Νέα

Παράδοση αυτοκινήτου σε τράπεζα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μόλις έχεις ξεπληρώσει τους τόκους του δανείου σου η τράπεζα δεν πολυσκοτώνεται να κάνει ρύθμιση γιατί τα λεφτά της τα πήρε.
Το πρόβλημα μετά είναι δικό σου άν θέλεις και μπορείς να κρατήσεις το αυτοκίνητο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
οι περισσότερες τράπεζες (και αυτη που δουλευω εγω) συνήθως καταγγέλουν μια σύμβαση δανειοδότησης όταν οι οφειλές ξεπεράσουν τις 90 μέρες. Αλλα αυτό που είπε και ο tenniskiller είναι σωστό. Απο την στιγμή που πληρωθούν οι τόκοι (και για να ξεκαθαρήσουμε κάτι όταν ο πελάτης πληρώνει οι πρώτες οφειλές που καλύπτονται είναι οι τόκοι και μετα το χρεολύσιο) τότε η τράπεζα χαλαρώνει με τις μυνήσεις.

αλλωστε είναι πλέον λίγο μύθος η κατάσχεση αυτοκινήτου/σπιτιού. Οι τράπεζες έχουν γεμίσει με τέτοια που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν, χώρια που βαραίνουν τα περιουσιακά της στοιχεία και πληρώνουν ενα σκασμό λεφτα σε φόρους για πράγματα που δύσκολα θα πουληθούν.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οι τράπεζες έχουν γεμίσει με τέτοια που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν, χώρια που βαραίνουν τα περιουσιακά της στοιχεία και πληρώνουν ενα σκασμό λεφτα σε φόρους για πράγματα που δύσκολα θα πουληθούν.

Ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους λέμε ότι οι Τράπεζες έχουν πρόβλημα.

Έχω εγώ κατάθεση 10.000 ευρώ, και τα λεφτά αυτά η τράπεζα τα έδωσε στο δικό μας εδώ για να αγοράσει αυτοκίνητο.
Τώρα το παιδί λέει "τζιζ, δεν έχω να πληρώσω, πάρ'τε το αυτοκίνητο".

Αν πάω εγώ να πάρω τα δέκα μου τι θα μου δώσει η τράπεζα το αυτοκίνητο του παιδιού?

Το πρόβλημα είναι ΜΕΓΑΛΟ, ξεκίνησε από την Αμερική το 2008 και εξ αιτίας του έχει πάρει ο διάολος όλο τον πλανήτη.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
κοίτα έτσι λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα. Η τράπεζα θεωρεί οτι δεν θα ζητήσεις άμεσα τα λεφτα σου οπότε μπορεί να τα δανείζει σε άτομα που έχουν ανάγκη ώστε να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανάπτυξεις καθώς με αυτόν τον τρόπο το χρήμα ανακυκλώνεται. Στην θεωρία....

στην πράξη τα κανανε ψιλοπουτάνα αφού έδιναν δάνεια στον κάθε μαλάκα, μαζι με τα φοιτητοδάνεια, διακοποδάνεια, μπουρδελοδάνεια κ.α. με αποτέλεσμα να φάνε χοντρό φέσι, ενώ απο την άλλη τα ζώα που έπαιρναν τα λεφτα αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν την ζώη τους ή να ανοιξουν μια επιχείρηση αγόραζαν αμάξια κ.α. Φάυλος κύκλος δηλαδή.

αλλα όταν υπάρχει ελευθερη οικονομία χωρίς ηθική και νοημοσύνη τότε αυτά έχεις.

παρεπιπτόντως είδε κανείς τι εγινε με την PROTON BANK;; Οπως φαινεται τα αστερια golden boys εκεί έπαιρναν τα λεφτα του κοσμάκη και τα "δάνειζα" σε θυγατρική εταιρεία του προέδρου της Proton bank με "προνομιακό επιτόκιο" αν κατάλαβα καλά...

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
οι περισσότερες τράπεζες (και αυτη που δουλευω εγω) συνήθως καταγγέλουν μια σύμβαση δανειοδότησης όταν οι οφειλές ξεπεράσουν τις 90 μέρες. Αλλα αυτό που είπε και ο tenniskiller είναι σωστό. Απο την στιγμή που πληρωθούν οι τόκοι (και για να ξεκαθαρήσουμε κάτι όταν ο πελάτης πληρώνει οι πρώτες οφειλές που καλύπτονται είναι οι τόκοι και μετα το χρεολύσιο) τότε η τράπεζα χαλαρώνει με τις μυνήσεις.

αλλωστε είναι πλέον λίγο μύθος η κατάσχεση αυτοκινήτου/σπιτιού. Οι τράπεζες έχουν γεμίσει με τέτοια που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν, χώρια που βαραίνουν τα περιουσιακά της στοιχεία και πληρώνουν ενα σκασμό λεφτα σε φόρους για πράγματα που δύσκολα θα πουληθούν.
ρε φιλαρακι εσυ που εισαι στα κολπα το συνολο των δωσεων ηταν 72 .72x300 ευρω που δινει το μηνα 21600 .εως τωρα εχει δωσει 36 δοσεις δηλαδη 10800 εχει αλλα τοσα να δοσει .αυτος θελει να το δωσει ταμαξι η να το πουλησει η να το δωσει στη τραπεζα τι γινεται σαυτη τη περιπτωση

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ενας φιλος ,πηρε αυτοκινητο με 0 προκαταβολη και 60 δοσεις .
Πληρωσε την πρωτη και καμμια αλλη.
Τον επερναν τηλεφωνο κ.λ.π εξωδικο ,διαταγη πληρωμης ,κατασχεση ,αλλα το εκρυψε και αρνηθηκε να το παραδωσει.
Του εκαναν  δικαστηριο.
Τελευταια  στιγμη αποφασισε να παραστει.
Ξερετε τη εγινε ?
Πηρε παραταση απο τον προεδρο  15 μηνες,για να βρει μια λυση και να δωσει καποια χρηματα.
Και ολα αυτα πριν τους νομους και τις ρυθμισεις. 

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τον επερναν τηλεφωνο κ.λ.π εξωδικο ,διαταγη πληρωμης ,κατασχεση ,αλλα το εκρυψε και αρνηθηκε να το παραδωσει.
Του εκαναν  δικαστηριο.
Ξερετε τη εγινε ?
Πηρε παραταση απο τον προεδρο  15 μηνες,για να βρει μια λυση και να δωσει καποια χρηματα.
καλο μουνοπανο ειναι ο φιλος σου. αντρακλας ενα πραμα. τιμαει τα παντελονια του ρε παιδι μου, πως το λενε ????? ο λογος του συμβολαιο σα να λεμε...
να τον δω κιολας πως θα παρει το (καινουριο) επομενο χωρις μετρητα...  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Του εκαναν  δικαστηριο.
Ξερετε τη εγινε ?
αυτο το παρα :fuck1: ρε φιλε αν και στη τελικη ετσι θελουν οι κολοτραπεζες.ο δικος μου εχει πληρωσει τα μισα

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
στη τελικη ετσι θελουν οι κολοτραπεζες
ναι ρε, ετσι !!!!!!! πες τα αγορι μου !!!!!!!!!!!

ετσι θελουν οι πουτανες οι τραπεζες που ερχονται και σου βαζουν το πιστολι στον κροταφο για να υπογραψεις το δανειο που τους παρακαλας για να στο δωσουν....!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μα ποσο καριοληδες ειστε ρε, δεν ντρεπεστε λιγακι ?????? δεν μαθατε τιποτα απ τα σπιτια σας ?????
μπαταξηδες...........

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε, ετσι !!!!!!! πες τα αγορι μου !!!!!!!!!!!

ετσι θελουν οι πουτανες οι τραπεζες που ερχονται και σου βαζουν το πιστολι στον κροταφο για να υπογραψεις το δανειο που τους παρακαλας για να στο δωσουν....!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μεγαλε αν γουσταρεις να βριζεις τους αλλους πηγαινε σε αλλο σαιτ παρε πουλο απο δω να σεβεσαι τους αλλους οπως σε σεβονται αυτοι

μα ποσο καριοληδες ειστε ρε, δεν ντρεπεστε λιγακι ?????? δεν μαθατε τιποτα απ τα σπιτια σας ?????
μπαταξηδες...........

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλε αν γουσταρεις να βριζεις τους αλλους πηγαινε σε αλλο σαιτ παρε πουλο απο δω να σεβεσαι τους αλλους οπως σε σεβονται αυτοι
ενταξει εχεις δικιο, συγνωμη...  :rolleyes:

δεν επρεπε να πω οτι ειστε μπαταξηδες, απατεωνες και ξεπαντελονιασμενα κοριτσακια αυτοι που δεν πληρωνετε τις υποχρεωσεις σας...  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο φιλος σου εκανε μαλακια αν ηξερε λιγο πριν τον απολυσουν θα εκανε την εξης κινηση
θα εκανε αιτημα μεταφορας του δανειου σε αλλη τραπεζα αν δεν καθυστερουσε να πληρωσει τις δοσεις και ειχε ενα σεβαστο εισοδημα δηλαδη περιπου 800€ το μηνα μισθο η τραπεζα θα μετεφερε το δανειο στο χαρτοφυλακιο της οταν γινετε η μεταφορα δανειου
εκδιδετε νεο δανειο απο την καινουργια τραπεζα και εξοφλητε πληρος το παλιο δανειο αποτε γινετε και αρση της παρακρατησης κυριοτητας που απαγορευετε βαση νομου να μεταφερθει στην αλλη τραπεζα μιας και εκδιδετε δανειο καταναλωτικο και οχι αγορας αυτοκινητου

μετα στην αλλη τραπεζα θα τους ελεγε με απολυσανε και μιας δεν μπορουν να του κανουν τιποτα εφοσον η τραπεζα δεν εχει την κυριοτητα του οχηματος θα του δεχοταν και το παγωμα και μειωση δοσης και τα παντα μη σου πω οτι μπορουσε να τους πει τωρα παρτε τα αρχιδια μου και θα εχει και αμαξι μονο που θα τον βαζανε τειρεσια

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Επειδή ξέρω κάποια πράγματα και διαβάζω διάφορα, αυτό που μετράει τελικά είναι να έχουμε την ΥΓΕΙΑ μας. Ό,τι σημαίνει αυτό για τον καθένα. Και όλα σου τα οικονομικά προβλήματα να λύσεις, πάλι κάτι θα σε απασχολεί. Πάλι με κάτι θα αγχώνεσε. Αυτό δεν έχει τέλος.

Και αυτό που έγραψε το κοριτσάκι (Φυλής104) έχει κάποια βάση. Και όλα που έχουν γραφτεί έχουν μια δόση πραγματικότητας. Βέβαια αυτός που πήρε αμάξι τσάμπα και δεν πλήρωσε και πήγε δικαστήριο και έγινε ό,τι έγινε, δεν θα περνά ούτε απ'έξω από τράπεζα. Μαυρίστηκε το ΑΦΜ του και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Αλλά έτσι κάνουν κατά κανόνα όσοι έχουν χρήματα και δεν τους ενδιαφέρει να εμπλακούν στο τραπεζικό σύστημα, αλλά και οι συνηδητοποιημένοι...

Πάντως κοιτάξτε και αυτό, αν δεν το ξέρετε. Κάτι λέει καλό...

]

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει εχεις δικιο, συγνωμη...  :rolleyes:

δεν επρεπε να πω οτι ειστε μπαταξηδες, απατεωνες και ξεπαντελονιασμενα κοριτσακια αυτοι που δεν πληρωνετε τις υποχρεωσεις σας...  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
αν με απολυσουν ρε αχρηστε πως θα τα πληρωσω θα τα χε σω?πηγαινε βαρα καμια :bigdick:να ξελαμπικαρεις ζωο

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Φίλε Πανάθα (που βάζεις και λάθος(???) link για να δούμε την εξεδρα :2funny: :2funny: :2funny:) πες του φίλου σου να δει αυτό.

Και να ρωτήσει και κάποιο δικηγόρο (όχι του διαβόλου, αν μπορεί να βρεί).

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν με απολυσουν ρε αχρηστε πως θα τα πληρωσω θα τα χε σω?πηγαινε βαρα καμια :bigdick:να ξελαμπικαρεις ζωο
αν σε απολυσουν να αυτοκτονησεις ρε τεμπελχανα, να μη χεζεις κιολας και αναγκαζεσαι να κλεβεις ΚΑΙ κωλοχαρτο...

τι ειστε εσεις ρε ? δεν ντρεπεστε καθολου ???????

ασχολειστε στο παρον θεμα φορα-παρτιδα με τροπους με τους οποιους μπορειτε να κλεβετε ο ενας απ τον αλλον χωρις να σας κανουν τιποτα ??????? Α-ΠΑ-ΤΕ-Ω-ΝΕΣ !!!!!!!!

τι ξεφτιλες ειστε ρε ????????????

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
αν σε απολυσουν να αυτοκτονησεις ρε τεμπελχανα, να μη χεζεις κιολας και αναγκαζεσαι να κλεβεις ΚΑΙ κωλοχαρτο...

τι ειστε εσεις ρε ? δεν ντρεπεστε καθολου ???????

ασχολειστε στο παρον θεμα φορα-παρτιδα με τροπους με τους οποιους μπορειτε να κλεβετε ο ενας απ τον αλλον χωρις να σας κανουν τιποτα ??????? Α-ΠΑ-ΤΕ-Ω-ΝΕΣ !!!!!!!!

τι ξεφτιλες ειστε ρε ????????????

Σάββα, ή κάτι παίρνεις (και κάνεις πολύ άσχημα που δεν μας δίνεις), ή κάνεις χοντρή πλάκα.
Πιστεύω πως δεν σοβαρολογείς.

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαλακα αχρηστε αντε και γαμησου αρχιδι εσυ τι δουλεια κανεις ρε μαλακα που θα με πεις τεμπελη?δουλευω καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να θρεψω την οικογενεια μου και θα με πεις τεμπελη ουστ ρε απο δω περα .μακαρι να μουν απατεωνας θα χα και λεφτα στη τσεπη ουστ

OP
OP
tsakonas13

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
8 μερες ειναι στο σαιτ εχει στειλει 11 μυνυματα και στα 9 βριζει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom