και αμ τι ειναι,τωρα το πηρες χαμπαρι?Ρε μαλακα,ματακιας εισαι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια (Αθήνα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gspank
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καποτα δε θα τους φορας?τα χυσια θα σκουπιζεις?
Μην το εκφυλίζουμε το θέμα. Εδώ μέσα υπάρχουν τραβεστί, γκέη, αμφισεξουαλικοί κ.ο.κ. Η ηδονοβλεψία είναι κάτι πολύ πιο νορμάλ και φυσικό μπροστά σε όλα αυτά.
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Ναι. Αν χύνει η γκόμενα καλό είναι να βάλουμε καμία πετσέτα από κάτω. Λερώνει το στρώμα.
αν χύνει ο άντρας?
Εγω τα λεω γιατι σε βλεπω πολυ εξυπηρετικο προκειμενου να κανεις ματι...οποτε το θεωρω αυτονοητο να κανεις και αυτες τις δουλειες...Μην το εκφυλίζουμε το θέμα. Εδώ μέσα υπάρχουν τραβεστί, γκέη, αμφισεξουαλικοί κ.ο.κ. Η ηδονοβλεψία είναι κάτι πολύ πιο νορμάλ και φυσικό μπροστά σε όλα αυτά.
αν χύνει ο άντρας?
Το κρεβάτι μου θα χύσει; Το κρεβάτι του ευεργέτη τους; Προφανώς και όχι. Ούτε σε μπουρδέλο δεν τα κάνεις αυτά.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Και πού θα χυσει ρε τύπε ο ανθρωπος? Στις κουρτινες ή στο ταβανι?Το κρεβάτι μου θα χύσει; Το κρεβάτι του ευεργέτη τους; Προφανώς και όχι. Ούτε σε μπουρδέλο δεν τα κάνεις αυτά.
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Το κρεβάτι μου θα χύσει; Το κρεβάτι του ευεργέτη τους; Προφανώς και όχι. Ούτε σε μπουρδέλο δεν τα κάνεις αυτά.
και που να ξεφορτώνει ο τύπος, τύπε?
και που να ξεφορτώνει ο τύπος, τύπε?
Όπου ξεφορτώνει όλος ο κόσμος, στόμα, μουνί, καπότα, βυζιά, κώλο...
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Ποια περιοχη εισαι τυπε?Μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις που να πηδήξεις, δεν θες να πληρώνεις ξενοδοχεία για την φτηνή ερωμένη σου, δεν θες να σε βλέπει ο κόσμος στα ξενοδοχεία; Καταπληκτική προσφορά! Εντελώς δωρεάν, παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι θα μου επιτρέψουν να βλέπω, και δεν θα κάνουν πολλή φασαρία (πολυκατοικία). Μπορώ να σας βάλω και τσόντες στην tv και να σας ζεστάνω νερό. Θα βλέπω και στο μπάνιο πάντως. Απλά θα βλέπω, χέρια στις τσέπες. Ακίνδυνο βίτσιο.
Στείλε πριβέ.
ΒΠΠοια περιοχη εισαι τυπε?
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε βαλτε του τη φωτο που ειναι ενας ιαπωνας νομιζω και χυνει σαν μανικα!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K