Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Η " ποιήτρια " εμπνέεται και εμπνέει ??καλαματα ? καρδιτσα ?κατοσταρα ? καμπανα ?καταχνια? τι να εννοει η ποιητρια ?
Η " ποιήτρια " εμπνέεται και εμπνέει ??καλαματα ? καρδιτσα ?κατοσταρα ? καμπανα ?καταχνια? τι να εννοει η ποιητρια ?
Φεύγεις με ελαφρά πηδηματακια...... και εισαι κανένας μουστακαλής , τι γίνεται??? οεο
Ααα μη το λες?Φεύγεις με ελαφρά πηδηματακια...
Ίσως είναι πιο γνωστό το b2bTo body to body πάντως ίσως το προτιμούσα από το Nuru
Είναι αυτο που βάζει επανω σου την κόλλα με το κιλό και πας μετα στο σπίτι με το μαλλί κάγκελο και άντε να εξηγήσεις......Ίσως είναι πιο γνωστό το b2b
Nuru δεν το ξέρουν πολλοί
Απλώς στο τέλος θέλει ένα πολύ καλό πλύσιμο από την κορυφή μέχρι τα νύχια των ποδιών πάντα με την βοήθεια της θεραπευτριας ( ωραία εμπειρία και αυτή)Είναι αυτο που βάζει επανω σου την κόλλα με το κιλό και πας μετα στο σπίτι με το μαλλί κάγκελο και άντε να εξηγήσεις......
Εδω υπαρχει ενα φαουλ και απο τις δυο μεριες ειτε γιατι δεν σε προσεξε η κοπελα ειτε γιατι δεν ηθελες να βρεξεις το μαλλι (υπαρχουν ολα τα απαραιτητα για να μην χρειαστουν οι εξηγησεις)??Είναι αυτο που βάζει επανω σου την κόλλα με το κιλό και πας μετα στο σπίτι με το μαλλί κάγκελο και άντε να εξηγήσεις......
Κανεις λαθος πολλοι το ξερουν αρκει να πεσεις στα σωστα χερια!!!Ίσως είναι πιο γνωστό το b2b
Nuru δεν το ξέρουν πολλοί
Και σαν εσένα λίγες …Κανεις λαθος πολλοι το ξερουν αρκει να πεσεις στα σωστα χερια!!!
Οταν σου αρεσει αυτο που κανεις παντα θα εισαι πιο μπροστα σε οποιαδηποτε δουλεια!!!Και σαν εσένα λίγες …
Ειπα να κάνω λίγο χιούμορ και παραδόξως δεν το έπιασες.....ή φοβήθηκες μήπως δεν το πιάσουν οι άλλοι....Εδω υπαρχει ενα φαουλ και απο τις δυο μεριες ειτε γιατι δεν σε προσεξε η κοπελα ειτε γιατι δεν ηθελες να βρεξεις το μαλλι (υπαρχουν ολα τα απαραιτητα για να μην χρειαστουν οι εξηγησεις)??
Το επιασα πολυ καλα!Και ξερω το χιουμορ σου μπορει ο κοσμος να φοβηθει οποτε εξηγουμε για να ξερουν???Ειπα να κάνω λίγο χιούμορ και παραδόξως δεν το έπιασες.....ή φοβήθηκες μήπως δεν το πιάσουν οι άλλοι....
Γιαυτό εγω εχω κουρευτει σαν marine !!!!Εδω υπαρχει ενα φαουλ και απο τις δυο μεριες ειτε γιατι δεν σε προσεξε η κοπελα ειτε γιατι δεν ηθελες να βρεξεις το μαλλι (υπαρχουν ολα τα απαραιτητα για να μην χρειαστουν οι εξηγησεις)??
Το εχεις γευτει εσυ και ξερεις?Γιαυτό εγω εχω κουρευτει σαν marine !!!!
Για b2b έχω ακούσει πιο πολλούςΚανεις λαθος πολλοι το ξερουν αρκει να πεσεις στα σωστα χερια!!!
Ειναι 3 σε 1 εχει και μασαζακι!Για b2b έχω ακούσει πιο πολλούς
Αν και περιλαμβάνεται αυτό στο μασάζ σωστά;
το νουρου δεν εχει μασαζ ? ελεναρα , μιας και εισαι η ειδικοτερη ολων μας , κανε μας μια συντομη περιγραφη τονιζοντας τις διαφορες. σε ευχαριστουμεΕιναι 3 σε 1 εχει και μασαζακι!
Εχει με διαφορετικο τροπο μασαζ με αλλα σημεια τους σωματος ....τα υπολοιπα απο κοντα?το νουρου δεν εχει μασαζ ? ελεναρα , μιας και εισαι η ειδικοτερη ολων μας , κανε μας μια συντομη περιγραφη τονιζοντας τις διαφορες. σε ευχαριστουμε
Τότε συμφέρει!Ειναι 3 σε 1 εχει και μασαζακι!
Ολα συμφερουν γιατι ειναι μοναδικες εμπειριες!!!Τότε συμφέρει!