George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Και μάλλον δυο φορές…;Πολυ σωστα!
Και μάλλον δυο φορές…;Πολυ σωστα!
Κανονικα ειναι μια για να σε κραταει σε διεγερση?οσο για τις 2 δεν θα βαλουμε φρενο να περναμε ομορφα ειναι η ουσιαΚαι μάλλον δυο φορές…;
με το τσιγγελι θα στα βγαζουμε ????Κανονικα ειναι μια για να σε κραταει σε διεγερση?οσο για τις 2 δεν θα βαλουμε φρενο να περναμε ομορφα ειναι η ουσια
Εε να σας βασανισω λιγο το μυαλο ντε??με το τσιγγελι θα στα βγαζουμε ????
βασανιζεις ουτως η αλλως ρε κοπελα μου.και οχι μονο το μυαλο.Υ.Γ απαντα και σε κανα μηνημα ρε πουλακι μου.αντε να δουμε τι θα κανουμε.Εε να σας βασανισω λιγο το μυαλο ντε??
Εχει τις διαφορες του αρκει να της γνωριζει η παρτενερ....σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!Πάντως πρέπει να πούμε ότι μια ώρα και 120 είναι και το Nuru και το body2body. Το βυζι αλλάζει.....
Nuru δεν έχω κάνει αλλα το body2body με την Έλενα είναι εμπειρία ζωής!
Οκ το έχω βάλει στο προγραμμαΚανονικα ειναι μια για να σε κραταει σε διεγερση?οσο για τις 2 δεν θα βαλουμε φρενο να περναμε ομορφα ειναι η ουσια
Ραντεβου στα τυφλα γλυκιε μου απο τα καλυτερα?Τσερω. Κι απ'τα δύο...
Φωτό που έχεις μανάρι. ;
To body to body πάντως ίσως το προτιμούσα από το NuruΠάντως πρέπει να πούμε ότι μια ώρα και 120 είναι και το Nuru και το body2body. Το βυζι αλλάζει.....
Nuru δεν έχω κάνει αλλα το body2body με την Έλενα είναι εμπειρία ζωής!
ΡωσιδαΗ Αλεξία είναι Ελληνίδα ή Ρωσίδα?
Και τα δυο παντως ειναι μεσα στην κ...............αTo body to body πάντως ίσως το προτιμούσα από το Nuru
Με 8 λέξεις η πλήρης εικόνα από την Έλενα !Και τα δυο παντως ειναι μεσα στην κ...............α
Γι αυτο έβαλε τις τελέιες για να ψαχνόμαστε με το κουίζ.....Με 8 λέξεις η πλήρης εικόνα από την Έλενα !
καλαματα ? καρδιτσα ?κατοσταρα ? καμπανα ?καταχνια? τι να εννοει η ποιητρια ?Και τα δυο παντως ειναι μεσα στην κ...............α
Καμπανα εσυ???καλαματα ? καρδιτσα ?κατοσταρα ? καμπανα ?καταχνια? τι να εννοει η ποιητρια ?