Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Ναι!άρα ανοιχτά καθημερινά και Κυριακή οκ
Ναι!άρα ανοιχτά καθημερινά και Κυριακή οκ
γιατι ? θες να της τα αλλαξεις ?Αυριο φώτα είστε ανοιχτά?
Θα ρωτήσεις μια μια για όλες τις γιορτές?Αυριο φώτα είστε ανοιχτά?
Να πω επίσης ότι κατά την είσοδο μου έγινε θερμομέτρηση.Επίσκεψη πριν λίγες μέρες και η κυρία στην υποδοχή μου είπε ότι είχε 3 κοπέλες, αλλά η μία έπρεπε να φύγει η 2η ήταν σε δωμάτιο και μόνο η 3η η Κάτια ήταν διαθέσιμη. Πέρασα στο καθαρό δωμάτιο με την Κάτια (30-), με ένα μασάζ στο μ.ο. και με πολύ καλό το 2ο μέρος, μια και η Κάτια είχε μια ήρεμη ερωτική δύναμη που συναρπάσει! Πίπα χωρίς προφυλακτικό, με περιποίηση της γύρω περιοχής αλλά όχι τελείωμα στο στόμα! Είναι καστανή, λεπτή με καλό ύψος και δεν θα περάσει απαρατήρητη έξω στο δρόμο!
Γιαυτο υπαρχω ??Έλενα είσαι κορυφή, μου έφτιαξες την μέρα και την βδομάδα πριν λίγες μέρες. Το κορίτσι ξέρει να περιποιείται να σε ανεβάζει και να σε κάνει να νοιωθεις άρχοντας .
Και κόστος;εξήντα;Επίσκεψη πριν λίγες μέρες και η κυρία στην υποδοχή μου είπε ότι είχε 3 κοπέλες, αλλά η μία έπρεπε να φύγει η 2η ήταν σε δωμάτιο και μόνο η 3η η Κάτια ήταν διαθέσιμη. Πέρασα στο καθαρό δωμάτιο με την Κάτια (30-), με ένα μασάζ στο μ.ο. και με πολύ καλό το 2ο μέρος, μια και η Κάτια είχε μια ήρεμη ερωτική δύναμη που συναρπάσει! Πίπα χωρίς προφυλακτικό, με περιποίηση της γύρω περιοχής αλλά όχι τελείωμα στο στόμα! Είναι καστανή, λεπτή με καλό ύψος και δεν θα περάσει απαρατήρητη έξω στο δρόμο!
το κατάστημα έκανε τώρα τις πρώτες ημέρες του έτους και μια μίνι ανακαίνιση όπως διαπίστωσα προς το πολύ καλύτερο. έλειψε κάποιες ημέρες και η Ζέτα η οποία επέστρεψε νομιζω80 για μία ώρα!
Γιαυτο υπαρχω ??
Αυτο εξυπακουεται!!!Εδω ομως μιλαμε για συγκεκριμενες καταστασεις?ε οχι μονο γι αυτο ....
Υπάρχει προγραμμα και 60 μισή ώρα;80 για μία ώρα!
Ναι υπάρχει και αυτό, μου το είπαν εκείΥπάρχει προγραμμα και 60 μισή ώρα;
Ναι η μία ώρα στα 120 το nuru.Το Nuru για μια ώρα με Έλενα είναι 120?
Οκ ευχαριστωΝαι υπάρχει και αυτό, μου το είπαν εκεί
Δεν ελειπε εδω ειναι!Η Δήμητρα έχει επιστρέψει;