Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Εμπειρη στο μασάζ καλή επιλογήΗ επιλογή της Δημητρας πως είναι? Θα παρακαλούσα γνώμη από αυτούς που έχουν κάνει συνάντηση μαζί της
Εμπειρη στο μασάζ καλή επιλογήΗ επιλογή της Δημητρας πως είναι? Θα παρακαλούσα γνώμη από αυτούς που έχουν κάνει συνάντηση μαζί της
συνονοματε , η ελενα ειναι η καλυτερη .ειναι πολυ ανετη κι εξυπνη γυναικα. .εαν εσυ θες να σκοραρεις με το χερι , ζητα της το. μην κολλας , να εισαι ξεκαθαρος με τις απαιτησεις σου.δεν θα απογοητευθεις σιγουρα.Καλησπερα στο team. Θα ηθελα να μου πει καποιος αν η ελενα ειναι ανετη και σε αφηνει να κανεις πραγματα δηλαδη γλυψιματα, δαχτυλα μπρος πισω και αν σου κανει και εκεινη διαφορα οπως δαχτυλα κτλ.
Ευχαριστω
η ελενα μπορει να σε αφησει να κανεις τα παντα μαζι της ,στο μονο που κολλαει ειναι το analΚαλησπερα στο team. Θα ηθελα να μου πει καποιος αν η ελενα ειναι ανετη και σε αφηνει να κανεις πραγματα δηλαδη γλυψιματα, δαχτυλα μπρος πισω και αν σου κανει και εκεινη διαφορα οπως δαχτυλα κτλ.
Ευχαριστω
Full του ασσου κανει. Οχι απλα φουλΚανει full προγραμμα;
Δεν σε πιάνω δηλαδή τα πάντα όλα;Full του ασσου κανει. Οχι απλα φουλ
Δεν σε πιάνω δηλαδή τα πάντα όλα;
Εσύ? Είναι δυνατόν να μην έχεις παίξει μπάλα με μια ίσως και GOAT του μασάζ?Έλενα δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να απαντησω
είναι η γνωστή Σέρβα από Φραντζή 4 και Φραντζή 7Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και έχει και μια Ζέτα εκτός από τις γνωστες
Ξέρουμε ποια Ζέτα είναι αυτή;
νομιζω πως ναι αλλά δεν ειναι ολες εκειΕίναι ανοιχτά σήμερα;Κυριακές είναι εδω
Σημερα ηταν κλειστα μερες που ειναι...απο αυριο παλινομιζω πως ναι αλλά δεν ειναι ολες εκει
Και Δημητρα και Ελενα!!!Και η Δημητρα ειναι και Κυριακες!!!!!!!!!Κυριακες ανοιχτά είναι απλά λόγω γιορτών ήταν κλειστά χθες προχθές
Εκεί είναι όλες και η Κάτια και η Ζέτα μόνο η Εύα έφυγε
Οχι βεβαια...για Δημητρα ειπα!ελενα δουλευεις και τις κυριακες ?
Άρα τις Κυριακές είναι κλειστό......Οχι βεβαια...για Δημητρα ειπα!
Ανοιχτοτατο ειναι μην κανεις τετοιες πλακες και παρεξηγηθουμε??Άρα τις Κυριακές είναι κλειστό......
Εντάξει μια πλάκα εκανα.....
άρα ανοιχτά καθημερινά και Κυριακή οκΑνοιχτοτατο ειναι μην κανεις τετοιες πλακες και παρεξηγηθουμε??