Νέα

Παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια (Αθήνα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gspank
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1
καποτα δε θα τους φορας?τα χυσια θα  :2on1:σκουπιζεις?

Μην το εκφυλίζουμε το θέμα. Εδώ μέσα υπάρχουν τραβεστί, γκέη, αμφισεξουαλικοί κ.ο.κ. Η ηδονοβλεψία είναι κάτι πολύ πιο νορμάλ και φυσικό μπροστά σε όλα αυτά.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μην το εκφυλίζουμε το θέμα. Εδώ μέσα υπάρχουν τραβεστί, γκέη, αμφισεξουαλικοί κ.ο.κ. Η ηδονοβλεψία είναι κάτι πολύ πιο νορμάλ και φυσικό μπροστά σε όλα αυτά.
Εγω τα λεω γιατι σε βλεπω πολυ εξυπηρετικο προκειμενου να κανεις ματι...οποτε το θεωρω αυτονοητο να κανεις και αυτες τις δουλειες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το κρεβάτι μου θα χύσει; Το κρεβάτι του ευεργέτη τους; Προφανώς και όχι. Ούτε σε μπουρδέλο δεν τα κάνεις αυτά.
Και πού θα χυσει ρε τύπε ο ανθρωπος? Στις κουρτινες ή στο ταβανι?

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις που να πηδήξεις, δεν θες να πληρώνεις ξενοδοχεία για την φτηνή ερωμένη σου, δεν θες να σε βλέπει ο κόσμος στα ξενοδοχεία; Καταπληκτική προσφορά! Εντελώς δωρεάν, παραχωρώ σπίτι σε ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι θα μου επιτρέψουν να βλέπω, και δεν θα κάνουν πολλή φασαρία (πολυκατοικία). Μπορώ να σας βάλω και τσόντες στην tv και να σας ζεστάνω νερό. Θα βλέπω και στο μπάνιο πάντως. Απλά θα βλέπω, χέρια στις τσέπες. Ακίνδυνο βίτσιο.

Στείλε πριβέ.
Ποια περιοχη εισαι τυπε?

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε βαλτε του τη φωτο που ειναι ενας ιαπωνας νομιζω και χυνει σαν μανικα!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom