσχημα που δεν μας δίνεις), ή κάνεις χοντρή πλάκα.
Πιστεύω πως δεν σοβαρολογείς.

τα παρακατω ποστ δεν ειναι ανταλλαγη γνωσεων με σκοπο και να μην πληρωσει στην τραπεζα και να κρατησει το αμαξι ? πας καλα ????????

πες του να ους γράψει στα παπάρια του αν δεν έχει κάτι άλλο στο όνομα του που μπορεί να κατασχεθεί.. έτσι και αλλιώς και να το κατάσχουν θα το αφήσουν σε μεσεγγύηση σε αυτόν γιατί τα χωράφια στον ασπρόπυργο έχουν τιγκάρει στο τουτου ... δεν έχουν που να τα βάλουν
ναι το ψαξαμε το θεμα .ολες οι μαντρες ειναι γεματες απο αμαξια που δεν ειχαν  να τα πληρωσουν .το χει μισο μισο με τη γυναικα του .αυτος δεν εχει τιποτα στο ονομα του,εχει η γυναικα του ενα σπιτι που ειναι πρωτη κατοικια
.
.
.
.
.
.
.
.
το καλυτερο που εχει να κανει ειναι καθε μηνα να βαζει μονο 5-10ε σαν καταθεση στο δανειο του, και δεν θα μπορουν με τιποτα να του κανουν κατασχεση εφοσον θα υπαρχει κινητικοτητα στς πληρωμες και αμαξι θα συνεχισει να εχει :cheesy:
εισαι συγουρος? Wink¨γιατι διαταγες πληρωμης, κατσχεσεις κτλ βγαινουν σε 2-3 μηνες αν δεν υπαρχει καμια καταθεση ,με 5-10ε αν βαζει το μηνα δεν μπορουν νομικα να του βγαλουν κατι τετοιο Wink
ενας φιλος ,πηρε αυτοκινητο με 0 προκαταβολη και 60 δοσεις .
Πληρωσε την πρωτη και καμμια αλλη.
Τον επερναν τηλεφωνο κ.λ.π εξωδικο ,διαταγη πληρωμης ,κατασχεση ,αλλα το εκρυψε και αρνηθηκε να το παραδωσει.
Του εκαναν  δικαστηριο.
Τελευταια  στιγμη αποφασισε να παραστει.
Ξερετε τη εγινε ?
Πηρε παραταση απο τον προεδρο  15 μηνες,για να βρει μια λυση και να δωσει καποια χρηματα.
Και ολα αυτα πριν τους νομους και τις ρυθμισεις.  

αααααχαχαχαχαχαχαχαχα........ παρε κι ενα δικο σου....... ξεφτιλικια ρεεεεεεεεεεε........
Πλάκα-πλάκα, έχω γλυτώσει κάμποσα από εκεί μέσα...

υ.γ. τσακωνα, φαε μια μπανανα......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
τι δικο μου ρε βλακα να παρω?εγω τη μπανανα τη τρωω εσυ τη βαζεις στο κωλο σου

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι δικο μου ρε βλακα να παρω?εγω τη μπανανα τη τρωω εσυ τη βαζεις στο κωλο σου
του βεντετα το εγραψα ρε ντενεκε !!!!!! αφου δεν ξερεις αναγνωση τι καθεσαι και γραφεις χωρις να διαβαζεις ?????

τσακωνα, για πες το knick μου αναποδα ρε συ.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
στο σχολειο δε προσεχα γιατι κοπαναγα κατι βλακες σαν εσενα .αντε γαμησου αρχιδακι ,βαρα καμια πρωινη παχια να ξελαμπικαρεις

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
στο σχολειο δε προσεχα γιατι κοπαναγα κατι βλακες σαν εσενα .αντε γαμησου αρχιδακι ,βαρα καμια πρωινη παχια να ξελαμπικαρεις
νταξει ρε συ.... αντε, παω εγω τωρα να σε αφησω να δουλεψεις κιολας αφου.....
[size=12pt]δουλευω καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να θρεψω την οικογενεια μου[/size]
εχεις και στοματα να θρεψεις μεσα απ την ασχολια σου απο το διαδικτυον.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. τσακωνα, για πες το knick μου αναποδα ρε συ.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Θαυμαζοντας το επιπεδο σας, κλειδωνεται και το θεματακι. Ετσι κι αλλιως δεν βγαινει άκρη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom