Νέα

Παραδέχονται ποτέ οι γυναίκες πως έχουν άδικο σε οτιδήποτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα, αλλά βαριέμαι να ψάξω.

Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος; Δεν αναφέρομαι στην σχέση που μπορεί να έχει κάποιος και το τι μπορεί να του κάνει όταν είναι μαζί
.
Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.

Ακόμα και αν τους τρίψεις τα επιχειρήματα στην μούρη ακόμα και τότε δε θα το παραδεχθούν. Θα πουλάνε τρελίτσα, θα σου λένε διάφορα άλλα, θα το γυρίσουν από εδώ και από εκεί αλλά δε θα παραδεχθούν, τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή πως έχουν άδικο.

Εσείς το έχετε παρατηρήσει ή είμαι προκατειλημμένος;

Καλά είμαι σίγουρα και λίγο προκατειλημμένος επειδή δεν μου κάθονται, αλλά στο συγκεκριμένο έχω και φίλους μου που συμφωνούν μαζί μου.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Έχετε παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ πως έχουν λάθος; Δεν αναφέρομαι στην σχέση που μπορεί να έχει κάποιος και το τι μπορεί να του κάνει όταν είναι μαζί
.Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.
Ακόμα και αν τους τρίψεις τα επιχειρήματα στην μούρη ακόμα και τότε δε θα το παραδεχθούν. Θα πουλάνε τρελίτσα, θα σου λένε διάφορα άλλα, θα το γυρίσουν από εδώ και από εκεί αλλά δε θα παραδεχθούν, τουλάχιστον όχι εκείνη την στιγμή πως έχουν άδικο.
Καλά είμαι σίγουρα και λίγο προκατειλημμένος επειδή δεν μου κάθονται, αλλά στο συγκεκριμένο έχω και φίλους μου που συμφωνούν μαζί μου.

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν σου κάθονται ,  είσαι σαν τον Κουασιμόδο ?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

.
Αναφέρομαι στις καθημερινές σχέσεις μας. Σε μια παρέα ή ακόμα και σε μια συζήτηση στον χασάπη.

καλα πλακα κανεις ?εχεις δει ποτε να εχεις παραδεχτει γυναικα οτι εχει αδικο  ποτε?

ΔΕΝ γινεται αυτο οι γυναικες εχουν παντα δικιο γιατ το λογο οτι μπορουν να κανουν τα παντα αμα τις γαμισει καποιος οποτε εφοσον παντα καποιος ειναι εκει αρα για να ειναι εκει καποιος εχουν δικιο.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ετσι τις μαθανε κ αυτες ρε φιλε

ολα απο την οικογενεια ξεκινανε

οπως εκαναν παραβατικο μουνοπανο κ λερα τον μεσο ελληναρα ετσι εγιναν κ οι ελλεεινιδες απο τις μαναδες τους

φατε τωρα το καυλι με 30+ ανεργια κ πανω απο 60% στους νεους απο σεπτεμβρη κ ερχεται η μερκελ με καλογυαλισμενο στραπονακι για τα περετερω  :zfuck:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

οπως εκαναν παραβατικο μουνοπανο κ λερα τον μεσο ελληναρα ετσι εγιναν κ οι ελλεεινιδες απο τις μαναδες τους

φατε τωρα το καυλι με 30+ ανεργια κ πανω απο 60% στους νεους απο σεπτεμβρη κ ερχεται η μερκελ με καλογυαλισμενο στραπονακι για τα περετερω  :zfuck:
πλακα πλακα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτο τι σχέση έχει με το ότι οι γυναίκες δεν παραδέχονται ποτέ ότι κάνουν λάθος;
ΥΓ
καρτάκη ο καθένας με την ονείρωξή του.  :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Ο Αντώνης είπε πως θα βγούμε από το τούνελ 

flip.gif

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Γιατί, εμεις παραδεχόμαστε ποτέ πως έχουμε κάνει λάθος???  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί, εμεις παραδεχόμαστε ποτέ πως έχουμε κάνει λάθος???  :2funny: :2funny: :2funny:
μόνο ο χίτμαν έχει δώσει εδώ την πραγματική αρσενική διάσταση του θέματος
"ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ"
:rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το ζητημα δεν ειναι αν εχουν αδικο.........Παντα εχουν  :grin: :grin:
Το ζητημα για να αποφυγειs τον καυγα πεταs ενα "Ναι αγαπη μου" και κανειs την δουλεια σου ομορφα και πολιτισμενα ......και διχωs ελκοs στομαχου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αρχισε τα θρεντ κλαψομουνιασης ο σπαρ επειδη του την ειπα; χαχαχαχαχαχα μ

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν σου κάθονται ,  είσαι σαν τον Κουασιμόδο ?
Ναι είμαι λίγο χάλια και έχω πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση που μετράει αρνητικά και αυτό.
Όμως δεν κατηγορώ τις γυναίκες που δεν με θέλουν, άλλωστε και εγώ δεν θέλω μια γυναίκα που δεν μου αρέσει.

Γιαυτό λέω πως προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημμένος αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με τον εαυτό μας. Όλα μέσα μας είναι υποκειμενικά.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
αρχισε τα θρεντ κλαψομουνιασης ο σπαρ επειδη του την ειπα; χαχαχαχαχαχα μ
Καλά αν εσύ νομίζεις ακόμα πως μου την είπες δεν έχεις πρόβλημα να παραδεχθείς το λάθος σου αλλά έχεις πρόβλημα να το κατανοήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι είμαι λίγο χάλια και έχω πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση που μετράει αρνητικά και αυτό.
Όμως δεν κατηγορώ τις γυναίκες που δεν με θέλουν, άλλωστε και εγώ δεν θέλω μια γυναίκα που δεν μου αρέσει.

Γιαυτό λέω πως προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημμένος αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με τον εαυτό μας. Όλα μέσα μας είναι υποκειμενικά.
κοίτα....
τι θέμα με τουε άντρες και τις γυναίκες είναι παρόμοιο.
δλδ.
βλέπει μια γκόμενα(γκόμενος) εναν(μια) λίγο χάλια.
επειδή δεν θέλει ούτε να του(της) μιλάει(εκτός απο τις ταινίες του χόλυγουντ που τελικά παντρεύονται) τον βγάζει συνεχώς λάθος.
αντιθέτως όταν είσαι απέναντι σε μια μουνάρα(παίδαρο) για να την(τον) γαμήσεις την(τον) αφήνεις να έχει πάντια δικιο μπας και σου κάτσει. 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλά αν εσύ νομίζεις ακόμα πως μου την είπες δεν έχεις πρόβλημα να παραδεχθείς το λάθος σου αλλά έχεις πρόβλημα να το κατανοήσεις.

ειναι επειδη μεγαλωσα στο εξωτερικο, και δεν κατανοω τους κομπλεξικους ελληναρες που δεν γαμουν και μας τα πρηζουν με θρεντ :2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
κοίτα....
τι θέμα με τουε άντρες και τις γυναίκες είναι παρόμοιο.
δλδ.
βλέπει μια γκόμενα(γκόμενος) εναν(μια) λίγο χάλια.
επειδή δεν θέλει ούτε να του(της) μιλάει(εκτός απο τις ταινίες του χόλυγουντ που τελικά παντρεύονται) τον βγάζει συνεχώς λάθος.
αντιθέτως όταν είσαι απέναντι σε μια μουνάρα(παίδαρο) για να την(τον) γαμήσεις την(τον) αφήνεις να έχει πάντια δικιο μπας και σου κάτσει. 
Δεν μιλάω μόνο για τέτοιες καταστάσεις που κάποιος γνωρίζει μια. Αναφέρομαι σε απλές καταστάσεις που δεν παίζει γκομενιλίκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom