Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Βοηθους δεν εχω και δεν θελω...ασχολουμε προσωπικα εγω?οτι πειτε κυρια !!!! θα παρουσιαστω στις βοηθους σας η θα ασχοληθειτε προσωπικα !
Βοηθους δεν εχω και δεν θελω...ασχολουμε προσωπικα εγω?οτι πειτε κυρια !!!! θα παρουσιαστω στις βοηθους σας η θα ασχοληθειτε προσωπικα !
ok θα υποστω την τιμωρια μου ως κακος φοιτητης που κανει και αστοχα σχολια ....Βοηθους δεν εχω και δεν θελω...ασχολουμε προσωπικα εγω?
Αστοχης προσεχε?ok θα υποστω την τιμωρια μου ως κακος φοιτητης που κανει και αστοχα σχολια ....
αστοχω για να με τιμωρησεις παραδειγματικα !Αστοχης προσεχε?
Ααα τα θελει ο πισινο σου?....προς το παρων δεν εχεις παραστρατησει...θα τιμωρηθεις παραδειγματικα οταν την πατησεις???αστοχω για να με τιμωρησεις παραδειγματικα !
Σε κατ οίκον πως γίνεται το νουρου;Εδώ τουλάχιστον έχει ένα στρώμα ο χώρος έτοιμος το δώματιο δηλαδή.Στο σπίτι πως θα γίνει;Καλό νουρου κάνει και η Αλεξία που είναι εδώΑν θελεις οπωσδήποτε σε μασατζιδικο πήγαινε Μπακνανα αφού πρώτα κλείσεις ραντεβού με την Έλενα και θα σου μάθει τι σημαίνει nuru massage
Βέβαια υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σε κατ ‘ οίκον ( diamondsmassage.gr (Τεα και κορίτσια της) , nuru massage massage Athens ,και αλλά μασατζιδικα αν διαβάσεις τα προγράμματα τους
Η Αλεξια ξερει boby!Σε κατ οίκον πως γίνεται το νουρου;Εδώ τουλάχιστον έχει ένα στρώμα ο χώρος έτοιμος το δώματιο δηλαδή.Στο σπίτι πως θα γίνει;Καλό νουρου κάνει και η Αλεξία που είναι εδώ
Στο νουρου σε τριβει με το δεξι βυζι ενω στο μποντι με το αριστερο????δοκιμασετα καλυτερα για να ξετυλιξεις το κουβαρι!με εχετε μπερδεψει .τί διαφορά εχει το νουρου απο το μποντι μποντι ?
Κυρια καθηγητρια μην αποπαιρνετε τους φοιτητες σας .... να μαθουν προσπαθουν ! και φυσικα πρεπει να σας ρωτουν για τις αποριες τους !!!!Στο νουρου σε τριβει με το δεξι βυζι ενω στο μποντι με το αριστερο????δοκιμασετα καλυτερα για να ξετυλιξεις το κουβαρι!
Ξερουν οτι κανω χιουμορ!!!οσο για τις αποριες δεν λυνονται απο εδω?Κυρια καθηγητρια μην αποπαιρνετε τους φοιτητες σας .... να μαθουν προσπαθουν ! και φυσικα πρεπει να σας ρωτουν για τις αποριες τους !!!!
αριστερο βυζι , οπως κοιταζω εγω ή οπως κοιταζει η θεραπευτρια ?Στο νουρου σε τριβει με το δεξι βυζι ενω στο μποντι με το αριστερο????δοκιμασετα καλυτερα για να ξετυλιξεις το κουβαρι!
Εε οπως κοιταζει η θεραπευτρια βλεπεις εχει διαφορα?αριστερο βυζι , οπως κοιταζω εγω ή οπως κοιταζει η θεραπευτρια ?
Σχεδόν τα ίδιαμε εχετε μπερδεψει .τί διαφορά εχει το νουρου απο το μποντι μποντι ?
Ναι αλλα το θεμα ειναι ποια στο κανει και πως το κανει τεραστια η διαφορα!!!Σχεδόν τα ίδια
????Μονο το καρεκλακι μας λειπει?
Ε τοτε να μας την γνωρίσεις!!!!!!!!!Εγω δεν χρειαζεται να το δω απο τη στιγμη που μου το εχει μαθει χρονια πριν η καλυτερη!!!!ευρω οποιος θελει να το δειτε?
Χαχα ! ΚαλοοοοοόΣτο νουρου σε τριβει με το δεξι βυζι ενω στο μποντι με το αριστερο????δοκιμασετα καλυτερα για να ξετυλιξεις το κουβαρι!
Αυτές που κάνουν Νουρου κατ’ οίκον λένε ότι έχουν μαζί τους ένα ειδικό πλαστικό που βάζουν πάνω στο κρεβάτι … κατ´οικον κάνουν ελάχιστεςΣε κατ οίκον πως γίνεται το νουρου;Εδώ τουλάχιστον έχει ένα στρώμα ο χώρος έτοιμος το δώματιο δηλαδή.Στο σπίτι πως θα γίνει;Καλό νουρου κάνει και η Αλεξία που είναι εδώ