Νέα

Ad Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Οκ ευχαριστω
Γιατί nuru δεν ξέρω καν πως είναι
Αν θελεις οπωσδήποτε σε μασατζιδικο πήγαινε Μπακνανα αφού πρώτα κλείσεις ραντεβού με την Έλενα και θα σου μάθει τι σημαίνει nuru massage

Βέβαια υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σε κατ ‘ οίκον ( diamondsmassage.gr (Τεα και κορίτσια της) , nuru massage massage Athens ,και αλλά μασατζιδικα αν διαβάσεις τα προγράμματα τους

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Οκ ευχαριστω
Γιατί nuru δεν ξέρω καν πως είναι
επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις,ποσο μαλλον ενα βιντεακι

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Βέβαια υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σε κατ ‘ οίκον ( diamondsmassage.gr (Τεα και κορίτσια της) , nuru massage massage Athens ,και αλλά μασατζιδικα αν διαβάσεις τα προγράμματα τους
δεν νομιζω αυτες στα κατ οικον να κανουν αυτο που πραγματικα θελουμε,αυτο που πραγματικα ειναι το νουρου.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις,ποσο μαλλον ενα βιντεακι

Πλήρες το σεμινάριο.:kneel:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
δυστυχως δεν υπαρχει κατι εστω παρομοιο σημερα.
οι περισσοτερες κοροιδευουν.
δεν ξερω για το παρον καταστημα οι κοπελλες τι κανουν,δεν το εχω επισκεφτει.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Αν θελεις οπωσδήποτε σε μασατζιδικο πήγαινε Μπακνανα αφού πρώτα κλείσεις ραντεβού με την Έλενα και θα σου μάθει τι σημαίνει nuru massage
Μην ξεχνάμε ότι αυτές είναι πορνοστάρ και κάνουν αυτά τα βίντεο και σαν ηθοποιοί .. Αν ψάξεις την ιαπωνεζα Asa Akira εκεί να δεις ομορφιά

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Μεσημεριανό πέρασμα από το Μπακνανά:

Η Ζέτα η γνωστή μιλφ από πρώην Φρατζή 7,2

Και Δήμητρα η γνωστή μελαχρινή νταρντανα σταθερή του ιδρύματος.

Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
962

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Αν και εχω παρει Ελενα απο Μπακνανα, (εχω κανει και κριτικη) δεν την πηρα για Νουρου. Νουρου εχω κανει αυθεντικο 2 φορες, στο Κολονζ και στο Ποσειδων στην Μπανγκοκ, στεκια κυριως για γιαπωνεζους.
Το νουρου ειναι μια ιεροτελεστια, δεν ειναι απλως ενα στρωμα και η κοπελα να τριβεται επανω σου.
Κατ αρχας καθεσαι σε ειδικο καρεκλακι, που εχει τρυπα απο κατω για να κρεμονται τα αρχιδια σου και το καυλι σου και η κοπελα σε πλενει πατοκορφα, με μπολικη σαπουναδα. Μετα σε ξεπλενει και αρχιζει γλυψιμο παλι πατοκορφα και βυζομασσαζ παλι απο την κορυφη ως τα νυχια. Μετα σε βαζει στο στρωμα και αρχιζει το μασσαζ με το ειδικο τζελ. Παλι γλυψιμο, απο την κορφη ως τα νυχια, παλι βυζομασσαζ, και επιπροσθετως μασσαζ με τον κωλο. Μετα σε ξεπλενει και πατε στο κρεβατι για τα περαιτερω.
Νομιζω οτι η Ελενα μπορει να τα κανει αυτα.

Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
962
Αν και εχω παρει Ελενα απο Μπακνανα, (εχω κανει και κριτικη) δεν την πηρα για Νουρου. Νουρου εχω κανει αυθεντικο 2 φορες, στο Κολονζ και στο Ποσειδων στην Μπανγκοκ, στεκια κυριως για γιαπωνεζους.
Το νουρου ειναι μια ιεροτελεστια, δεν ειναι απλως ενα στρωμα και η κοπελα να τριβεται επανω σου.
Κατ αρχας καθεσαι σε ειδικο καρεκλακι, που εχει τρυπα απο κατω για να κρεμονται τα αρχιδια σου και το καυλι σου και η κοπελα σε πλενει πατοκορφα, με μπολικη σαπουναδα. Μετα σε ξεπλενει και αρχιζει γλυψιμο παλι πατοκορφα και βυζομασσαζ παλι απο την κορυφη ως τα νυχια. Μετα σε βαζει στο στρωμα και αρχιζει το μασσαζ με το ειδικο τζελ. Παλι γλυψιμο, απο την κορφη ως τα νυχια, παλι βυζομασσαζ, και επιπροσθετως μασσαζ με τον κωλο. Μετα σε ξεπλενει και πατε στο κρεβατι για τα περαιτερω.
Νομιζω οτι η Ελενα μπορει να τα κανει αυτα.
Μονο το καρεκλακι μας λειπει?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Μονο το καρεκλακι μας λειπει?
Mπορειτε να το προμηθευτειτε.
1642373961239.png

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
δεν νομιζω αυτες στα κατ οικον να κανουν αυτο που πραγματικα θελουμε,αυτο που πραγματικα ειναι το νουρου.
Δεν έχω κάνει ποτέ nuru ρε παιδιά έχω μείνει στα κλασσικα…αξίζει η φάση;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Δεν έχω κάνει ποτέ nuru ρε παιδιά έχω μείνει στα κλασσικα…αξίζει η φάση;
Βεβαίως αξίζει η φάση … είναι κάτι διαφορετικό με χρήση όλου του σώματος και όχι μόνο με τα χέρια της θεραπευτριας

• Like
Αντιδράσεις: Siskos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom