kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 456
ειστε ο υιος της ελεναρας ?????για αυτο σε παω μανα μου !!
ειστε ο υιος της ελεναρας ?????για αυτο σε παω μανα μου !!
Κρυο το αστειο σου πατερα??ειστε ο υιος της ελεναρας ?????
ε οχι και υιος .... θα μπορουσε να ειναι κορη μου...ειστε ο υιος της ελεναρας ?????
Σαν τους μάγους με τα δώρα είσαι!!!Αυτη ειναι η ευχαριστηση μου!!!
Και η δική μας!!Αυτη ειναι η ευχαριστηση μου!!!
Όχι κανένα ραντεβού εκτός αν θέλεις κάποια συγκεκριμένη.Καλησπέρα, χρειαζεται ραντεβου ή οχι; Επίσης τι παιζει απο τιμές; Γινεται και μονο σεξ;
Αυτη ειναι η χαρα μου να μοιραζω απολαυστικα δωρα?Σαν τους μάγους με τα δώρα είσαι!!!
Ενδειαφέρον μου ακουγεται ...Αυτη ειναι η χαρα μου να μοιραζω απολαυστικα δωρα?
Εχεις παρει μια γευση ξερεις....Ενδειαφέρον μου ακουγεται ...
Με εκθετεις ανεπανορθωτα ...Εχεις παρει μια γευση ξερεις....
Μα δεν ειπα το αντιθετο μια γευση ειπα οτι πηρες και για να μην σε εκθεσω και αλλο πρεπει να δοκιμασεις και τα υπολοιπα δωρα???Με εκθετεις ανεπανορθωτα ...
Εγω λεω οτι ειμαι ακακος και ακινδυνος ..αμαν
Που σε χανουμε, που σε βρισκουμε, ολο στα μασσαζονηματα τριγυρνας, ακακε και ακινδυνε γειτονα.Με εκθετεις ανεπανορθωτα ...
Εγω λεω οτι ειμαι ακακος και ακινδυνος ..αμαν
Εσυ φταις που με παρασυρεις στα ηδονοτριβεια..Εγω μονο απ εξω περναω ...Που σε χανουμε, που σε βρισκουμε, ολο στα μασσαζονηματα τριγυρνας, ακακε και ακινδυνε γειτονα.
Καλα σου κανει??Εσυ φταις που με παρασυρεις στα ηδονοτριβεια..Εγω μονο απ εξω περναω ...
Το διορθωνω λοιπον. Που σε χανουμε, που σε βρισκουμε, ολο εξω απο τα ηδονοτριβεια τριγυρνας, ακακε και ακινδυνε γειτονα.Εσυ φταις που με παρασυρεις στα ηδονοτριβεια..Εγω μονο απ εξω περναω ...
Μην διορθωνεις τιποτα μια χαρα περναει και απο μεσα??Το διορθωνω λοιπον. Που σε χανουμε, που σε βρισκουμε, ολο εξω απο τα ηδονοτριβεια τριγυρνας, ακακε και ακινδυνε γειτονα.
To μονο σιγουρο. Οτι οταν περναει μεσα, περναει και καλα.Μην διορθωνεις τιποτα μια χαρα περναει και απο μεσα??
Αυτο που δεν ειπες στην κα Ελενα μας , ειναι το ποιος μου εδωσε τις συστασεις ...οεο ?To μονο σιγουρο. Οτι οταν περναει μεσα, περναει και καλα.
Το πρωι επεστρεψα απο 14ωρο ταξιδι. Ακομα δεν εχω συνελθει απο το τζετ-λανγκ, πως διαολο το λενε.Αυτο που δεν ειπες στην κα Ελενα μας , ειναι το ποιος μου εδωσε τις συστασεις ...οεο ?
Και μετα φταιω εγω ....οκ ρε φιλε οτι πεις