Νέα

Ad Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες και η κυρία στην υποδοχή μου είπε ότι είχε 3 κοπέλες, αλλά η μία έπρεπε να φύγει η 2η ήταν σε δωμάτιο και μόνο η 3η η Κάτια ήταν διαθέσιμη. Πέρασα στο καθαρό δωμάτιο με την Κάτια (30-), με ένα μασάζ στο μ.ο. και με πολύ καλό το 2ο μέρος, μια και η Κάτια είχε μια ήρεμη ερωτική δύναμη που συναρπάσει! Πίπα χωρίς προφυλακτικό, με περιποίηση της γύρω περιοχής αλλά όχι τελείωμα στο στόμα! Είναι καστανή, λεπτή με καλό ύψος και δεν θα περάσει απαρατήρητη έξω στο δρόμο!

Τελευταία τροποποίηση:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.175
Πόντοι
456
Έλενα είσαι κορυφή, μου έφτιαξες την μέρα και την βδομάδα πριν λίγες μέρες. Το κορίτσι ξέρει να περιποιείται να σε ανεβάζει και να σε κάνει να νοιωθεις άρχοντας .

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες και η κυρία στην υποδοχή μου είπε ότι είχε 3 κοπέλες, αλλά η μία έπρεπε να φύγει η 2η ήταν σε δωμάτιο και μόνο η 3η η Κάτια ήταν διαθέσιμη. Πέρασα στο καθαρό δωμάτιο με την Κάτια (30-), με ένα μασάζ στο μ.ο. και με πολύ καλό το 2ο μέρος, μια και η Κάτια είχε μια ήρεμη ερωτική δύναμη που συναρπάσει! Πίπα χωρίς προφυλακτικό, με περιποίηση της γύρω περιοχής αλλά όχι τελείωμα στο στόμα! Είναι καστανή, λεπτή με καλό ύψος και δεν θα περάσει απαρατήρητη έξω στο δρόμο!
Να πω επίσης ότι κατά την είσοδο μου έγινε θερμομέτρηση.

Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
962
Έλενα είσαι κορυφή, μου έφτιαξες την μέρα και την βδομάδα πριν λίγες μέρες. Το κορίτσι ξέρει να περιποιείται να σε ανεβάζει και να σε κάνει να νοιωθεις άρχοντας .
Γιαυτο υπαρχω ??

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
Και κόστος;εξήντα;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
το κατάστημα έκανε τώρα τις πρώτες ημέρες του έτους και μια μίνι ανακαίνιση όπως διαπίστωσα προς το πολύ καλύτερο. έλειψε κάποιες ημέρες και η Ζέτα η οποία επέστρεψε νομιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom