Νέα

Παραδέχονται ποτέ οι γυναίκες πως έχουν άδικο σε οτιδήποτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
πολύ βαθειά...
απο την απάντησή του συνάγεις ότι ή έχει σύνταξη ή μπαμπα μαμα που τον τρέφουν ακόμα......
το μυστικό είναι στην λέξη ΑΚΟΜΑ.

υπάρχουν ακόμα πολλές χιλιάδες έλληνες που νομίζουν ότι το ακόμα θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εάν γίνουν οι περικοπές και το πρόγραμμα που ζητά η τρόικα.

ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.  :2funny: :grin:
Όχι, δεν με τρέφουν γονείς. Μόνος μου είμαι. Ούτε πλάτες έχω. Και ο μισθός έχει πέσει αλλά ακόμα την παλεύω σχετικά καλά.

Τώρα, η erinal αναφέρεται στο ότι είμαι τελείως στερημένος από εθνική συνείδηση. Δηλαδή σε περίπτωση πολέμου θέλω να την κάνω και δεν δίνω μια. Αυτό μου το προσάπτει σαν κακό, εγώ το βλέπω σαν θετικό. Φυσικά η erinal και ο κάθε άλλος, νομίζει πως η ανθρώπινες ζωές δεν είναι σημαντικότερες από τις γεωπολιτικές και οικονομικές κατευθύνσεις κάθε κράτους, γιαυτό ας θυσιαστούμε για αυτές!

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ούτε φιλία μεταξύ ανδρών γυναικών.
σχεδόν πάντα ό ένας είναι με τον άλλο γιατί κάποιος απο τους δύο ενδόμυχα θέλει να γαμήσει τον άλλο.
:thumbsup:  έτσι ακριβώς !
άλλωστε το δίκιο και το άδικο ... τι σημασία έχουν ?
μόνο σε ορθολογικές καταστάσεις

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Η κριτική μου είναι ότι έχω να προτείνω κάτι καλύτερο
να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι η εποχή που σας διάβαζε η γιαγιά σας παραμύθια πέρασε. τώρα εάν νομίζετε ότι ακούγοντας τον σαμαρά ή τον κάθε σαμαρά ως τον νέο πιλάβιο της δημόσιας τηλεόρασης θα σας πάει η ζωη καλύτερα εγώ δε μπορώ να σας πείσω για κάτι διαφορετικό.
:grin:
Δηλαδή προτείνεις για πολιτική γραμμή τι; Να ξυπνήσουμε; Μάλλον δεν έχεις καν πολιτική γραμμή και απλά παραπονιέσαι όπως ο κάθε Έλληνας.

Πάω για μάσα τώρα. Ψάρι :).

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σε μένα μια κοπέλα, μια χαρά παραδέχτηκε τις μαλακίες της και ζήτησε και συγνώμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δείξεις οτι ενοχλείσαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι, δεν με τρέφουν γονείς. Μόνος μου είμαι. Ούτε πλάτες έχω. Και ο μισθός έχει πέσει αλλά ακόμα την παλεύω σχετικά καλά.

Τώρα, η erinal αναφέρεται στο ότι είμαι τελείως στερημένος από εθνική συνείδηση. Δηλαδή σε περίπτωση πολέμου θέλω να την κάνω και δεν δίνω μια. Αυτό μου το προσάπτει σαν κακό, εγώ το βλέπω σαν θετικό. Φυσικά η erinal και ο κάθε άλλος, νομίζει πως η ανθρώπινες ζωές δεν είναι σημαντικότερες από τις γεωπολιτικές και οικονομικές κατευθύνσεις κάθε κράτους, γιαυτό ας θυσιαστούμε για αυτές!
μα εκεί έχουμε διαφωνία.
εγώ την παλεύω πολυ καλύτερα απο σένα δε με εχει ακουμπήσει διόλου η κρίση αλλά αυτό που βλέπω να έρχεται θα αφορά τους πάντες έμμεσα ή αμεσα.
Εσύ βρίσκεις λογικό να κοιτάς ότι ακόμα την παλεύεις σχετικά καλά.
και πολλές φορές δε σας βρίζω επειδή έχω κάτι μαζί μας.
σας βρίζω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι μετά θα είναι πολύ αργά και δε θα αναστρέφεται η κατάσταση.

κυρίως γιατί πολλοί νομίζουν ότι αυτό που έγινε στην αργεντινή αφού το ξορκίζουν δε θα γίνει.

θα στο πω απλά για να καταλάβεις το σκεπτικό μου.
στην αργεντινή μετά το μπαμ οι κάτοικοι της αντίστοιχης Εκάλης έβαλαν ιδιωτική αστυνομία να τους φυλάει, μπάρες στους δρόμους κλπ.

Εγώ ακόμα και ενώ μπορεί να ζω στην Εκάλη δε γουστάρω να βγαίνω έξω να πάω για ψώνια συνοδεία προστασίας.
εσύ τώρα μπορεί να ζεις εκάλη και να μη σε πειράζει αυτό.
εμένα όμως με χαλάει αφάνταστα.
κυρίως γιατί χάνςται ο πολιτισμός της κοινωνίας μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδή προτείνεις για πολιτική γραμμή τι; Να ξυπνήσουμε; Μάλλον δεν έχεις καν πολιτική γραμμή και απλά παραπονιέσαι όπως ο κάθε Έλληνας.

Πάω για μάσα τώρα. Ψάρι :).
εγώ δεν παραπονιέμαι για τίποτα.
απλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ να δεχθώ ότι αυτοι που 30 χρόνια με καταστρέφουν με την ανοχή μου θα με σώσουν τα επομενα πάλι με την ανοχή μου.
δεν παίζει.
ιστορικά δεν έχιε γίνιε πουθενά σοτν πλανήτη αυτό.  :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Μασάει η κατσίκα ταραμά;

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
μα εκεί έχουμε διαφωνία.
εγώ την παλεύω πολυ καλύτερα απο σένα δε με εχει ακουμπήσει διόλου η κρίση αλλά αυτό που βλέπω να έρχεται θα αφορά τους πάντες έμμεσα ή αμεσα.
Εσύ βρίσκεις λογικό να κοιτάς ότι ακόμα την παλεύεις σχετικά καλά.
και πολλές φορές δε σας βρίζω επειδή έχω κάτι μαζί μας.
σας βρίζω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι μετά θα είναι πολύ αργά και δε θα αναστρέφεται η κατάσταση.

κυρίως γιατί πολλοί νομίζουν ότι αυτό που έγινε στην αργεντινή αφού το ξορκίζουν δε θα γίνει.

θα στο πω απλά για να καταλάβεις το σκεπτικό μου.
στην αργεντινή μετά το μπαμ οι κάτοικοι της αντίστοιχης Εκάλης έβαλαν ιδιωτική αστυνομία να τους φυλάει, μπάρες στους δρόμους κλπ.

Εγώ ακόμα και ενώ μπορεί να ζω στην Εκάλη δε γουστάρω να βγαίνω έξω να πάω για ψώνια συνοδεία προστασίας.
εσύ τώρα μπορεί να ζεις εκάλη και να μη σε πειράζει αυτό.
εμένα όμως με χαλάει αφάνταστα.
κυρίως γιατί χάνςται ο πολιτισμός της κοινωνίας μου.
Όχι δεν εννοώ πως επειδή είμαι καλά για την ώρα δε με ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μου.
Απλά επειδή ανέφερες πως μάλλον έχω πλάτες που δεν ισχύει, γιαυτό το είπα.

Τώρα, όλα τα άλλα θα συμβούν αν χρεοκοπήσουμε. Αν χρεοκοπήσουμε όπως η Αργεντινή, θα γίνουν χειρότερα πράγματα εδώ για πολλούς λόγους, ο σημαντικότερος επειδή η Αργεντινή είχε αυτάρκεια φαγητού για να θρέψουν τους άπορους, εδώ δεν έχουμε, οπότε θα πεθάνει κόσμος από ασιτία και θα υπάρξει έγκλημα μόνο για ένα πιάτο φαγητό.

Πάω καφεδάκι, καλό απόγευμα κύριοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι δεν εννοώ πως επειδή είμαι καλά για την ώρα δε με ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μου.
Απλά επειδή ανέφερες πως μάλλον έχω πλάτες που δεν ισχύει, γιαυτό το είπα.

Τώρα, όλα τα άλλα θα συμβούν αν χρεοκοπήσουμε. Αν χρεοκοπήσουμε όπως η Αργεντινή, θα γίνουν χειρότερα πράγματα εδώ για πολλούς λόγους, ο σημαντικότερος επειδή η Αργεντινή είχε αυτάρκεια φαγητού για να θρέψουν τους άπορους, εδώ δεν έχουμε, οπότε θα πεθάνει κόσμος από ασιτία και θα υπάρξει έγκλημα μόνο για ένα πιάτο φαγητό.

Πάω καφεδάκι, καλό απόγευμα κύριοι.
φιλαρακι καλό καφέ
στο καφεδάκι να αναλογιστείς για ποιό λόγο δε σου λένε ότι έχεις χρεοκοπήσιε με 300 δις χρέος και έλλειμα επί 7 χρόνια κάθε χρόνο ανω του 5%.

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
γι' αυτό λέω .... δεν έχει μεγάλη σημασία το δίκιο ή το άδικο (δυστυχώς)

μετράει, το τι γουστάρουμε, το τι μας βολέυει, το τι δε μας ενοχλεί, από τι έχουμε συμφέρον, η πλάκα μας, η κάβλα μας, η μαλακία μας,

και για τα οικονομικά που λέγατε μετράει το τι μας λένε και το τι λέμε εμείς (10 εκατομ. απόψεις)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλά βαριέμαι να ψάξω.

Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος; Δεν αναφέρομαι στην σχέση που μπορεί να έχει κάποιος και το τι μπορεί να του κάνει όταν είναι μαζί
.
Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.

Ακόμα και αν τους τρίψεις τα επιχειρήματα στην μούρη ακόμα και τότε δε θα το παραδεχθούν. Θα πουλάνε τρελίτσα, θα σου λένε διάφορα άλλα, θα το γυρίσουν από εδώ και από εκεί αλλά δε θα παραδεχθούν, τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή πως έχουν άδικο.

Εσείς το έχετε παρατηρήσει ή είμαι προκατειλημμένος;

Καλά είμαι σίγουρα και λίγο προκατειλημμένος επειδή δεν μου κάθονται, αλλά στο συγκεκριμένο έχω και φίλους μου που συμφωνούν μαζί μου.

Είναι γεγονός. Όλοι οι άνθρωποι το κάνουν αυτό αλλά οι γυναίκες το έχουν ανάγει σε επιστήμη. Ειδικά  αν πρόκειται για καμιά συζήτηση που δεν τις συμφέρει. Ακόμη και επιχειρήματα να έχεις θα τσαντιστεί, θα σου πει ότι της φωνάζεις όταν δεν της φωνάζεις, θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι φταις εσύ, θα βάλει τα κλάματα και άλλα ωραία.

Η συμβουλή μου είναι να κάνεις αυτό που κάνουν αυτοί που γαμάνε πολύ. Δηλαδή μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις με γυναίκες που συμπεριφέρονται σαν δεκαεξάχρονα, και όταν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί της μην προσπαθείς να την πείσεις. Απλά πες της ποιο είναι το πρόβλημα και "τιμώρησε" την με το να κόβεις επαφές κλπ αν δεν συμμορφωθεί.

