Νέα

Παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια (Αθήνα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gspank
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1
Μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις που να πηδήξεις, δεν θες να πληρώνεις ξενοδοχεία για την φτηνή ερωμένη σου, δεν θες να σε βλέπει ο κόσμος στα ξενοδοχεία; Καταπληκτική προσφορά! Εντελώς δωρεάν, παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι θα μου επιτρέψουν να βλέπω, και δεν θα κάνουν πολλή φασαρία (πολυκατοικία). Μπορώ να σας βάλω και τσόντες στην tv και να σας ζεστάνω νερό. Θα βλέπω και στο μπάνιο πάντως. Απλά θα βλέπω, χέρια στις τσέπες. Ακίνδυνο βίτσιο.

Στείλε πριβέ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  τυπε  ουτε  μια  μαλακια  για  το  γαμωτο ;.........Ν  Τ  Ρ  Ο  Π  Η........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σεβασμός στο ζευγάρι. Μπορεί να είναι ερωτευμένοι, που ξέρεις...

Ισα-ισα  με  τη  μαλακια  τους  δειχνεις  οτι  τους  σεβεσαι  γιατι  την  παιζεις  για  παρτη  τους...............

:cum:    :cum:    :cum:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
με βιντεοσκόπηση ή χωρίς;;;

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Πολυπληθής παρτούζες μπορούν να πραγματοποιηθούν?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
καλή ερώτηση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις που να πηδήξεις, δεν θες να πληρώνεις ξενοδοχεία για την φτηνή ερωμένη σου, δεν θες να σε βλέπει ο κόσμος στα ξενοδοχεία; Καταπληκτική προσφορά! Εντελώς δωρεάν, παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι θα μου επιτρέψουν να βλέπω, και δεν θα κάνουν πολλή φασαρία (πολυκατοικία). Μπορώ να σας βάλω και τσόντες στην tv και να σας ζεστάνω νερό. Θα βλέπω και στο μπάνιο πάντως. Απλά θα βλέπω, χέρια στις τσέπες. Ακίνδυνο βίτσιο.

Στείλε πριβέ.
που μπορει να φτασει ενας ανθρωπος για να κανει ματι :S
τυπε εχεις δοκιμασει πιο οικονομικες λυσεις? :think:

OP
OP
G

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1
με βιντεοσκόπηση ή χωρίς;;;

Δεν έχω καν βιντεοκάμερα. Είναι τίμια προσφορά, και την θεωρώ πολύ συμφέρουσα, επειδή έχω γαμήσει σε αμάξι, σε θάμνους. Ε λέω τώρα που έχω σπίτι να βοηθήσω κανέναν, και να πάρω και μάτι.

Πολυπληθής παρτούζες μπορούν να πραγματοποιηθούν?
Δεν θα είχα πρόβλημα αλλά φοβάμαι τον χασοδίκη πουριτανό γείτονα. Οι παρτούζες κάνουν φασαρία και θα με βάλει στο μάτι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Δεν έχω καν βιντεοκάμερα. Είναι τίμια προσφορά, και την θεωρώ πολύ συμφέρουσα, επειδή έχω γαμήσει σε αμάξι, σε θάμνους. Ε λέω τώρα που έχω σπίτι να βοηθήσω κανέναν, και να πάρω και μάτι.
Δεν θα είχα πρόβλημα αλλά φοβάμαι τον χασοδίκη πουριτανό γείτονα. Οι παρτούζες κάνουν φασαρία και θα με βάλει στο μάτι.

μηπως ειναι μελος στο μπου τυπε ο γειτονας ?? γιατι και εδω ολοι οι πουριτανοί ειναι μαζεμένοι

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Στείλε πριβέ.

Good Morning Dave!!!

hal-9000.jpg

OP
OP
G

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1
Αν και το γκούγκλαρα δεν κατάλαβα τις θες να πεις...

2001: A Space Odyssey (film)
HAL 9000 never once says, "Good Morning, Dave," despite this line being one of his most recognized quotations.

Αν θέλουν να διανυκτερεύσουν; Δύσκολο. Διαπραγματεύσιμο πάντως...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715

κάλεσέ τον

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017

Στείλε πριβέ.

τιτομαι και φριτω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
Ωχ...να την ποτίσετε πρώτα, το κρέας θα γίνει πιο αφράτο και θα αποκτήσει επιπλέον ροπή αδρανείας. Προσοχή στις μπαλκονόπορτες!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
βάλε καμμιά φώτο όμως, έπιπλα, φωτισμό, το ψυγείο θα είναι γεμάτο;
δε θα βγάλεις να κεράσεις ένα μελιτζανάκι δηλαδή;