Ποτέ ποτέ ποτέ μην αφήνετε γκόμενες να σας τραβάνε σε αυτές τις ψυχοφθόρες γυναικείες συζητήσεις. Ειδικά όταν αρχίζει να λέει αντικρουόμενα πράγματα και δεν είναι λογική. Δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα ούτε θα τις πείσετε για κάτι. :)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Είναι γεγονός. Όλοι οι άνθρωποι το κάνουν αυτό αλλά οι γυναίκες το έχουν ανάγει σε επιστήμη. Ειδικά  αν πρόκειται για καμιά συζήτηση που δεν τις συμφέρει. Ακόμη και επιχειρήματα να έχεις θα τσαντιστεί, θα σου πει ότι της φωνάζεις όταν δεν της φωνάζεις, θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι φταις εσύ, θα βάλει τα κλάματα και άλλα ωραία.

Η συμβουλή μου είναι να κάνεις αυτό που κάνουν αυτοί που γαμάνε πολύ. Δηλαδή μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις με γυναίκες που συμπεριφέρονται σαν δεκαεξάχρονα, και όταν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί της μην προσπαθείς να την πείσεις. Απλά πες της ποιο είναι το πρόβλημα και "τιμώρησε" την με το να κόβεις επαφές κλπ αν δεν συμμορφωθεί.

Ποτέ ποτέ ποτέ μην αφήνετε γκόμενες να σας τραβάνε σε αυτές τις ψυχοφθόρες γυναικείες συζητήσεις. Ειδικά όταν αρχίζει να λέει αντικρουόμενα πράγματα και δεν είναι λογική. Δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα ούτε θα τις πείσετε για κάτι. :)

+100000

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

συμφωνώ απολύτως. Οσες φορές προσπάθησα να λύσω κάποιο πρόβλημα με κάποια κοπέλα με βάση την λογική αυτά που μου πέταγε ήταν παράλογα. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε άκρη. Την τελευταία φορά όμως απλά έκοψα την επάφη. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά: στον ένα μήνα με πήρε για να συνεχίσει τα παράπονα, αλλα δεν ασχολήθηκα, απλά της το έκλεισα και πρίν μια εβδομάδα με πήρε για να ζητήσει συγνώμη. Φυσικά δεν εμπιστέυομαι καθόλου την συγνώμη αλλα είναι μια αρχή.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
φιλαρακι καλό καφέ
στο καφεδάκι να αναλογιστείς για ποιό λόγο δε σου λένε ότι έχεις χρεοκοπήσιε με 300 δις χρέος και έλλειμα επί 7 χρόνια κάθε χρόνο ανω του 5%.

Τι κουράζεσαι να πεις κάτι διαφορετικό; Σωστό, λάθος δεν έχει σημασία. Δεν το έχουμε ανάγκη. Ως γνωστόν ο μέσος Έλλην είναι οξυδερκής, διεισδυτικός και με πολιτικό αισθητήριο. Για αυτό άλλωστε ψήφιζε τόσα χρόνια κλέφτες.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τι κουράζεσαι να πεις κάτι διαφορετικό; Σωστό, λάθος δεν έχει σημασία. Δεν το έχουμε ανάγκη. Ως γνωστόν ο μέσος Έλλην είναι οξυδερκής, διεισδυτικός και με πολιτικό αισθητήριο. Για αυτό άλλωστε ψήφιζε τόσα χρόνια κλέφτες.

για να μήν πούμε ξερόλας και παντογνώστης.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
φιλαρακι καλό καφέ
Δεν έχουμε χρεοκοπήσει. Χρεοκοπία σημαίνει παύση πληρωμών. Άρα και αυτοί θα σταματήσουν να μας δίνουν και θα πεθάνουμε από την πείνα όπως είπα παραπάνω.

Τώρα, όσο για τα ελλείμματα και τα χρέη, ποίος φταίει; Μόνο οι πολιτικοί;

Όπως είπα, δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ, άλλωστε έχω εξηγήσει τις απόψεις μου και σε άλλα thread και νομίζω μαζί διαφωνούσαμε και πάλι. Ας μην υπάρχει επανάληψη. Αν θες διάλογο με PM.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχουμε χρεοκοπήσει. Χρεοκοπία σημαίνει παύση πληρωμών. Άρα και αυτοί θα σταματήσουν να μας δίνουν και θα πεθάνουμε από την πείνα όπως είπα παραπάνω.

Όπως είπα, δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ, άλλωστε έχω εξηγήσει τις απόψεις μου και σε άλλα thread και νομίζω μαζί διαφωνούσαμε και πάλι. Ας μην υπάρχει επανάληψη. Αν θες διάλογο με PM.
ρε φιλε που ζεις ,ποιος θα πεθανει απο την πεινα,και νομιζεις οτι θα γλιτωσεις τη χρεωκοπια,καλυτερα να τραβας παρα να μιλας θα λεγα :jerking: :jerking: :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656

μαλλον ως γνησιος βλαξ διαμορφωνεις αποψη κ θεση ,βλεποντας σκαι μεγκα cnn....σορρυ για το βλαξ,αλλα δεν μπορω να βρω κατι αλλο για ανθρωπους που καταπινουν αμασητες πρπαγανδες τοσο εξωφθαλμες...
ελλειματα χρεη κ λοιπες μπουρδες ειναι ολα πλασματικα
2 ειναι υπαρκτα προβληματα
η κακη νοοτροπια του νεοελληνα καναπεδατου μαχομενου το συστημα-μην εχοντας κ σκοπο να δουλεψει κ ποτε βεβεα-.. κ το κουρνιαχτο των κολασμενων ολης της γης που φιλοξενουντε εδω
οταν λυθουν αυτα-ποτε κατα την γνωμη μου-θα επιστρεψει κι η ελλαδα στην ευημερια..
οταν "χρεωκοπησεις" ,δεν βγαζει η αγελαδα γαλα,η θαλασσα ψαρια,ο ηλιος κι ο ανεμος δεν παραγουν ενεργεια?τα ποταμια στερευουν??
ποσο ηλιθιος κ μωροχαυλος τελικα μπορει ναναι ενας λαος???

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλά βαριέμαι να ψάξω.

Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος; Δεν αναφέρομαι στην σχέση που μπορεί να έχει κάποιος και το τι μπορεί να του κάνει όταν είναι μαζί
.
Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.

Ακόμα και αν τους τρίψεις τα επιχειρήματα στην μούρη ακόμα και τότε δε θα το παραδεχθούν. Θα πουλάνε τρελίτσα, θα σου λένε διάφορα άλλα, θα το γυρίσουν από εδώ και από εκεί αλλά δε θα παραδεχθούν, τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή πως έχουν άδικο.

Εσείς το έχετε παρατηρήσει ή είμαι προκατειλημμένος;

Καλά είμαι σίγουρα και λίγο προκατειλημμένος επειδή δεν μου κάθονται, αλλά στο συγκεκριμένο έχω και φίλους μου που συμφωνούν μαζί μου.

Εκ πείρας η απάντηση για τις ελεεινήδες είναι "όχι ποτέ δεν παραδέχονται". Έχει πλάκα όμως να τους γυρνάς και να τους τρίβεις στη μούρη το θέμα που έχουν άδικο. Σε σπάνιες περιπτώσεις και για να σταματήσει ο ψυχολογικός πόλεμος που τους κάνεις ίσως το παραδεχτούν.

Αν θες να γαμήσεις απλά κατάπιε τον εγωισμό σου και άσε να νομίζουν ότι σε ξεγέλασαν ή ότι σε έκαναν τράμπα. Αλλιώς σε βλέπω στη  :jerking:

Υπενθυμίζω ότι γράφω μόνο για ελεεινήδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom